Şimdi Ara

EMLAK VERGİSİ KREDİ KARTINA TAKSİT (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
36
Favori
63.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Ben 53×2=106 ödedim. Senin ev ne tutuyor?

Yıllık 87 TL bizimki. Bizimkinin beldede olduğunu, sizinkinin de merkezde olduğunu düşünürsek, az bile almışlar senden.

Bence sizden çok alıyorlar.

Geçmiş dönem beldeye döşedikleri taşş ların acısını nasıl çıkartacaklar!

Olabilir.

Ama Türkiye'nin başka hangi beldesinde yollar mermer ve İtalyan graniti ile döşenmiş? O lüks bize yeter, sen kıskan bakalım, o yüzden kaç zamandır gelmiyorsun galiba.

@kampanyacı

2 Haziran açıklaması iyi olmuş, belki bazı arkadaşların haberi yoktur.

• sıfır binalarda ilk 5 sene yüzde 25 indirimli emlak vergisi ödeniyor.bu olayıda ihmal etmeyin arkadaşlar.ben dün öyle halletim.2 taksit 184 ödeyecekken 140 lira ödedim..
  • ben şişli'de ikamet ediyorum.itiraz etseniz de bu tutarı ödemek zorundasınız dediler,bende ilk taksiti ödedim.karşı komşum 8-9 kişilik toplu halde belediyeye giderek itiraz da bulunmuşlar.malum aşırı zam yapılınca herkes tepkili.belediye itirazı kabul etmiş ve ikinci taksitten geçerli olmak üzere indirim uygulanmış.bu doğru olabilir mi?bu şekilde emlak vergisi zammına itiraz eden oldu mu?
    kusura bakmayın,mesajım ile konu biraz alakasız gibi ama bu işi herkes buradan takip ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan_78

sıfır binalarda ilk 5 sene yüzde 25 indirimli emlak vergisi ödeniyor.bu olayıda ihmal etmeyin arkadaşlar.ben dün öyle halletim.2 taksit 184 ödeyecekken 140 lira ödedim..

bu bahsettiğin olay sanırım online olarak olmuyor değil mi(E-Belediye uygulamaları falan)? İlla belediye ye gidip vezneden yatırmak lazım yanlış mıyım?
  • FaTaL_ErroR_44 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle.belediyeye gidip başvurmak gerekiyor hocam..
  • Hazır emlak vergisi 2 . Taksit ödeme zamanı gelmiş konuyu hortlatalım. Vergisini son güne bırakmadan ödeyen iyi vatandaşlar size soruyorum 😄 kredi kartına taksit yapan banka var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda yeni başlık açıldığı için orada paylaştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_99247012/f_//tm.htm#99247012
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

Bu konuda yeni başlık açıldığı için orada paylaştım.

Sağolunnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

Bu konuda yeni başlık açıldığı için orada paylaştım.

Hocam her dönem bu başlığı sayende takip eder olduk. Bence sen ilk mesajı güncelleyerek bu başlıktan devam et. En azından favorilerimize aldığımız bir başlıktı.

Emeğin için teşekkürler.
  • Saylam06 kullanıcısına yanıt
    İlgin için ben teşekkür ederim. İlk mesajı güncelledim. Son 3 gün , Yararlanmak isteyen olabilir.

İLK MESAJ GÜNCEL
  • Bonus ve Maximum 4 taksit yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Finansbank 3 taksit

http://www.finansbank.com.tr/kampanyalar/kamp1735/kira-geliri-vergi-odemeleri-3-taksit.aspx

• Bu sene taksit kampanyası yapmıyorlar galiba yada ben mi göremiyorum
  • yeni 132 lira ödedim belediyeyr taksit seçeneği yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum 4 taksit yapıyorsa bu iyi.
  • ing bonus kartla gib.gov.tr den ödedim.

otomatik olarak 4 taksite bölmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

ing bonus kartla gib.gov.tr den ödedim.

Hocam gib'in sitesinden nerden ödediniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

ing bonus kartla gib.gov.tr den ödedim.

Hocam gib'in sitesinden nerden ödediniz acaba?

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp

• ****************************************************************************
    ************...2015....EMLAK VERGİSİ 1.TAKSİT ÖDEMELERİ.... GÜNCEL...**************
    ****************************************************************************

Bu ay Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 1.taksiti var. 1 Haziran 2015 Pazartesi son gün.

Birçok belediyenin internet sitesinde E-Belediye başlığı altında kredi kartıyla borç sorgulama vergi ödeme hizmeti var.
    ben yıllardır bu yöntemi kullanıyorum. Size de tavsiye ederim. Hem kuyruk bekleme derdi yok, hem de taksit imkanı var.

Belediye internet adresleri aşağıdaki linkte mevcut. Buradan borç sorgulama ve ödeme yapabilirsiniz.
    Belediyelerin çoğunda internet sayfasından e-belediye hizmetlerinde kredi kartıyla ödeme yapılabiliyor.

Belediye internet sitelerine e-devlet sitesinden ulaşabilirsiniz..

https://www.turkiye.gov.tr/belediyeler

Yukarıdaki linkte bazı belediyeler henüz yok, ulaşamadığınız belediyeler için alttaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.devletana.com/belediyeler.asp-cat=belediyeler.htm

******************************************************************************

Bonus'la 100 TL ve üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde 3 taksit fırsatı!
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ödeme yapmadan önce VERGI yazıp 3340 veya 05327523340 mesaj gönderilecek.

Bonus'a Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi Ödemelerinde Ücretsiz 3 Taksit

Kampanya detayları:

Kampanya 4 Mayıs – 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Belediye- Kamu hizmetleri alanında faaliyet gösteren işyerlerinde 100 TL ve üzeri peşin ödemelerde geçerlidir.
    Kampanyadan yararlanmak için müşterilerin ödeme yapmadan önce katılım SMS'i göndermeleri gerEkmektedir.
    "VERGİ" yazarak 3340'a SMS gönderen müşterilerin emlak ve çevre temizlik vergileri ücretsiz olarak 3 taksitte ekstrelerine yansıtılacaktır.
    Kampanyaya katılmadan önce yapılan vergi ödemeleri kampanyaya dahil değildir.
    Taksitli işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya belediyelerde bulunan tüm banka POS'larında yapılan işlemlerde geçerlidir.
    Kampanyaya tüm Garanti Bonus'lar, Flexi, Money Bonus, Miles&Smiles MasterCard ve ticari kartlar dahildir.
    Bonus Genç, Bonus Flexi ve American Express Card kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyaya sanal POS ve sanal kart ile yapılan işlemler de dahildir.
    Emlak vergisi ödemeleri müşterinin oturduğu ilçenin belediyesi tarafından tahsil edilmektedir.
    Bağlı bulunulan belediyenin internet sayfası varsa, bu internet sayfası üzerinden online olarak da ödeme yapılabilir.
    Flexi Card'lıların kampanyadan yararlanabilmesi için önce "EVET BELEDİYE" yazıp bir boşluk bırakıp kartlarının son 6 hanesini bankamızda kartın kayıtlı olduğu telefondan 3340'a göndermeleri gerekmektedir. Flexi'lilerin kampanya katılım iptalleri için "iPTAL BELEDİYE" yazıp bir boşluk bırakıp kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 3340'a göndermeleri gerekmektedir.
    İşlemin yapıldığı tarihle ekstre kesim tarihi aynı ise ya da kısa mesaj ekstre kesim tarihinden sonra gönderilirse taksitlendirme yapılmayacaktır.
    Kampanyaya Deniz Bonus, TEB Bonus, ABank Bonus, Tekstilbank Bonus ticari kartlar ve Fibabanka Bonus ticari kartlar dahildir. Kampanyaya Şekerbank Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy Card, Burgan Bonus, PTT Bonus, Tekstilbank Bonus, Fibabanka Bonus, Deniz Bonus ticari kartlar, TEB Bonus ticari kartlar, Şekerbank ticari kartlar, ING Bonus ticari kartlar, Burgan Bonus ticari kartlar dahil değildir. Kampanyaya katılım için harcamadan önce "VERGİ" yazıp; Garanti Bonus sahipleri 3340'a, Deniz Bonus sahipleri 3280'e, TEB Bonus sahipleri 4616’ya, ABank Bonus sahipleri 4055’e, Tekstilbank Bonus sahipleri 05327524404’e SMS göndermelidir. Fibabanka Bonus için SMS ile katılım gerekmemektedir.
    https://www.bonus.com.tr/apps/bonus-kampanyalar/kampanya-detayi.aspx?campaignId=3167

**********************************************************************************************************

Vakıfbank Worldcard ile 50 TL ve üzeri Emlak ve Çevre Tem. Vergisi ödemelerinde 5 Taksit
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kampanya Koşulları :
    -Taksitlendirme yapmak için herhangi bir ücret veya komisyon alınmayacaktır.
    -Anlaşmalı belediyeler haricinde taksitlendirme yapmak için, ödeme işleminden 1 iş günü sonra
    (en geç 9 Haziran2015 tarihine kadar) 444 0 724 telefon Bankacılığı'nın aranması gerekmektedir.
    -Taksitlendirme yapılacak işlem dönem içi işlemlere yansımış ve ilgili dönem ekstresi kesilmemiş olmalıdır.
    -BusinessCard ile yapılan işlemler kampanyaya dahildir.
    -İşlem tutarı 50 TL - 20.000 TL aralığında olmalıdır.
    -Bir kart aynı dönemde birden fazla vergi ödemesini taksitlendirebilir.

http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=527

*******************************************************************************************************

Axess'ten Bahar Temizliği, Üstelik 5 Taksitli!
    ------------------------------------------------------

Kayıt olduktan sonra 31 Mayıs’a kadar yapacağınız 100TL ve üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi için faizsiz/ücretsiz 5 taksit fırsatı!

Kayıt olmak için ilk harcamanızdan önce VERGI yazıp, 4566'ya gönderebilirsiniz.

Kampanya detayları:

5-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyadan Axess , Wings, Fish, Carrefour Axess, Axess exi-26 ve Free ile yapılan ödemelerde faydalanılabilecektir.
    Kampanyadan faydalanmak için VERGI yazıp 4566’ya gönderilmesi gerekmektedir.
    Kayıt olduktan sonra yapılacak ödemeler taksitlendirilecektir.
    100 TL ve üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri 5 taksit fırsatından yararlanabilir.
    Kampanya, 31 Mayıs 2015 tarihine kadar, sadece resmi dairelerden yapılan fiziksel ödemeler ve resmi dairelere ait web siteleri üzerinden yapılan ödemeler için geçerlidir, internet şube üzerinden yapılan ödemeler kampanya kapsamında değildir.
    Kampanyadan çıkmak için IPTAL VERGI yazıp 4566’ya gönderilmesi gerekmektedir.
    İşlemin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
    Kampanyaya asıl kart sahibinin Akbank’ta iletişim numarası olarak kayıtlı cep telefonundan 1 kez SMS gönderilerek kayıt olunması yeterlidir. SMS tutarı KDV ve ÖİV dahil olmak üzere; Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Avea aboneleri için 0,60 TL, Vodafone aboneleri için 0,65 TL olarak ücretlendirilir.
    Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

http://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/1281/axessten-bahar-temizligi-ustelik-5-taksitli

*******************************************************************************************************

World'e özel Emlak ve Çevre Temizlik vergisi ödemelerinde 3 taksit!
    ---------------------------------------------------------------------------------

Kampanya Koşulları
    Kampanya 14 Mayıs 2015 - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya Crystal ve taksitçi kart dahil olmayıp, diğer tüm Yapı Kredi kredi kartları dahildir. Kampanya tüm banka POS’larında geçerlidir. Yapı Kredi Worldcard’lar ile Belediyelere ait POS’larda yapılan 100 TL üzeri ve peşin işlemler 3 taksitlendirilecektir. Kampanya sadece peşin yapılan işlemleri kapsamaktadır. Taksitli işlemler kampanya dahilinde değildir.
    Kampanyadan faydalanmak isteyen kart hamillerinin, her bir işlem sonrası gelecek olan SMS yönlendirmelerini takip etmesi gerekmektedir.
    İşlem sonrası gelen SMS yönlendirmesine göre SMS gönderimi yapmayan kart hamilleri kampanyadan faydalanamayacaktır.

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/emlak-ve-cevre-temizligi-vergisi-kampanyasi/s-23/c-6489.aspx

******************************************************************************************************************

Ayrıca belediye veznelerinde doğrudan ödeme yapanlar için bazı belediyelerde POS cihazlarına tanımlı kredi kartı taksitlendirmesi olabiliyor.
    Mesela Başakşehir Belediyesi'nde geçen Yapı Kredi World ile ödeme yaptım, anında faizsiz 5 taksit yaptı.
    Ama bu durum belediye ve bankaların anlaşmasına bağlı. Her belediyede ve her kart için aynı olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyacı -- 20 Mayıs 2015; 10:45:13 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.