Şimdi Ara

EMLAK VERGİSİ KREDİ KARTINA TAKSİT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
36
Favori
63.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ravelli76

bonus dışında taksit yapan kart yok mu?her zaman 2-3 farklı banka olurdu.bu sene bonus rakipsimi olacak.

http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=527
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: ravelli76

bonus dışında taksit yapan kart yok mu?her zaman 2-3 farklı banka olurdu.bu sene bonus rakipsimi olacak.

http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=527

BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER.MAALESEF BENDE VAKIFBANK YOK.WORLD VE AXESS VAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: havsu

ing yi bari bonusluktan cikarsinlarda tam olsun

+1453
  • bonusdan ödeme yapan oldu mu?
    nasıl yapılıyor ne gibi bilgilere ihtiyaç var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gltknln

bonusdan ödeme yapan oldu mu?

ne isticeklerki?

hiçbir bilgiye ihtiyaç yok, kredi kart no, son kullanım tarihi ve CCV yeterli
  • üstüne birde para puan veren banka yok mu
  • Verginin son gününün 31 Mayıs olduğunu bilmiyordum. Netten ödeme imkanını da buradan buldum. Tuvalete bile buraya bakarak gidicez yakında...

SICAK FIRSATLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Verginin son gününün 31 Mayıs olduğunu bilmiyordum. Netten ödeme imkanını da buradan buldum. Tuvalete bile buraya bakarak gidicez yakında...

SICAK FIRSATLAR

Bakmıyor değilim turckell T10 ile sıkılıyorum zaman geçmiyor 20 dk. :)
  • oo süper oldu. ceza meza hepsini 5 taksitle ödemiş oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

*********...2021....EMLAK VERGİSİ 1.TAKSİT ÖDEMELERİ.... ...*********

Yine Emlak Vergisi zamanı geldi ve bankalar taksit kampanyalarını duyurmaya başladı.
    Mayıs ayında Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 1.taksiti var.
    31 Mayıs 2021 Pazartesi son gün.

Birçok belediyenin internet sitesinde E-BELEDİYE başlığı altında kredi kartıyla borç sorgulama vergi ödeme hizmeti var.
    Ben yıllardır bu yöntemi kullanıyorum. Size de tavsiye ederim. Hem kuyruk bekleme derdi yok, hem de taksit imkanı var.

Belediye internet adresleri aşağıdaki linkte mevcut. Buradan borç sorgulama ve ödeme yapabilirsiniz.
    Belediyelerin çoğunda internet sayfasından e-belediye hizmetlerinde kredi kartıyla ödeme yapılabiliyor.

Belediye internet sitelerine e-devlet sitesinden ulaşabilirsiniz..

https://www.turkiye.gov.tr/belediyeler

Yukarıdaki linkte aradığınız belediye yoksa, doğrudan belediyenin internet sayfasını aratıp, menüden E-Belediye seçerek ödeme yapabilirsiniz.

2021 TAKSİT KAMPANYALARI

Bu yıl bankalar genellikle 3 taksit yapıyor, bir kısmını aşağıya yazdım. Başka bankalar da var.
    --------------------------------------------------------------------------------------------

BONUS................. 3 TAKSİT......

https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/emlak-cevre-vergi-kampanyasi

YKB WORLD........... 3 TAKSİT.......

https://www.worldcard.com.tr/kampanyalar/emlak-ve-cevre-temizligi-vergisi-odemenize-ucretsiz-3-taksit

HALKPANK PARAF-PARAFLY.... 3 TAKSİT

https://www.parafly.com.tr/23803-emlak_ve_cevre_temizlik_vergisi_kampanyasi

Ayrıca belediye veznelerinde doğrudan ödeme yapanlar için bazı belediyelerde POS cihazlarına tanımlı kredi kartı taksitlendirmesi olabiliyor.

Ama bu durum belediye ve bankaların anlaşmasına bağlı. Her belediyede ve her kart için aynı olmayabilir.
    Bu konuyu açtığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır.
    Zamanım olmadığından Belediyeye gidip, Emlak Vergisini ödeyemiyordum.
    Şimdi yerimden kalkmadan, 2012/1, 2012/2, 2013/1, 2013/2 Taksitlerinin hepsini internetten Bonus'a 5 taksit yaptırdığım gibi 5 TL. de Bonus kazandım.
    Çoooook Teşekkürleeeeeeeeeer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 15 Mayıs 2013; 11:22:33 >

• quote:

quote:

ne isticeklerki?

netten nasıl ödüyoruz emlak vergisi diye bir secenek yokkii
  • quote:

quote:

quote:

ne isticeklerki?

netten nasıl ödüyoruz emlak vergisi diye bir secenek yokkii

belediyenin internet sitesinden ödüyorsun
  • e-belediye hizmeti varsa tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven35

Bu konuyu açtığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır.
    Zamanım olmadığından Belediyeye gidip, Emlak Vergisini ödeyemiyordum.
    Şimdi yerimden kalkmadan, 2012/1, 2012/2, 2013/1, 2013/2 Taksitlerinin hepsini internetten Bonus'a 5 taksit yaptırdığım gibi 5 TL. de Bonus kazandım.
    Çoooook Teşekkürleeeeeeeeeer.

Rica ederim, forumdaşların yararlanmasına memnun oldum.
  • 2 evin vergisi 55 TL çıkıyor, bana yaramadı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene axess taksit yapacak mi? Bekleyelim mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende world ve axxes var.1 hafta daha bekleyeceğim.taksit kampoanyası olacağını sanmıyorum ama genede biraz daha beklemeyi tercih ediyorum.tek çekim olarak ödemekten başka çaremiz yok gibi.
  • En sinir olduğum vergi türüdür,insnaın en temel ihtiyacı olan evinden vergi alınması hiç insani değil.1 den fazla olsa o da tamam da ama bu şekilde olması bana göre zorbalıktır.Gelir elde ettiğin bir kaynak değil ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

En sinir olduğum vergi türüdür,insnaın en temel ihtiyacı olan evinden vergi alınması hiç insani değil.1 den fazla olsa o da tamam da ama bu şekilde olması bana göre zorbalıktır.Gelir elde ettiğin bir kaynak değil ki.

ev var ! ev var !

bahçeşehir - bospborus vb gibi yerlerde oturanlara dokunmaz :))

Örnek olarak devlet vergi haksızlığı yapıldığını düşündüğü spor / lüks araçları son 1 yıldır gözlem altında tutuyor , sanki BEN alıyorum. gidip sanat / spor / magazin dünyasını elese çok ekmek çıkar,

Belediyecilik de sürekli aynı yerde asfalt / kazı / alt yapı döşeyip İHALE vermekle de olmuyor ( yandaşlara )
  • ilk mesajı güncellemenin zamanı gelmiş. gün itibariyle akbank da kampanya yapıyor.
    özeti;
    100TL ve üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinizde Axess'inizi kullanın, faizsiz/ücretsiz 3 taksit fırsatından yararlanın! Son gün 31 Mayıs!
    Kampanyadan Axess , Fish, Wings, Carrefour Axess, Axess exi-26, Free, Axess Business ve Wings Business kart ile yapılan ödemelerde faydalanılabilecektir.
    Kampanyadan faydalanmak için kayıt olma koşulu yoktur.
    Kampanya sadece resmi dairelerden yapılan fiziksel ödemelerde geçerlidir, internet üzerinden yapılan ödemeler kampanya kapsamında değildir.
    Bir müşteri toplam 20.000 TL’ye kadar olan vergi ödemeleri için kampanyadan faydalanabilir.
    İşlemin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.

www.axess.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeanjaqremo -- 21 Mayıs 2013; 15:23:34 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.