Şimdi Ara

EMLAK VERGİSİ KREDİ KARTINA TAKSİT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
36
Favori
63.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • axess kampanyası çok iyi oldu.bu taksit kampanyasından faydalanmak için belediyeden ödeme zorunluluğu var mı?belediyenin internet sitesinden ödesem de taksit yapılır mı?gerçek pos ile sanal pos ayrımı yok diye biliyorum ama gene de emin olmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravelli76

axess kampanyası çok iyi oldu.bu taksit kampanyasından faydalanmak için belediyeden ödeme zorunluluğu var mı?belediyenin internet sitesinden ödesem de taksit yapılır mı?gerçek pos ile sanal pos ayrımı yok diye biliyorum ama gene de emin olmak istiyorum.

malesef. kapanya belediye gişelerinden yapılan ödemelerle sınırlı.
    sabahwww.axess.com.tr açılmıyordu. ayrıntıları yazamamıştım.
  • YANİ SANAL ÖDEMEDE TAKSİT YAPILMIYOR,MECBUREN BELEDİYEYE GİTMEK Mİ GEREKİYOR.ARTIK BİR SABAH ŞİRKETTEN İZİN ALIP ŞİŞLİ BELEDİYESİNİ GİTMEK ZORUNLU OLDU
    BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • İlk mesaj güncellenmiştir. Bugün itibariyle 3 kredi kartında taksit kampanyası var.
    Emlak vergisi 1.taksit son ödeme tarihi 31 Mayıs 2013 Cuma.
  • bu sefer fazla taksit ve fazla banka yok:(
  • bende bekledim taksit çıkmadı zaten 110 tl ödedim gitti, bugün parafgünümdü acaba parafla ödemem bir işe yaramışmıdır? gerçi ispark aldık bu bile yeter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

bende bekledim taksit çıkmadı zaten 110 tl ödedim gitti, bugün parafgünümdü acaba parafla ödemem bir işe yaramışmıdır? gerçi ispark aldık bu bile yeter..

ispark aldık derken ne demek istediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

quote:

bende bekledim taksit çıkmadı zaten 110 tl ödedim gitti, bugün parafgünümdü acaba parafla ödemem bir işe yaramışmıdır? gerçi ispark aldık bu bile yeter..

ispark'tan ay boyu ücretsiz park kampanyası var paraf'ın ondan bahsettim, ödeme sonrası hemen mesaj geldi. hiç yoktan iyidir dedim yani yoksa hem istanbul da olan hem arabası olan hem de isparka işi düşen için birşeye yarar yoksa bakma tırt bir şey
  • quote:

quote:

quote:

ispark'tan ay boyu ücretsiz park kampanyası var paraf'ın ondan bahsettim, ödeme sonrası hemen mesaj geldi. hiç yoktan iyidir dedim yani yoksa hem istanbul da olan hem arabası olan hem de isparka işi düşen için birşeye yarar yoksa bakma tırt bir şey

doğru söze ne denir

• quote:

quote:

quote:

Baldizimin parafina ek paraf cukarttursam benim twingo ile yararlanabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün 2013 ilk taksit için son gün, cezaya kalmak istemiyorsanız unutmayın
  • arkadaşlar internetten adres verebilirmisiniz ödemek için tek çekim ödeme yapıcam. teşekkürler
  • ben internetten axessle ödedim %5 para puan verdi
  • nerden ödediniz link verebilirmisiniz.
  • bağlı bulunduğunuz belediyenin online sitesinden ödeyebilirsiniz ben oradan ödedim geldi
  • Bu akşam 16:00 da vakıfbank kredi kartı ile ödeme yaptım..19:50 de bankayı aradım 10dk. beklettiler daha sonra pazartesi arayın dediler :) 1 iş günü sonra arayın diye yazmışlar ya benimki de iş işte....
  • internet bankacığılında ödemeleri seçtim vergi ödemelerine girdim emlak ve çevre vergisini bulamadım ne diye geçiyor bu vergi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

Bugün 2013 ilk taksit için son gün, cezaya kalmak istemiyorsanız unutmayın

teşekkürler, ilk kez cezasız ödedim
  • Ankara Yenimahalle Belediyesi sitesinden online ödeme sayfasında yapıkredi için özel buton tanımlamışlar buna basınca 5 taksit kadar secenekler vardı. Ben 3 taksit ile ödeme yaptım.şu an son dakikalarda ödemeyenler olabilir. Faydalanmak isteyenlerin bilgisine.

Teşekkürler

Not: Hemde sanal kart ile ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanka -- 31 Mayıs 2013; 21:30:48 >
  • arkadas puan verseniz ölürsunuz demi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.