Şimdi Ara

emlakçı elektrik faturasını istedi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aklıma feci şekilde takılan bi sorun var. kiracıyız (öğrenciyiz) ve emlakçıyla muhattabız. yani kiramızı falan emlakçıya veriyoruz, ev sahibiyle hiç bir şekilde iletişimimiz yok.

şimdi bu bizim emlakçı, bundan 2-3 ay kadar öncesinde, ödenmiş elektrik faturamızın makbuzunu istedi. neden dedim. getir sen getir lazım dedi. hayır getiririm sorun değil de niçin istediğini söyle dedim. getir sen getir herkesden alıyorum ben dedi. iyi hadi bakalım dedim gittim.

niçin istediğini söylemediği için kıllandım tüylendim. sonraki kirayı vermeye gittiğimde, hala faturayı getirmedin ama dedi. hocam dedim bak söyle ne için olduğunu getireyim, vallahi merak ettim neden istediğini dedim. şöyle karşılık verdi; siz kaçak elektrik mi kullanıyosunuz yoksa, niye getirmiyosun o zaman vs.. sayın emlakçım dedim, getiririm sorun değil, ne için istediğini söyle getireyim ama söylemiyosun inat ettim ben de dedim. ayrıca kaçak elektrik falan ne iş? olta mı atıyosun? gidersin tedaşa isimle sorgulatırsın, bakarsın o zaman dedim. ''olsun sen getir getir lazım.''

sonraki ay yine götürmedim tabi ki, aşağı yukarı benzer muhabbetler yine. inat ettim.

şimdi sorum şu ki, bu adam bizim makbuzumuzu napacak? rulo mu yapacak? ne için istediğini niye söylemiyor? ilk önce götürmeyince niye kaçak elektrik diye bi oltayla ısrarla isteme girişiminde bulunuyor? bizim elektrik faturamızla ne yapabilir ki aklıma bişey gelmiyor. ama neden ısrarla söylemiyor yahu?

feci şekilde merak etmekteyim, neden istediğini öğrenmeden de götürmeyeceğim. yardımcı olabilecek, bi fikri, bilgisi olan var mı acaba?

• adresle ilgili olabilir abonelik kimin üzerine sıksın buyunu içsin veya kıvırıp, yani takma kafanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.