Şimdi Ara

Emlakcı sahtekarlığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erenler Afyonda 1+1 daire kiraladım. / aylık 1500 Tl. 7 aylık kiraladım. Ayni gün bana boş bir senet imzalattı. Kira ödenmez ise veya evde hasar olursa diye. Başlangıçta epey uğraştırdı. 20.02.2023 tarihinde evin anlaşmasını yaptık. Ben ise her ayın 5- 6 sında hesabına bankadan havale ettim. 7 aylık dönemin sonunda 3 gün kala evini temizlettim kendini çağırdım. Yanımda binanın yöneticisi ve başka bir binanın yöneticisi arkadaş vardı. Evi kontrol etti. Abi ilk defa evi tertemiz yapıp teslim eden bir kiracı sen oldun. Keşke bir sene daha kalsaydın dedi. Bende kusura bakma bu aralar derneğim adına Suriye'ye gidip geliyorum birde 1500 tl 4500 tl ye çıkardın dedim. Anahtarı teslim ettim. Bana senedin büroda şimdi acele babam hastanede yanına gideceğim senetten korkma yarın büroya gel senedini vereyim dedi. Ertesi günü büroda yoktu. Yönetici ve diğer arkadaş en az 20 defa gittik yok. Defalarca telefon açtım cevap yok. Bir defa yolda buldum abi senedin muhasebecide yarın getireceğim dedi gene kayboldu. Bir yıl sonra senedin üzerine 30.000 Tl yazıp icraya vermiş 53.000 tel. İtirazz ettim mahkeme şahitleride dinlemedi karar 69.900 tl. Adalet nerede. Bu kişi Mahmut Şükrü Asik

• Kusura bakmayın ama boş senet imzaladıysanız ne yaparsanız yapın ilk mahkemenin lehinize karar vermesi mümkün değil. Tek istisna hakim tarafından şüphe durumunda bu senedin ne karşılığında verildiğinin sorulması ve ispat yükümlülüğü istemesi Miktar da bu şüphe için yeterli değil Geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolandırıcı
    3 ay önce açıldı
    Dolandırıcılık
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.