Şimdi Ara

emlakçılığın dünyanın en boş işi olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben diyorum muhtarlar oturdukları yerden para alıyorlar. Madem maaş alıyorlar o maaşı biraz daha yükseltelim ama mecburi görevleri arasında kargocunun evde bulamadığı kargoları teslim almak ve sahibine teslim etmek (cezalar gelince muhtara veriyorlar kaçıyorlar tebligat vs kargoyu da alıversin) ve yaşadığı mahalledeki evleri, ev arayanlara göstermek görevi olsun. X mahallesinde ev arıyorsun ama 50 tane emlakçı ile muhatap oluyorsun. Ev aradığım mahalledeki evleri tek tek göstersin =) Bunları yapsın maaşıda artsın. Hem kargo şirketlerinin yükü hafifler, hem insanlar kargolarını güvenle alır. Ev konusuna da gelince göstersin biraz hayatına hareket gelsin. Böyle muhtara 30bin maaş verilsin. 580 bin liraya aldığım ev için 30bin lira emlakçıya para verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 25 Kasım 2023; 16:33:28 >
  • En saçma ama birkaç yıl önce işsiz güçsüz gezen adamlar köşe oldu.

• olishernandez kullanıcısına yanıt

Emlakcilik da muteahhitlik de en zor mesleklerdir. Kolay kolay herkes kiviramaz. Birinde örgütlenme, birlik gerek diğerinde agzinin laf yapip, muşteriyi tavlamak gerek.

Eline laptopunu alip, illustrationda cizim yapmak çok mu dolu meslek. Teknoloji ve bu aptal küresel tüketim acligi yuzunden her dakika her alanda beynimize reklam sokuluyor.

Git reklamciliga laf at. Bu arada ne emlakciyim ne muteahhittim ne de galerici. Elektrik Muh um. Insaatlarda muteahhitlerle ve emlakcilar bir dönem calistim. Nasil işleri yurttugunu iyi bilirim. Ahlaksiz olmalarina laf atacaksan atis serbest evet durust emlakci yok gibi ama yaptiklari iş zor ve bu meslek olmasa kimse evini kiraya veremez. Piyasayi emlakcilar belirler.

Emlakçilik da keza öyle. Herkes beceremez bu işleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 26 Kasım 2023; 21:29:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt

ben ne diyorum sen ne diyorsun :) emlakçılık sadece evden komisyon kopartmak değildir, o parayı alıyorlarsa daha fazlalarını yapmaları lazım diyorum. pazar akşamı kafayı mı çektin naptın neyini anlamıyorsun?

ayrıca zor iş olması mı kıstas? dolandırıcılık da zor iş, adamlar yolacak kaz bulmak için saatlerini harcıyorlar

veya yankesicilik de öyle. yakalanırsan +10 yıl cezası var

Gel suratima bu uslubla konuş, kafayi mi cekiyorum kafayi mi yiyorsun gorursun bi tarafina. Terbiyesiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 26 Kasım 2023; 22:7:16 >
  • @krstarica yüzüme konuş diyip beni engellemiş

05357453990

ara beni canlı konum da atacağım

• Dümenden Edityoutube
    Kadir Hoca'nın Emlakçıyla İmtihanı . Abone Olmayı Ve Like Atmayı Unutmayın Dümenden Videolara Devam . Kadir Hocanın Kanalı https://www.youtube.com/channel/UC91sgTM7QnQWC_j9er1lAaQ . Atakan Abinin Kanalı https://www.youtube.com/c/AtakanBA%C5%9EARAN . Videolar Eğlence Amaçlı Editlenmiştir Telif Hakkı Nedeniyle Kaldırmak İstediğiniz Video Olursa Burdan Ulaşabilirsiniz muhammetaksoy333@gmail.com . #kadirhoca #fitness #komikanlar
    https://www.youtube.com/watch?si=N4qr9lbO5zCniEkz&v=dkhVnOKpku0&feature=youtu.be

🤣🤣🤣😁😁

• Hakkını vererekte yapan var, sadece komisyonculuj, ayakçılık olarakta yapan var.

Okurken bir arkadaş emlakçıda çalışıyordu ve tek işi anahtarla kapıyı açmaktı.

Profesyonel emlak uzmanları ayrı, bu adamlar değerleme yapıyor vs de mahalle emlakçıları tamamen ayakçılıktan ibaret.

İlanları bile sahtekarlıklarla dolu, 25 yıllık apartmana 10 yıllık diyorlar, ilan konumları doğru değil. Metrekare bilgileri zaten ilanlarda %80 fazla giriliyor. 75 m2 evlere 100 yapıştırıp geçiyorlar ezber iş.

Kırsalda ve küçük lokasyonlarda emlakçıların hepsi ahbap, ortak çalışıyorlar. Birbirine iş/müşteri paslıyorlar, kazançları ortak bu adamların. Piyasayıda yükseliyorlar, geçen sene satılmış evin fotoğraflarıyla ilan açanıda var, dükkanı olmayan ayakçı emlakçılarda var. Adama evi görmek istiyorum diyorsan gidiyor başkasının dükkandan anahtarı alıyor. Apartmanı bile bilmeyen emlakçıya denk geldim, arayıp diğer emlakçıdan adres tarifi istiyordu herif.

Büyük emlak uzmanları hariç mahalle emalkçılarının sadece anahtarcılık için aldıkları para ciddi fazla benim gözümde.

• Xreleave kullanıcısına yanıt

ben evi tutarken emlakçı bana 2-3 yıllık bina demişti. acelem olduğu için (uzun hikaye ama hem ev sahibi hem başka bir emlakçı tarafından çok güzel düdüklendim acil ev tutmam gerekti) çok sorgulamadan tuttum evi. girince 2-3 yıllık değildir bu dedim, geçen google maps’te evin çevresine bakınayım dedim sıkıntıdan görüntüde apartman var ama baktım yandaki apartman yok, ne zamanın görüntüsüymüş dedim mart 2015 yazıyordu   en az 10 yıllık eve 2-3 yıllık dedi ya adam. sonra ev sahibi dask yaptırmış onda da 2008-2015 arası yapılan ev gibi bir şey yazıyordu zaten

bulunduğum şehrin insanı o kadar leş ki ev sahibinden de emlakçısından da ayrı tiksindim. iki taraf da sağ olsun en sonunda borç harç bir şeyler yapıp kümesten hallice bile olsa ev alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 27 Kasım 2023; 3:36:58 >

• hiçççç bir işe yaramayan bir güruh. utanmaları da yoktur bunların. pişkin haramzadeler

Yaşını bu kadar belli etmeseydin. Şikayet edildin.

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

kesınlıkle haklılık payın fazla

• Arkadaşlar emlakçı kendi evini kiralarken komisyon alabilir mi? Alamaz mı?

Alamazsa nasılsın bir yol izlemeliyim?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.