Şimdi Ara

Emmanuel Eboue

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İntiharın eşiğindeymiş, tüm parasını çocuklarına karısına falan vermiş. O kadar parayı nasil sifirlamayi beceriyorlar anlamıyorum

http://skor.sozcu.com.tr/2017/12/24/galatasarayin-eski-yildizi-emmanuel-eboue-intiharin-esiginde-683443/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eşi boşanma davası sonucu almış. evlenen futbolcu net salaktır. lan o kadar paran var paran için evlenecek o kadın belli zaten daha ne kasıyorsun. git ye başka karılarla parayı. enayilik budur. hadi avrupalı olsa neyse. birde afrikalısın abi paran için bakacak her kadın. bari evleniyorsun kabileden alma git ünlü birisiyle evlen. bak yerine gelen sagnanın karısına. taş gibi. hemde zengin.
    Tanrı'dan yardım istemiş adam. Ulan tanrı daha sana ne yapsın, 7 yıl Premier Lig'de oynayacak yeteneği vermiş be

Şakayı bir kenara bırakırsak futbolcular için normal bir durum bu. Bu adamlar aktif futbolcuyken lükse alışıyorlar, parayı savurmaya alışıyorlar, futbolu bırakınca da sıkıntıya girmeleri normal. Hele bir de Eboue gibi sıkıntılı boşanma durumlarında o mal varlığın falan kalmaz elde
  • Oğlum elbiselerimi satmayacağım ne demek lan.
  • Tanrı'dan yardım istemiş adam. Ulan tanrı daha sana ne yapsın, 7 yıl Premier Lig'de oynayacak yeteneği vermiş be

Şakayı bir kenara bırakırsak futbolcular için normal bir durum bu. Bu adamlar aktif futbolcuyken lükse alışıyorlar, parayı savurmaya alışıyorlar, futbolu bırakınca da sıkıntıya girmeleri normal. Hele bir de Eboue gibi sıkıntılı boşanma durumlarında o mal varlığın falan kalmaz elde

• Eden bulur yapacak bir şey yok dünya kadar para kazandı zamanında planlı programlı olsaydı parayı öyle saçıp savurmasaydı. Acınacak bir durum göremiyorum, kendisinden çok daha beter durumda olanlar var dünyada üstelik bu arkadaş kendi kendini bu duruma sokmuş. Allah versin Eboue kardeş hadi yürüüüüü.
  • 8milyon kazanmıştı bizden nasıl bu duruma düştü. üzüldüm

• eşi boşanma davası sonucu almış. evlenen futbolcu net salaktır. lan o kadar paran var paran için evlenecek o kadın belli zaten daha ne kasıyorsun. git ye başka karılarla parayı. enayilik budur. hadi avrupalı olsa neyse. birde afrikalısın abi paran için bakacak her kadın. bari evleniyorsun kabileden alma git ünlü birisiyle evlen. bak yerine gelen sagnanın karısına. taş gibi. hemde zengin.
  • Sahanın ortasında çiftleşme taklidi yaptıkları melocuk yardım etsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gomis > drogba
    7 yıl önce açıldı
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Suarez > Lewandowski
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

eşi boşanma davası sonucu almış. evlenen futbolcu net salaktır. lan o kadar paran var paran için evlenecek o kadın belli zaten daha ne kasıyorsun. git ye başka karılarla parayı. enayilik budur. hadi avrupalı olsa neyse. birde afrikalısın abi paran için bakacak her kadın. bari evleniyorsun kabileden alma git ünlü birisiyle evlen. bak yerine gelen sagnanın karısına. taş gibi. hemde zengin.

• Boyle acitasyon yapacağına gelip kulüp le konussaymis , altyapıda falan antranor olarak çalışmak istiyorum diye daha güzel olurmuş .

Yanliz haberin kolpa olma ihtimali de var . sen milyon € lar kazandin

Hic mi bir yatırım yapmadin hayatinda . insan bi iş kurar . ornek olarak wesley gitti bar satın aldı . hatta turkiyede bir inşaat şirketine ortaklığı var

Poldi nin kendi giyim firması var . her ülkede hemen hemen şubesi bile var . ve ice cream dükkânı var adamı

Ah eboue ah . inşallah haber kolpa çıkar

• Esi de dusman gibiymis yanliz

7 milyon avroyu almis adamin evini de elinden almaya calisiyor

Cok hirsli varliklariz

Ayrica bu roportajdan nasil intihar esiginde oldugu basligini atmislar anlamak guc

Tam tersi adam savasicam diyor baslik intihar esiginde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 24 Aralık 2017; 14:20:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Boyle acitasyon yapacağına gelip kulüp le konussaymis , altyapıda falan antranor olarak çalışmak istiyorum diye daha güzel olurmuş .

Hic mi bir yatırım yapmadin hayatinda . insan bi iş kurar . ornek olarak wesley gitti bar satın aldı . hatta turkiyede bir inşaat şirketine ortaklığı var

Poldi nin kendi giyim firması var . her ülkede hemen hemen şubesi bile var . ve ice cream dükkânı var adamı

Afrikalilar genelde yokluktan geldikleri için parayi bulunca saçıyorlar ne yazik ki. Wesley ile kiyaslamak pek mantikli değil o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Boyle acitasyon yapacağına gelip kulüp le konussaymis , altyapıda falan antranor olarak çalışmak istiyorum diye daha güzel olurmuş .

Afrikalilar genelde yokluktan geldikleri için parayi bulunca saçıyorlar ne yazik ki. Wesley ile kiyaslamak pek mantikli değil o yüzden

Benim.habere inanasim.gelmiyor hocam ya . bu nasıl bir dava ki adamın herseyini elinden almışlar . bana ben inandırıcı gelmedi

• Haberi okurken ben üzüldüm be.Adalet sistemi cidden çok yanlış.2 taraf boşanınca kadına bu kadar mal mülk verilmesi tamamiyle komedi.
    Ah be Eboue keşke evlenmeden önce evlilik sözleşmesi falan yapmayı akıl etseydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Haberi okurken ben üzüldüm be.Adalet sistemi cidden çok yanlış.2 taraf boşanınca kadına bu kadar mal mülk verilmesi tamamiyle komedi.
    Ah be Eboue keşke evlenmeden önce evlilik sözleşmesi falan yapmayı akıl etseydin.

Bu ne sacma bir dusunce
    Evlilikte kazandigin servet 2 ye bolunur bu gayet de adil bir sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 24 Aralık 2017; 14:39:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Haberi okurken ben üzüldüm be.Adalet sistemi cidden çok yanlış.2 taraf boşanınca kadına bu kadar mal mülk verilmesi tamamiyle komedi.

Bu ne sacma bir dusunce

Habere göre 2'ye bölünmemiş.Tüm malı mülkü eşine gitmiş neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 24 Aralık 2017; 14:41:2 >
  • quote:

quote:

quote:

Bu ne sacma bir dusunce

Evlilikte servet dusuncesi

Bu kadin ile alakasi yok

Kadin da zengin olabilir sporcu olur sanatci olur zengin olur

Erkek de ayni sekilde degendirilir

Evlilik demek birlik demek 2 kisinin birlesmesi demek ortaklik demek ayni ev demek ayni eve giren sey ortak demek 2 bolunmesi gayet normal

Haber fake olanilir eboue yalan soyluyor olabilir

Ornegin Yariya bolunmustur kendisi yemistir parayi o ikiye bolunen seyin icinde ev de vardir mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 24 Aralık 2017; 14:44:42 >

• quote:

quote:

Bu ne sacma bir dusunce

2 ye bolunuyor bizim ülkemizde ama adamın 8 de 7 hakkini eşine vermişler . bana hic inandırıcı gelmedi

• Eboue sağlam fake atmış bence . yani herseyibi kadına veren bir mahkeme ben dünya tarihinde duymadım .

• Sayın FT geldikten sonra bu haberin olması da çok manidar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ne sacma bir dusunce

Evlilikte servet dusuncesi

Bu kadin ile alakasi yok

Kadin da zengin olabilir sporcu olur sanatci olur zengin olur

Erkek de ayni sekilde degendirilir

Evlilik demek birlik demek 2 kisinin birlesmesi demek ortaklik demek ayni ev demek ayni eve giren sey ortak demek 2 bolunmesi gayet normal

Haber fake olanilir eboue yalan soyluyor olabilir

Ornegin Yariya bolunmustur kendisi yemistir parayi o ikiye bolunen seyin icinde ev de vardir mesela

Hocam, haberi okumadınız galiba.Boşandıktan sonra mal mülkün 2'ye bölünmesi normal.Ama burda habere göre Eboue'nin tüm malı mülkü gitmiş.
    "Kulübümü, eşimi, ailemi, her şeyimi kaybettim. Allah'tan bana yardım etmesini diliyorum. Bir çamaşır makinem bile yok. Eşyalarımı her gün elimde yıkamak zorundayım. Kız kardeşimin evinde kaldığım zamanlarda onları rahatsız etmemek için yerde yatıyorum."

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.