Şimdi Ara

Emniyet e-Devlet'den alinan sabika kaydini kabul ediyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetden aldigimiz sabika kaydi emniyet tarafindan kabul ediliyormu yoksa adliyeden mi almamiz gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en sağlamı adliye olur ancak e devletten çıkarılan sorgunun altında doğrulama linkleri var.bence her kurumun kabul etmesi gerekiyor.
    madem entegre devlete geçtik.tüm kurum ve kuruluşlar birbiriyle senkronize çalışmalı

sürücü kursu benim sicil belgemi kabul etmedi.e devletten çıkarmıştım..sebep nedir dedim ? polisler bunu kabul etmiyorlar git adliyeden al gel dedi
  • Kabul ediyorlar, sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

en sağlamı adliye olur ancak e devletten çıkarılan sorgunun altında doğrulama linkleri var.bence her kurumun kabul etmesi gerekiyor.
    madem entegre devlete geçtik.tüm kurum ve kuruluşlar birbiriyle senkronize çalışmalı

sürücü kursu benim sicil belgemi kabul etmedi.e devletten çıkarmıştım..sebep nedir dedim ? polisler bunu kabul etmiyorlar git adliyeden al gel dedi

o zibidi sürücü kursu bence olayları bilmiyor.dümblek kafalılar daha e-devlet in ne olduğunu bilmiyorlardır bence.

Sıkıntı yok kardeşim e-devletten çıkar sicil kaydını işlemlerini çok rahat yaparsın.

• Tesekkur ederim beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenacCros

Tesekkur ederim beyler.

Sıkıntı oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

quote:

Orijinalden alıntı: RenacCros

Tesekkur ederim beyler.

Sıkıntı oldu mu?

Hayir sikinti olmadi kabul ettiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.