Şimdi Ara

Emniyet müdürlüğü ehliyet randevusu için başka bir şube seçebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'un Avcılar ilçesindeki sürücü kursuna gidip sınavları geçerek dün ehliyet almaya hak kazandım. Avcılar emniyet müdürlüğünden randevu aldım fakat 40 gün sonrasına verdiler. Ama ben Zeytinburnu ilçesinde oturuyorum Zeytinburnu ilçesindeki bana yakın olan emniyet müdürlüğünden randevu alsam 20 gün sonra ehliyet elime geçecek ama kurs olmaz diyor, biz Avcılar emniyet müdürlüğüne bağlıyız diyor. Kurstan biraz şüpheliyim, bu işin oluru nedir neden başka ilçedeki emniyet müdürlüğüne gidemiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtasci -- 20 Eylül 2010; 14:39:32 >

• Cevap yok mu?
  • sürücü kursunun bağlı bulunduğu emniyet diye biliyorum ben de
  • randevu uygulaması saçmalıktan başka bir şey değil ne demek 30-40 gün sonraya gün vermek kafamı buluyor bunlar vatandaşla?
    başka ilçe emniyet müdürlüğünden almamak niye ?
    mağdur olduk askere gidicem aralıkta aralık 2010 a kadar randevu yok bu nasıl iş?
    askerden geldikten sonra yeniden sabıka kaydı yeniden sağlık raporu koşturucaz he bi de yeniden başımıza adet getirmezlerse inşallah alırız.

LÜTFEN VATANDAŞLAR GEREKLİ YERLERE GEREKLİ ŞİKAYETLERİ YAPALIM SESİMİZ ÇIKSIN AZICIK.
  • 45 gün bekledim, sabrettim, ehliyetime kavuştum. Parmak izimi almaları 5 dk, evraklara bakmaları 5 dk toplam 10 dk sürdü işlemlerim. Yoğunluk falan da yoktu. Bir hafta sonra gel ehliyetini al dediler. Ehliyeti basmak bile bir hafta sürüyor. Devlet dairesi işte kimi kime şikayet edeceğiz ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtasci -- 16 Kasım 2010; 18:18:27 >
  • Yaklaşık 4 aydır Bahçelievler emniyet müdürlüğünden randevu alamadım acaba kontajyanları 2-3 kişi mi diye merak ediyorum. Sadece buradan mı almak zorundayım ben? Eğer öyleyse ehliyet alamayacağımda ne zaman randevu almaya kalksam hep dolu diyor.
  • Ben direksiyon sınavından 1 ay önce randevu almıştım o yüzden sıkıntı yaşamamıştım. Hocamın tavsiyesi üzerine tabi yoksa düşünemezdim bunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.