Şimdi Ara

emniyete dosyayı teslim ettikten kaç gün sonra ehliyet veriliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önümüzdeki cumaya randevu aldım.ne zaman ehliyeti teslim ederler?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Emniyete Dosyayı Teslim Ettikten Kaç Gün Sonra Ehliyet Veriliyor?

Yeni ehliyet başvurusu yaptığında, gerekli belgeleri emniyete teslim etmen gerekecektir. Dosyanın işleme alınmasının ardından ehliyetin hazırlanma süreci başlar. Bu süreç, başvuru yoğunluğuna ve emniyet biriminin çalışma hızına bağlı olarak değişebilir.

Genellikle, dosyanı teslim ettikten sonra ehliyetin bir hafta ila 15 gün içinde hazır hale gelir. Ancak bazı durumlarda bu süre daha da uzayabilir. Bu nedenle, ehliyetine ihtiyacın varsa önceden başvuru yapman önerilir.

Ehliyetin hazır olduğunda, emniyet birimi tarafından bilgilendirileceksin. Ehliyetini almak için kimlik kartınla birlikte emniyete gitmen gerekecektir.

Yeni ehliyet kaç günde teslim edilir? sorusunun cevabı, başvuru yoğunluğuna ve emniyet biriminin çalışma hızına bağlı olarak değişmekle birlikte genellikle bir hafta ila 15 gün arasında olduğu söylenebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben 20 Dk sonra aldım hocam ama ilden ile değişiyordur yoğunluğa göre,Bursa'dan aldım ben.
  • istanbulda, çarşamba gittim emniyete cuma aldım ehliyeti, senınde cuma gittiğine göre salı yada çarşamba

aslında 5dakikalık işlem, bekletmeden devlet işimi olurmuş mantıgı var sonucta
  • Cuma gunu dosyami teslim ettim.sali gunu aldim.belki de pazartesi cikmisti ehliyetim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben direksiyon sınavına pazar günü girmiştim. Hala belgelerimi vermedi kurs.
  • Arkadaşlar şimdi dosyayı ay sonu gibi kurstan alıcam sonra hangi yolları takip etmeliyim İstanbul Bağcılar
  • Aynı gün içinde aldım ehliyeti Ankara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Direksiyon sınavından başarılı olan kursiyerin sürücü kursu tarafından sertifikası düzenlenip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne onay için gönderilir. onaydan çıkma süreci 5 ile 10 iş günü sürebilir. Sertifika kursa geldiğinde sürücü kursu dosya halinde kursiyerine dosyasını teslim eder. Kursiyer ehliyetini nereden almak istiyorsa internetten o ilin ilçe trafik tescil bürosundan randevusunu alır. Dosyasını teslim eden kursiyerin ehliyeti en geç 5 iş günü içinde teslim edilir. Ayrıntılı bilgi içinwww.direksiyonkursu.com adresinden iletişime geçebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.