Şimdi Ara

Emocu Kızlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

EMO KIZLAR

"Emo" terimi, duygusal ve genellikle depresif bir müzik alt kültürünü tanımlamak için kullanılır. Emo kızlar genellikle karanlık renkler giyerler, siyah göz kalemi kullanırlar ve duygusal sıkıntılarını ifade eden şarkılar ve şiirler yazarlar.

Emo kızlar genellikle toplumun ana akımından dışlanmış hissederler. Yargılanmaktan ve dışlanmaktan korkarlar. Bununla birlikte, diğer emo kızlarla güçlü bir topluluk bağı kurarlar ve birbirlerini desteklerler.

Emo kızlar arasında depresyon, anksiyete ve özgüven eksikliği yaygındır. Bu duyguları ifade etmenin bir yolu olarak genellikle kendilerine zarar verirler. Kendine zarar verme, ciddi duygusal sıkıntılara işaret edebilen ciddi bir sorundur ve tıbbi yardım almak önemlidir.

Emo kültürü, gençler arasında popüler olmaya devam etmektedir. Ancak önemli olan, emo kızların duygusal sıkıntılarına karşı duyarlı olmak ve kendilerine zarar verme veya diğer zararlı davranışlarla uğraştıklarında yardım aramak için onları teşvik etmektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • üye olmak istemiyrm. başka link yok mu..
    şu aptal emo haberleri herhalde
  • e-mail onayı istiyor sallama bişiler doldurdum ama
  •  Emocu Kızlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyx -- 3 Temmuz 2009; 21:44:44 >
  • http://www.showtvnet.com/asx/SAlone.asp?product=/020709/kizlar.wmv&pType=3
    URL yi Windows Media Player la açınız .. Dosya--Url aç--verilen adresi yapıştırın izleyin
  • foxtaki süperdi
  • emocu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    10 sa. önce açıldı
    Kız beğendiremiyom
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benım en çoq sınırlendiğim bu azgınlar yüzünden yanlarındaki erkekleri içeri attılar -18 kızları alıkoymaktan.Bu kızları alacan emocan onların o metalli ampullerını görecekler o zaman.
  • la bıktım yeter artık kapayın şu muhabbeti hergün emocu kızlar topiği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.