Şimdi Ara

Empati Adam Fawer kitabı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaslar kitabı az once bitirdim gercekten harika bir kitap fakat aklima bazı seyler takıldı. Ornegin bu valentauis (?) denilen adam aslında şu bizim jill miymiş (oyuzden papayı oldurmeye çalışıyormuş heralde anlayamadım ama ) peki Charlie hamond ne oldu ben onu valentius sanmiştim ama kitabın sonunda fikrim değişti. Bana bi açıklarmırsiniz ?

• Evet Jill imiş. Hepimiz öbür çocuk sandık ama o aslında ölmüş. Zaten kitabın son kısmında bu durum açıkça yazıyor. (hatırladıklarımdan söylüyorum okuyalı oldu biraz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Evet Jill imiş. Hepimiz öbür çocuk sandık ama o aslında ölmüş. Zaten kitabın son kısmında bu durum açıkça yazıyor. (hatırladıklarımdan söylüyorum okuyalı oldu biraz)

O ölmemişti sanırım, kitabın sonunda hala yaşadığından ama Jill gibi kötü işler yapmadığından bahsediliyordu heralde emin değilim ben de okuyalı uzun zaman oluyor.
  • Kitabın sonunda zinser in ölmediği ortaya çıkıyor elijah ve Winter i tekrar kaybetmiycem yuvaya geri donecekler falan diyor bu ikinci Kitap'a işaret mı sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

quote:

Evet Jill imiş. Hepimiz öbür çocuk sandık ama o aslında ölmüş. Zaten kitabın son kısmında bu durum açıkça yazıyor. (hatırladıklarımdan söylüyorum okuyalı oldu biraz)

O ölmemişti sanırım, kitabın sonunda hala yaşadığından ama Jill gibi kötü işler yapmadığından bahsediliyordu heralde emin değilim ben de okuyalı uzun zaman oluyor.

Peki jill kız degil mı nasıl susan Collins (radyocu kız) le falan iliskiye giriyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

quote:

Peki jill kız degil mı nasıl susan Collins (radyocu kız) le falan iliskiye giriyor ?

Ameliyatla cinsiyetini değiştiriyor Nil Erkoçlar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Kitabın sonunda zinser in ölmediği ortaya çıkıyor elijah ve Winter i tekrar kaybetmiycem yuvaya geri donecekler falan diyor bu ikinci Kitap'a işaret mı sizce

Aynen. Ama ikinci bir kitaba işaret olduğunu sanmıyorum. Eğer öyleyse de güzel olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vikingler hakkında kitap önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Felsefe kitabı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    İşler paragraf kitabı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Empati değile Olasılıksız' ı okumuştum, hoşuma gitmişti. Fakat Empati' ye başlamayı düşündüğümü arkadaşlarıma söylediğim zaman "hayal kırıklığına uğrarsın" dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofiman

Empati değile Olasılıksız' ı okumuştum, hoşuma gitmişti. Fakat Empati' ye başlamayı düşündüğümü arkadaşlarıma söylediğim zaman "hayal kırıklığına uğrarsın" dediler

Hayal kırıklığına uğratmaz. Olasılıksız kadar sürükleyici ve güzel değil ama bu tarzı sevenler için Empati yine güzel kitap.
  • Çok uzun ve anlaşılması zor bir kitap bana kalırsa , fakat sürükleyici ve okuru da bağlıyor.
    İçeriğini şu an hatırlamıyorum tam olarak , çok uzun süre geçti üstünden.
  • quote:

Olasiliksizi da okudum ama tam olarak hatırlamıyorum. Bu yüzden empati ile karşılaştıramam fakat harika bir kitap empati. Sürükleyeci olay da kendine baglatiyo yani baya iyi tavsiye ederim

• quote:

Bazı bölümlerinde bilimsel konuşmalar var o yüzden beğenmemiş olabilirler.
  • Kitabı okuyalı çok olduğundan bu konu hakkında fikrimi belirtemeyeceğim ama olasılıksızdan daha fazla beğenmiştim empatiyi.

• Ben empatinin başlarında falan bıraktmıstim okumayı sonradan elime bi aldım sonlarina dogru cok surukleyico oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Çok uzun ve anlaşılması zor bir kitap bana kalırsa , fakat sürükleyici ve okuru da bağlıyor.
    İçeriğini şu an hatırlamıyorum tam olarak , çok uzun süre geçti üstünden.

Anlaşılması zor mu ? Sen hic Dan Brown okumadın galiba ben Cehennem den sonra okudum bu kitabı anlaması okadar kolay geldi ki anlatamam. Ama hepinize dan brown U tavsiye ediyorum özellikle cehennem ile melekler ve şeytanlar i

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.