Şimdi Ara

EMPATİ YAPIP YORUM YAZSANIZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizden empati yapmanızı isteyeceğim bir durum söz konusu. Birkaç gündür aklımı kurcalıyor.

Cuma günü işten çıktınız, evinize geldiniz. Sevgiliniz sizi bekliyor evde. Sohbet falan filan. İşlerinizi hallettiniz ve oturdunuz. Sevgilinizin 2 gün önce doğum günüydü. Sevgiliniz '' Aşkım bak sana bir şey göstercem'' diyor ve telefonundaki arka plan uygulamalarını kapatmak için çift tıklama yapıyor ve Whatsapp da gözüküyor orda. 4. veya 5. konuşmasında eski sevgilini görüyorsunuz. Konuşmaya bakamıyorsunuz tabii.

Benim aklıma gelen şey şu oldu;

Adam unutamamış zaten. O yüzden de doğum günü diye yazmıştır diye düşündüm.

Yine de canımı sıkıyor konu.

Empati yapıp, yorumlarını bekliyorum.

• Cevap verip vermediği önemli .

Veya şöyle de düşünülebilir , sonuçta ayrıldılar , hayat devam ediyor.

Benim görüşüm üstteki . Cevap verdi mi vermedi mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asla telefon kurcalamaktan yana biri olmamama rağmen o kimdi bakalım mı beraber diyip konuşmayı okumak en mantıklı çözüm.

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Nezaketen de olsa cevap verilir öyle bir durumda. En azından bir teşekkür. Göremedim son cümlenin ne olduğunu
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Moruk ben de aynı öyleyim, krucalamam asla. Hatta güven benim en önemlisi. Kalkıp bakalım o konuşmaya diyip de bir güvensizlik uyandırmak istemiyorum.
  • aynı durumu yaşasam bir şekilde o konuşmayı görmek isterim . geçen gün telefonda bana bir şey gösteriyordun o sırada whatsapp da eski sevgilinin adını gördüm , doğum günün diye sana mesaj mı yazmış ? , diye sorabilirsin bence.
  • ne yaazdigini gormek hakkiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.