çok güzel olacak.gemi savaşıda süper olmuş.total warın en büyük eksikliğiydi.türkleride tarihe uygun olarak başlarken büyük topraklı yapsınlar.çünkü oyunun geçtiği vakitler biliyorsunuz osmanlının iyi olduğu zamanlar.1700 den itibaren gerilemeye başladı osmanlı
Teşekkürler, çıksada oynasak
güzelmiş
Oyunu sabırsızlıkla bekliyorum ama tüfek mertliği bozabilir
ne zaman çıkacak bu arkadaşlar..
bekliyelim bakalım
Bayraklara bakılırsa artık oyunda resmi Ülke isimleri ve Bayrakları olucak eski TW serilerindeki uyduruk isimler ve bayraklar yok bu çok iyi, ayrıca kuş bakışı görüntüde ordularımız karınca gibi gözükmüyor kendilerini belli ediyorlar buda çok güzel olmuş.
Grafikler iyi, ama benim için bunun hemen hemen hiç bir önemi yok.
Multiplayer için tasarlanmamış, tekli oynanan bir oyun için en önemli unsur yapay zekadır. Rome TW zamanında görsel olarak strateji için büyük devrimdi. Hele de o asker modellemeleri. O zamana kadar ki en iyisiydi. Ancak yapay zeka vasatın da altındaydı, en azından oynamayı bilenler için.
Sonra burda verilen tarz ss'lerle Medieval 2 TW duyruldu. Merakla bekledik. Evet grafik olarak strateji türünde bomba oyundu. Ama oynamaya başladık ve gördük ki yapay zeka yine vasat yine vasat...
Açıkçası TW serilerini çok seven biri olarak Creative Assembly'nin birçok açıdan, özellikle de yapay zeka açısından yarım yamalak oyunlar piyasaya sürüp, oyunun geleceğini modçulara bırakması, doğru dürüst yama bile yayınlamaması, çok büyük bug'ların(mesela dx10 kartlardaki gölge bug'ı) belki anca oyunun çıkmasından 1-1.5 sene sonra çıkartılan yamayla düzeltilmesi gibi sebeplerden dolayı TW serilerinden inanılmaz derecede soğudum.
Bence bu oyun CA'nın son şansı. Ya adam gibi bir oyun sürsünler piyasaya, yahut çekilsinler bu işten. Bıraksın Relic(COH, Dawn of War serilerinin yaratıcısı) gibi, gerçekten oyuncu kitlesini düşünenen ve değer veren oyun yapımcıları bu işi yapsın...
Yeni ekran görüntüleri
Savaş görüntüleri güzel de dünya haritası, binalar falan çok kötü yav. Mtw2'ninkiler daha güzeldi.
Osmanlıya bak bee
Haritadaki kahverengi ülke, Rusya mı?
quote:
Orjinalden alıntı: dIsAstEr
Haritadaki kahverengi ülke, Rusya mı?
Başka hangi ülke olabilir ki orada
beyler bu bi ek paket niteliğinde cıkmıcak sanırsam
quote:
Orjinalden alıntı: Tionxzu
beyler bu bi ek paket niteliğinde cıkmıcak sanırsam
Bu zaten başlı başına bi oyun ek paket diil.
quote:
Orjinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/
Savaş görüntüleri güzel de dünya haritası, binalar falan çok kötü yav. Mtw2'ninkiler daha güzeldi.
Barok dönemin mimarisi çok gösterişlidir. Binaların güzel olacağını umuyorum.