Şimdi Ara

Empire: Total War (2009) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.381
Cevap
10
Favori
446.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğraf ters duruyor düz çevirip bakın ama ben yine bişe anlamadım sadece yazılar ingilizce oldu ters bekınca çekçe okunuyor

Yok ya almanca yazıyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 27 Temmuz 2008; 14:19:40 >
  • Sanırım Hindistan da var orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Bozkır*

Kevin Mcdowell (Sega Çalışanlarından) elinden ETW haritası.Görüntü bozuk ama renkli olan kısımlar oyuna dahil olacakmış.

Empire: Total War (2009) [ANA KONU]

Kaynak: Total War Türkiye

osmanlı orda koyu renkli olanmı çok ufak ama ben bişey anlamadım valla

• quote:

Orjinalden alıntı: PANZERGENERAL

quote:

Kevin Mcdowell (Sega Çalışanlarından) elinden ETW haritası.Görüntü bozuk ama renkli olan kısımlar oyuna dahil olacakmış.

Ben de anlamadım *Bozkır* bizi aydınlatır mısın?

• quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

quote:

quote:

Görüntü kötü olduğu için, ülkeler tam olarak belli olmuyor ama ordaki koyu renkli olan Osmanlı.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

quote:

quote:

Görüntü kötü olduğu için, ülkeler tam olarak belli olmuyor ama ordaki koyu renkli olan Osmanlı.

ama nasıl olur bizim o tarihlerde okadar az toprağımız yoktuki viyanaya kadar bizdeydi arabistan yarımadası ve kuzey afrikanında bizde olması lazım nasıl yapıyorki adamlar oyunu

• Karlofça Antlaşması'na göre Temeşvar ve Banat dışında, bütün Macaristan ve Erdel Avusturya'ya, Ukrayna ve Podolya Lehistan'a, Mora ve Dalmaçya ise Venediklilere verilmişti. Haritadaki Batı sınırı doğru.

Arabistan'nın ise Hicaz ve Yemen bölgesi bizimdi.

Kuzey Afrika'daki Fas, Cezayir, Tunus ve Libya'yı da Osmanlı'ya bağlı ufak ülkeler olarak işliyecekler sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Bozkır* -- 28 Temmuz 2008; 19:42:30 >
  • oun benide etkiledi ama ben cok kişili orduları kullanamıyorum çok zor geliyor bana sakin olcak böyle ev kurcan market kurcan falan
  • Of bu sıcakta bu oyun çok güzel giderdi aslında ama sağolsun oyun yapımcıları bütün oyunları sonbahar aylarına yıkarak derslerin içine ediyor
  • quote:

Karlofça Antlaşması'na göre Temeşvar ve Banat dışında, bütün Macaristan ve Erdel Avusturya'ya, Ukrayna ve Podolya Lehistan'a, Mora ve Dalmaçya ise Venediklilere verilmişti. Haritadaki Batı sınırı doğru.

Kuzey Afrika'daki Fas, Cezayir, Tunus ve Libya'yı da Osmanlı'ya bağlı ufak ülkeler olarak işliyecekler sanırım.

Karlofça antlaşması ne zaman imzalanmıştır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Gezer

quote:

Karlofça Antlaşması'na göre Temeşvar ve Banat dışında, bütün Macaristan ve Erdel Avusturya'ya, Ukrayna ve Podolya Lehistan'a, Mora ve Dalmaçya ise Venediklilere verilmişti. Haritadaki Batı sınırı doğru.

1699'da imzalanmıştır. Oyunda, 1700 yılında başlayacağına göre Osmanlı'nın Batı sınırı böyle olacaktır.

• osmanlının durumu çok zor olcak gibi üstten rusya batıdan avusturyayla uğraşcaz... doğudan da iran belki...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Gezer

quote:

1699'da imzalanmıştır. Oyunda, 1700 yılında başlayacağına göre Osmanlı'nın Batı sınırı böyle olacaktır.

CA da 2 sene öncesinden başlatsaydı oyunu.

• Empire: Total War'ı yapmalarının sebebi; tarihin her döneminde bir Total War oyununun olmasını istiyor olmaları. Lakin, 1600'lü yıllar oyunda yok. Bence, sonradan bir ek paket çıkartmak suretiyle bu dönemi işlemeliler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Bozkır* -- 29 Temmuz 2008; 14:49:32 >
  • Bencede 1500 ile 1700 yılları arasını işlemeliler...
  • Empire: Total War, 18. yüzyılı konu aldığı için Yedi Yıl Savaşları, önemli bir yer tutacaktır.

Bu konu hakkında bir yazım vardı;
    http://forum.donanimhaber.com/m_21049868/mpage_1/key_//tm.htm#25118720

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Bozkır* -- 29 Temmuz 2008; 14:43:31 >
  • Bakalım dağ fare mi doğuracak
  • Haritaya daha dikkatli bakınca bizim yerimizi gördüm sanırım bu şekilde olucak ama afrikadaki kısım biraz daha uzun gibi, renkler bizimkine benziyor ama çok ince ordada topraklarımız olucak sanırım bu arada topraklarımız son derece stratejik konuma sahip ekonomik olarakta baya fayda sağlıyacaktır bize ama etrafımız zorlu düşmanlarla cevrili.

Osmanlının etrafını kırmızıyla çizdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 29 Temmuz 2008; 17:10:04 >

• birde buna bakın harita böyle olacakmışhttp://img182.imageshack.us/my.php?image=etwri7.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANZERGENERAL -- 29 Temmuz 2008; 17:42:08 >
  • bir yanlışlık oldu kusura bakmayın bu kişisel bir haritaymış yanlış anlama sonucu burda yayınladım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.