Şimdi Ara

Empire: Total War (2009) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.381
Cevap
10
Favori
446.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PANZERGENERAL

ama nasıl olur bizim o tarihlerde okadar az toprağımız yoktuki viyanaya kadar bizdeydi arabistan yarımadası ve kuzey afrikanında bizde olması lazım nasıl yapıyorki adamlar oyunu

kendinde misin arkadaşım? viyanaya kadar olan 1700'den önceydi oyun 1700'den sonra başlıyor.ayrıca fazla bile göstermişler toprağı
  • Empire: Total War'dan yeni ekran görüntüleri

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=54401
  • Akşam üzeri hafta içi elveda rumeliyi izledikçe Empire Total War u beklemem çok daha zorlaşıyor yaa
  • Empire: Total War'dan Osmanlılar'a ait oyun içi görüntüsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Bozkır* -- 7 Ağustos 2008; 15:04:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Bozkır*

Empire: Total War'dan Osmanlılar'a ait oyun içi görüntüsü.

/>

tam ben koyacaktım :D
  • 2. askerimizde etek var yav
  • Deniz savaşlarını çok merak ediyorum çünkü daha önce Seganın yaptığı gerek rome gerek medievall da görememiştik bakalım denizede de karadaki gibi iyiler mi
  • Arkadaşlar guru3d forumlarında okuduğum kadarıyla Empire da nvidia nın physX teknolojisini kullanacak. nvidiacılara bu teknolojiyi deneyebilmek adına iyi bir haber...
  • Grafikler baya ilerlemiş adamların parmakları ayrık ayrık gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Gezer

2. askerimizde etek var yav

İşimiz 0. Çocuğu SEGA ya kaldıysa dansöz kıyafetli - Arap yeniçeriler bile görürsün savaş meydanında.

Benim asıl merak ettiğim Osmanlı bayrağı olarak bu sefer ne koydular.

Medieval TW - Yeşil içinde Turuncu Hilal (Bu oyunda Osmanlılar çok çok daha iyiydi çünkü SEGA yoktu işin içinde)

Medieval II TW - Bosna'nın ilk kuruluş bayrağı

Empire TW - ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandolfini -- 13 Ağustos 2008; 22:11:16 >
  • Creative Assembly, açıkcası Osmanlı'yı pek takmıyor gibi Osmanlı'dan geçtim tarihi takmıyor adamlar kafalarına göre oyun yapıyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCB

Creative Assembly, açıkcası Osmanlı'yı pek takmıyor gibi Osmanlı'dan geçtim tarihi takmıyor adamlar kafalarına göre oyun yapıyorlar...

Creative Assembly, Batılı ülkeleri bile iyi tasarlıyamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Bozkır* -- 13 Ağustos 2008; 22:43:16 >
  • Video çok güzel yaa sistem yenilemek artık şart oldu
  • Yeni!

Empire: Total War (2009) [ANA KONU]

• Bişey merak ediyorum gemilerin içindeki askerleri de yönetebilecek miyiz yoksa onlar auto biz sadece gemiyi mi yöneticez?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Bişey merak ediyorum gemilerin içindeki askerleri de yönetebilecek miyiz yoksa onlar auto biz sadece gemiyi mi yöneticez?

Teknik adını bilmiyorum bu eylemin fakat, tanımlamak gerekecek olursa; sizin bir geminiz ve düşman gemisi yan yana geldiği zaman askerleriniz veya düşman askerler gemi güvertesine çıkıp yakın dövüş yapabilecekmiş.

Düzenleme: Yukarıkda *Bozkır* 'ın verdiği videoda bu dediğimi göstermişler, bakabilirsiniz. Bu arada, grafikler gerçekten hoş duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dIsAstEr -- 14 Ağustos 2008; 21:00:14 >
  • Yeni trailer!!!

Oyun içi gemi savaşları!

http://www.worthdownloading.com/bandwidth.php?gid=3366&id=16030&lid=21

İnternet üzerinden:http://pc.ign.com/dor/objects/958390/empire-total-war/videos/Empire_NavalGameplay_081408.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk -- 15 Ağustos 2008; 20:03:56 >

• Arkadaşlar oyunun resmi sitesi de hizmete girdi.www.totalwar.com/empire adresinden ulaşabilirsiniz...

bu da direk link :http://www.sega.co.uk/empire/index.php?t=EnglishUK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 20 Ağustos 2008; 9:08:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.