Şimdi Ara

empire total war bir kaç sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi bu oyun güzel tamam ama benim karşılaştığım bir kaç sorun var hatta sorun değil sinir bozucu bir durum
    oyunda genel olarak bina inşaası ve vergiler otomasyon oluyor ama asker üretimi gördüğüm kadarıyla oto değil yada ben bulamadım
    sonra bina yapımını oto yaptığım halde bazı binalar üretilmiyor üretim için herşey tamam ama makina binayı inşa etmiyor.
    gördüğüm kadarıyla rtw da ki gibi askeri ekonomik yada büyüme odaklı otomasyon yok
    şimdi burada onlarca kasaba şehir v.s var hepsiyle teker teker uğraşmak beni oyundan soğutuyor bütün heyecanımı alıyor
    yok mudur bunun bir yolu oyunda veye yardımcı bir program hile falan bu nedir arkadaş koca imparatorluk olduk nerdeyse yarım saat şehir kasaba dolaşıp inşa asker üretimi yapıyorum.

Birde oyunda para hilesi yaptım toprakları teknolojiyi parayla aldım asker desen köpek gibi her şehirde askeri kışla ve devamlı asker üretimi söz konusu itibar desen diğerleriyle arada dağlar var ama ne hikmetse diğer devletler bana savaş açıyorlar neye güveniyorlar anlamıyorum oyun damı sorun var yoksa hile olduğu için mi tuhaf.Savaş ilan ediyor sonraki tur barış teklif ediyor ben kabul etmiyorum gidip alıyorum şehri buna rağmen diğerleri başlıyor arka arkaya savaş açmaya, ilginç.şehirlerden vergi almıyorum para bol diye ama adamlar hala husursuzluk çıkarıyorlar neden olduğuda belli değil kraldan daha kral hayat yaşıyorlar ama gene isyan gene isyan bu nedir
    rtw da şehirleri ele geçirdiğim saman halkı katlederdim bu isyanı büyük ölçüde engellerdi.sonra şehir büyüyüp gideri arttığı zaman askerleri şehirden çıkartıp isyan çıkmasını bekler isyandan sonra şehri tekrar alıp bi katliam daha yapar bu sayede nüfüsa kendimce bir çözüm bulmuştum hem isyanlar engelleniyor hemde gelir gider dengeleniyordu ama bunda öyle bir şey yok adamları katledemiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: murderer09

şimdi bu oyun güzel tamam ama benim karşılaştığım bir kaç sorun var hatta sorun değil sinir bozucu bir durum
    oyunda genel olarak bina inşaası ve vergiler otomasyon oluyor ama asker üretimi gördüğüm kadarıyla oto değil yada ben bulamadım
    sonra bina yapımını oto yaptığım halde bazı binalar üretilmiyor üretim için herşey tamam ama makina binayı inşa etmiyor.
    gördüğüm kadarıyla rtw da ki gibi askeri ekonomik yada büyüme odaklı otomasyon yok
    şimdi burada onlarca kasaba şehir v.s var hepsiyle teker teker uğraşmak beni oyundan soğutuyor bütün heyecanımı alıyor
    yok mudur bunun bir yolu oyunda veye yardımcı bir program hile falan bu nedir arkadaş koca imparatorluk olduk nerdeyse yarım saat şehir kasaba dolaşıp inşa asker üretimi yapıyorum.

Birde oyunda para hilesi yaptım toprakları teknolojiyi parayla aldım asker desen köpek gibi her şehirde askeri kışla ve devamlı asker üretimi söz konusu itibar desen diğerleriyle arada dağlar var ama ne hikmetse diğer devletler bana savaş açıyorlar neye güveniyorlar anlamıyorum oyun damı sorun var yoksa hile olduğu için mi tuhaf.Savaş ilan ediyor sonraki tur barış teklif ediyor ben kabul etmiyorum gidip alıyorum şehri buna rağmen diğerleri başlıyor arka arkaya savaş açmaya, ilginç.şehirlerden vergi almıyorum para bol diye ama adamlar hala husursuzluk çıkarıyorlar neden olduğuda belli değil kraldan daha kral hayat yaşıyorlar ama gene isyan gene isyan bu nedir
    rtw da şehirleri ele geçirdiğim saman halkı katlederdim bu isyanı büyük ölçüde engellerdi.sonra şehir büyüyüp gideri arttığı zaman askerleri şehirden çıkartıp isyan çıkmasını bekler isyandan sonra şehri tekrar alıp bi katliam daha yapar bu sayede nüfüsa kendimce bir çözüm bulmuştum hem isyanlar engelleniyor hemde gelir gider dengeleniyordu ama bunda öyle bir şey yok adamları katledemiyoruz

Savaş açma durumu ülkeden ülkeye değişir mesela osmanlı isen en fazla 5 turn sonra gürcistan 7 turn sonra venedik eğer gürcistanı dağatırsan da 10. veya bilemedin 13. turnde persler savaş açar.İSyan olayı ise fethettiğin şehirlere tonla asker yollamalısın o zaman isyan çıkma olasılığı düşer asker yollayınca mutluluk artar,halk önemsendiğini hisseder içinde en az 24 tane general olan büyük birer ordu koy fethettiğin şehilere(mısır,filistin,mezapotamya,ermenistan a koyma istanbul ve ankarada zaten var.)ASKERLERİ YERLEŞTİR.Sonra şehre çift tıkla orada memnuniyet var orada alt kesim elit kesim var elit kesim ve alt kesim anlarsın zaten birisi sakallı adam diğeri elit bi tip.Eğer sarı veya yeşilse sorun yok eğer hala kırmızıysa fethettiğin yere bağlı kilise,kahvehane,medrese varsa şöyle yap::medrese varsa yık yerine kahvehane yap kahvehane varsa yık yerine medrese yap.Bunları yaptıktan sonra eğer cami kurduysan medrese yani medreseye bir imam fethettiğin yere yine 1 imam yolla.Zaten o medreseden birkaç turn sonra yeni imam üretiliro yeni imamı da bir sonraki fethedeceğin yere koyarsın isyan çıkma sorunu olmaz.Ve isyan savaşlarını kendin yap otomatik olunca sayıya göre oluyor isyancılarda sayıca fazla olunca yeniyorlar.Ama kendin oynarsa tüfeklilerle önce dağıt sonra yakın dövüşçülerle ez sonra atlılarla biç topçular bu arada onların savaş halinde olmayan birimlerine top atsın ki moralleri bozulsun(buda bonus oldu sormadın ama :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.