Şimdi Ara

Empire Total War-Nasıl İsyan Bastırcaz,İsyanlar Niye?yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni fethettiğim bazı bölegelerde isyan çıkıp duruyo bi kaç sebebini çözdüm ama iflah olmuyolar yıkık binaları onarıyorum ya da vergiden muaf tutuyorum ama yine de isyan! nası önlücaz bunları

• Yönetim biçimin monarşi olduğundandır...Yakında topyekün bir isyan çıkacak ve başkentinde olacak,oyun senden isyancıların tarafında mı yoksa monarşinin tarafında mı yer alacağını soracak,isyancıları seçip başkenti alırsan yönetim biçimin değişip cumhuriyet olucak,isyanlar da kesilmiş olucak.Sana sorulduğunda isyancıları seçmeni öneririm
  • Bilgi İçin Saol
  • empire için türkçe paket çıkdımı son durumu bilmiyor musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: C3nK35

empire için türkçe paket çıkdımı son durumu bilmiyor musunuz

bende araştırdım bi yerde bulmuştum ama 3-5 gün önce format attım pc ye.Monarşide gitti cumhuriyette herşey gitti bulduğum türkçe yamayıda test etme fırsatım kalmadı ama yamanın açıklması bana kabuledilebilir geldiği için indirmiştim googleda biraz araştır belki senin işini görür. yamanın adı ...@yaho.com bişeydi

değ:@Anasarca teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfbkrcn -- 30 Kasım 2009; 19:11:04 >

• birde empire da haritadaki donma sorunu neydan kaynaklanıor ki bende sürekli takılıo ama savaşlar akıcı
  • fethettin bölgelerdeki binaları yıkıp kendi devletinin binalarını yık büyük ihtimal Osmanlı ile oynuosundur. fethettin bölgelerde müslümanlığı yayarak isyanlardan kurtulursun en fazla 5 turn alır
  • quote:

birde empire da haritadaki donma sorunu neydan kaynaklanıor ki bende sürekli takılıo ama savaşlar akıcı

hocam sistemi sorcaktım ama imzayı görünce... benim agpli,ddrlı sistemde bile oyun akıcıydı.Donma derken sanırım siz hamlenizi yapıp enterladığınızda bazen hareket olmuyor.Onu kasdediyorsanız bu normal.Diğer ülkelerin hepsi askerlerini haritada ilerletmedikleri için olabilir diye düşünüyorum.Yani belki o el sadece bina inşa ediyordur bu yüzden haritada hareket olmayabilir.(Bunlar sadece benim düşüncem)
    Ama donma derken kastınız oyun tamamen duruyorsa sorun nedir bi fikrim yok.
  • mesela şöyle anlatıyım harita modundayım mouse yada klawyeden hartiaya bakıyorum ama donuk donuk gidiyor.donanımsal bir problem olamaz çünkü gta IV olsun cod 6 fuel,shift,ghostbuster crysis bile son ayalarda oynadım ama bunda harita adamı kanser ediyor
  • quote:

mesela şöyle anlatıyım harita modundayım mouse yada klawyeden hartiaya bakıyorum ama donuk donuk gidiyor.donanımsal bir problem olamaz çünkü gta IV olsun cod 6 fuel,shift,ghostbuster crysis bile son ayalarda oynadım ama bunda harita adamı kanser ediyor

evet aynı sorun bende de vardı anlaşılan oyunun azizliği.sanmam ama belki oyunun son patchını yüklerseniz bi faydası olur mu ki?
  • direk son patchi kurma şansım sanırım yok hepsini baştan tek tek kurmak gerekio bana verebilceğiniz bri link varmı
  • Yardımcı olmayı isterdim ama son mesajınızı eve gelince gördüm evde net baglantım yok ama merlininkazanı.com dan ETW yle ilgili haberlere bakarsanız belki bi yararı dokunur
  • niye monarşi yaptınki
  • Bana soruyorsanız,hiç bi fikrim yok zaten oyunu tam çözmeye başlamıştım oyun gitti
    Ama googleden de aratmıştım bi kaç ipuçu bulmuştum başkentte kendin isyan çıkarıp başkenti alıyorsun mesela tabi önce başkentteki askerleri gönder sonra isyan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.