Arkadaşlar Empire total war oynuyorum daha doğrusu oynamaya çalışıyorum.Ancak oyun kasıyor ve bu kasmanın nedenini anlayamadım sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum.Sizde bi kanaat getirirseniz sevinirim.
Empire Total War minimum sistem gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows XP 32(service pack 2), Windows Vista 32 OS. İşlemci: 2.4 GHz hızında tek çekirdekli Intel ya da eşdeğer AMD işlemci. Sistem Hafızası: 1GB RAM (XP) 2GB RAM (Vista). Grafik kartı: 256MB DirectX 9.0c uyumlu video hızlandırıcı (shader 2.0 veya daha yüksek). Ses Kartı: Directx9.0c uyumlu ses kartı. Windows uyumlu klavye ve fare. 15 GB boş, sıkıştırılmamış sabit disk alanı.
Benim sistemim: İşletim Sitemi:Window 7 Home Premium İşlemci: AMD FX-4100 3.6 ghz 4 çekirdekli işlemci Ram: 8 GB DDR3 Grafik kartı: AMD HD 6670 2 GB 128 bit ekran kartı
Sizin düşünceleriniz nedir ?
çatır çatır oynaman lazım, tur geçtikçe harita üzerindeki hareketler kasıyorsa yapacak bir şey yok belli zaman sonra çok ordu çok hareket oluyor medieval total war oyununda da aynı sorunu yaşadık
cevabın için teşekkürler öncelikle yüklemeden önce bende senin gibi düşünüyordum.Ekran kartımı yetersiz acaba diye düşünüyorum