Katılıyorum.Oğuzhanın yerine Emre oynamalı kesinlikle.
Sucktus
kullanıcısına yanıt
yoo selçuğun yerine emre, oğuzhanın yerine hakan oynaması lazım..
emre çok iyi top dağıtıyor ve oyun ritmini iyi ayarlıyor, çok tecrubeli bunu iyi kullanıyor sahada, çok iyi bi organizatör kendisi ayrıca şut atması falan nuri 17 yaşından beri kadroda hiç uyum sağlayamadı..
quote:
Orijinalden alıntı: Lagertha
quote:
Orijinalden alıntı: fluox
quote:
Orijinalden alıntı: Red John
Futbolculuğu çok iyi Hagi sağolsun
Keşke sadece futbol öğretseydi Hagi ne yazıkki karakteride yansımış Emreye.
Emre'nin bizdeyken böyle çirkeflikler yaptığını hatırlamıyorum karakterini Fenerbahçeden almış.
Sizde yaparken aslan parçası, Fenerde yaparken çirkef olarak gördüğünüz için olmasın sakın.
quote:
Orijinalden alıntı: sieve
Her şey doğru ama gidip Nuri'yi Emre'nin altına yazmak tüm doğruları götürdü gözümde.Nuri'yi BvB'de bi izleyin,Emre'yi 10'a katlar.Milli takımın en büyük eksisi Nuri'nin sakatlanması.
Katlasasin o zaman hocam, keske katlasada muthis 2 tane orta saha alternatifimiz olsa. Malesef potansiyelin olmasiyla onu sahaya yansitmak cok farkli seyler. Emre 18 yasinda da catir catir oynuyodu, ne ingilterede ne italyada oyle uzun uyum surecide yasamadi takir tukur oynadi.
Hayırdır neden eksilediniz yalan mı? Aman kime anlatıyosun şikeyi savunanlara mı boşver
quote:
Orijinalden alıntı: shadowz61
Hayırdır neden eksilediniz yalan mı? Aman kime anlatıyosun şikeyi savunanlara mı boşver
hocam ben eksilemedim de,
konunun fenerle hic alakasi yok milli takim oyuncusu olarak tartistim gercekci olarak, emre gs de yetisti fenerde oynuyo ben besiktasliyim hic bi cikarim neyim yok. Konuyu karistirman pek hos olmadi acikcasi.
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
quote:
hocam ben eksilemedim de,
konunun fenerle hic alakasi yok milli takim oyuncusu olarak tartistim gercekci olarak, emre gs de yetisti fenerde oynuyo ben besiktasliyim hic bi cikarim neyim yok. Konuyu karistirman pek hos olmadi acikcasi.
Niye ben konu dışı bişey yazmadım Inter'de falan oynamış birinin kariyerine laf edecek değilim ama çirkef ve ırkçı bir adamı milli takıma yakıştıramıyorum
anliyorum saygi duyarim etik olarak belkide haklisin ben tamamen taktiksel baktim olaya.
Tabi dostum zaten sana karşıt cevap olarak yazmamıştım onu sadece benim fikrim ever kesinlikle orta saha zaafımız var
bu sene çok iyi başladı çok şaşırtıyor beni Allah sakatlık vermesin milli takımda olmaması da bizim için şans zaten sık sakatlanan bi topçu
Oyuna girer girmez etkisini gösterdi.
Öncelikle şu konuda hemfikir olalım; Emre'nin sahaiçi karakterini seven Fenerbahçe'li yok denecek kadar azdır. Daha GS'deyken kıl oluyorduk kendisine, mücadelesine diyecek lafımız yok ama her maç bizi eksik bırakacak endişesiyle de yaşamaktan bıktık. Saha içi karakter bir kenara bırakırsak bölgesindeki sayılı oyunculardan. Bildiğim kadarıyla oynadığı lig ve takımlar itibariyle Türkiye'deki en kariyerli oyuncu.
Karakterini kenara bırakın, hırsından oluyor tüm kavgaları dadaşmaları.
Futbolcuğuna bakın, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi 5 futbolcusundan birisidir Emre.
Yeteneği ona Serie A, Premier League imkanlarını sundu. Karakteri ona oralarda tutunamama, ırkçılık, cezalar ve küfürleri getirdi.
Biz bırakırız karakteri bir kenarı, yorumlarız da, ama bu karakter onun yakasını bırakmıyor ve hayatının her alanında da aşağı çekiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme