Şimdi Ara

Emre gibi orta saha yok milli takimda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hakkini teslim etmek lazim, ne selcuk ne mehmet topal alper, nuri sahin vs artik kim derseniz millti takimda emre disinda 2 yonlu yeterli bi orta saha yok. Keske 5 yas daha genc olsaydi. Pisliktir vs o kismini gectim, formsuzluk vs den de bahsetmiyorum. Selcuk ve mehmet topalin muthis form da oldugunu dusunun, yine 2 sini toplasan bi emre anca ediyo.

Selcuk ofansa yonelik, ki 2. sinif oyuncu kabul etmek lazim. Mehmet topal defansif olarak iyi ama ondanda hucum katkisi bekleyemezsin.

Emre 2 sinin birlesimi kolay kolay boyle oyuncular yetismiyo malesef.

Yanlis anlasilmasin Selcuk, Mehmet topal gereksiz oyuncular demiyorum ama 2 tane emremiz olsa orta sahada takimi cok asiri etkiler.

Comezleri henuz bu katagoriye bile almadim once kendislerini kanitlasinlar bknz, oguzhan, mehmet ekici, ozan tufan vs.

• Emre Premier Ligde Seria A da kısa süre de olsa La Liga da oynamış bir futbolcu
    Selçuk ile kıyaslanamaz
  • Futbolculuğu çok iyi Hagi sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrenin Çirkinliği olmasa takdir edilecek oyuncu

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Emre Premier Ligde Seria A da kısa süre de olsa La Liga da oynamış bir futbolcu
    Selçuk ile kıyaslanamaz

kalite vs olarak kiyaslanmazda ayni mili takim kadrosunda oldugundan kiyaslama yapmak lazim mecburen.

sanirim 2016 dan sonra turnuvaya gideriz gitmeyiz bilinmez ama birakir, pesinden gelende kimse yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Emre Premier Ligde Seria A da kısa süre de olsa La Liga da oynamış bir futbolcu
    Selçuk ile kıyaslanamaz

kalite vs olarak kiyaslanmazda ayni mili takim kadrosunda oldugundan kiyaslama yapmak lazim mecburen.

sanirim 2016 dan sonra turnuvaya gideriz gitmeyiz bilinmez ama birakir, pesinden gelende kimse yok.

milli takımda nuriden faydalanabilsek eksikliğini hissetmeyiz ama milli takımda şu zamana kadar oynatamadık nuriyi doğru düzgün
  • Futbolcu kimliği ile kalsaydı hakettiği saygınlığı elde ederdi çirkef ve ırkçı olmayı tercih etti saygı duyulacak bbir insan değil milli takımda da görmek istemem
  • saimertug,

Dogru Nuri niye monte edilemedi bende dusunuyorum ust duzey bi oyuncu ama tutmadi, israrda edilmedi gerci.

shadowz61,

Emre de olmasa kimi oynaticaz ki ?
  • Yok daha neler

• Topalı kıyaslaman biraz saçma olmuş topal tek yönlü orta saha zaten topalı oynatacaksın ki caner ve gg den verimi iyi alacaksın

diğer söylediklerinde doğru emre bu sezon çok fit ve 11 de başlaması gereken oyuncu
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

saimertug,

Dogru Nuri niye monte edilemedi bende dusunuyorum ust duzey bi oyuncu ama tutmadi, israrda edilmedi gerci.

Nuri hiçbir yerde tutmuyor ki hocam Sadece Dortmund da iyi oynuyor o kadar ben ne Madrid de ne de Milli Takım da iyi oynadığını görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

Topalı kıyaslaman biraz saçma olmuş topal tek yönlü orta saha zaten topalı oynatacaksın ki caner ve gg den verimi iyi alacaksın

diğer söylediklerinde doğru emre bu sezon çok fit ve 11 de başlaması gereken oyuncu

Direk topali degil tum orta saha oyuncularina soyle bi baktim, ama buyuk takimlarda tek yonlu orta saha diye bsey yok, almanyada khedire SCHewensteiger, italyada pirlo, fildisinda toure mesela her 2 iside gayet yapiyolar. Ben topaldan sikayetci degilim ama emreyi koydugun zaman 2 sinden birini secmen gerekmez adam topta kapiyo dikinede avrupanin en iyilerinden.

2 selcuk koysan orta saha gocer, ( formda selcukla bile ) emre de boyle dertler yok onu demek istedim.

• Oyuncular arasındaki farkı görmek için nerede oynadığına bakmaya gerek yok. Ne yani premier ligde oynasa karşılaştırabilecek miydik? Futboldan anlamayı bırakın birer maç seyreden adam kimin ne olduğunu anlar. Şu anki Selçuktan on tane üst üste koyun bi Emre etmez..

Ama Emreye özel bi durum değil ki bu, hiç bi bölgede adam akıllı oyuncu yetişmiyor artık.

Yetenek ve kalite bakımından 2000 yılı civarı aktif olan futbolcularımızdan eser yok şimdikilerde. Saf yetenek olabilir birilerinde o başka olay ama icraate dökmeyince bi anlamı yok..

2000 yılı diyince büyük takımları düşünmeyin sadece,Anadolu kulüpleri de dahil..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre zaten ilk zamanlarında saha çok forvet arkası tarzı takılan bi futbolcuydu.Sonradan defansif özelliklerini geliştirip tam anlamıyla bi çift yönlü orta saha oyuncusu oldu.Yurt dışında oynamasıda önemli bi faktör tabii.
  • Sakatlik problemi olmasa Turkiye'ye sadece ailesini gormek icin gelirdi..

• Emre iyi oyuncu zaten kimse inkar edemez ama sezon botunca güvenilmez oyuncu en onemlş maçta takımını kırmızı kartla ya da ağrıları ve sakatlığıyla yalnız bırakabiliyo.

• Kesinlikle katılıyorum. 2. yarı girince resmen oyunun seyri değişti.
  • Her şey doğru ama gidip Nuri'yi Emre'nin altına yazmak tüm doğruları götürdü gözümde.Nuri'yi BvB'de bi izleyin,Emre'yi 10'a katlar.Milli takımın en büyük eksisi Nuri'nin sakatlanması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieve

Her şey doğru ama gidip Nuri'yi Emre'nin altına yazmak tüm doğruları götürdü gözümde.Nuri'yi BvB'de bi izleyin,Emre'yi 10'a katlar.Milli takımın en büyük eksisi Nuri'nin sakatlanması.

Emre'yi 10'a katlar eyvallah da Milli Takımda göremedik kendisini
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sieve

Her şey doğru ama gidip Nuri'yi Emre'nin altına yazmak tüm doğruları götürdü gözümde.Nuri'yi BvB'de bi izleyin,Emre'yi 10'a katlar.Milli takımın en büyük eksisi Nuri'nin sakatlanması.

Emre'yi 10'a katlar eyvallah da Milli Takımda göremedik kendisini

Oyun stiline uymuyor çünkü.Real'de uymuyordu gitti bişey yapamadı bvb geri aldı.Tekniği ve pas kalitesi mükemmel bi oyuncu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.