Şimdi Ara

Emrenin Barosun ayağını kırdığı an... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
6.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

emre samiyendeki maça nasıl gelicek? onu sormalı ve cevap aranmalı ben olsam onun yerinde samiyendeki maça gelmezdim sonuç belli çünkü

Tumer inonuye nasil gelecek ?
    Fener samiyene nasil gelecek ?

siz ancak bunu alırsınız...

hee evet , soguk su iciniz ,az da olsa iciniz deki ofkeyi sondurur

öfke mi? siz her sene yeniyorsunuz ama öfkeniz sönmüyo.. uefa ve super kupa canınızı öyle bi yakmış ki her yıl galatasarayı yenince şampiyon olmuş gibi seviniyorsunz.. ikinci yarı feneri yenip ardından şampiyonluğumuzu ilan edince bu galibiyetle kendini avutucaksın.. o yüzden çok görmüyorum..

ahaha ofkeligimi kalmis size karsi ? alistik artik her sene ayni hikaye ,bizimkisi NEFRET ,siz boyle yaptikca ,bu daha da buyuyecektir ! ve boyle devam edicektir !
    Evet niye yalan soyleyim sampiyon olmaktansa ,gs yi samar oglanina dondurmek bizi daha mutlu ediyor ,
    Hadi bakalim insallah yenersiniz ,samiyende ,yanliz sampiyonlugu ilan etmek daha erken degilmi ? Avutacakmiyiz ? ahaha alemsiniz
    Seni uefa ve super kupanla bas basa birakiyorum

Emrenin Barosun ayağını kırdığı an...
     Emrenin Barosun ayağını kırdığı an...

Avrupa'da yoluma devam edeceksem Fenerbahçe'ye yenilmeyi tercih ederim.

Ama siz Galatasaray'ı yenmeyi her şeyden önemli görüyorsunuz. Yaşama sevinciniz olmuş bizi yenmek.

Bırakın sevinsin garibanlar, 6-0'a hala sevindikleri gibi.

• quote:

emre samiyendeki maça nasıl gelicek? onu sormalı ve cevap aranmalı ben olsam onun yerinde samiyendeki maça gelmezdim sonuç belli çünkü

Takım otobosüyle gelecekmiş ben sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

@ fethiyetv, amacım olayı büyütmek değil ancak bu tip saçma sapan yaklaşımlar yaparak sanki baroş kendi isteğiyle kırmışta emrenin hiçbir kabahati yokmuş gibi davranan fenerbahçeli arkadaşlara tepkim.Dünkü maçı fenerbahçeli galatasaraylılarla yanyana izledik arkadaşlar.Yenildik evet tebrik ettim ama oradaki 1 tane fenerli de demedi ki "baroşun ayağının orda ne işi var?" diye..Böyle yaklaşımlar yakışmıyor hangi takımın taraftarı olursa olsun.

Benim lafım size değildi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

quote:

Bir ses geldi bi yerden

• quote:

quote:

Yok hocam metrobüsü kullanıcakmış takım.Geçtiğimiz yıl gslilerin geldiği metrobüsle gidecekler...

• quote:

quote:

sorun zaten nasıl geleceği değil, nasıl geri döneceği. onuda sorsaydın keşke.

• GSliler nasıl böyle alışmışlar herşeyi başkalarına yüklemeye. Adamın dizi bile yerde sakatlamak isteyen bacağın en hasas yeri nerdeyse diziyle girermi allah aşkına çıkarın artık kafanızdan şu saçmalıkları. Adamın iki ayağı hatta 1 dizi yerde bunun neresi sakatlamaya yönelik hareket ya. Dugusallığında bu kadarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Keşke 10-0 yenilseydikte Baros sakatlanmasaydı.

Maç oynanmasaydı keşke. Fenere direk 3 puan verselerdi.. Maç rezaletti, adam gibi top oynayan yoktu, Baros'un sakatlanması, Keita'nın kırmızı kartı, Leo'ya lazer tutan ve su atan reziller.

gs li olarak bakınca haklısın.
    sizde top oynayan yoktu.gerçektende rezildiniz.90 dk kada 2 pozisyon.
    baroş'a sizin kadar üzüldüm. yazık oldu. umarım biran önce iyileşir.
    su atan reziller derken bi aynaya bak istersen.

İki taraf adına da söyledim. Yenmeniz ahım şahım oynadığınız anlamına gelmez. Bir ara biz üstünlük kurar gibi olduk ama Keita atıldıktın sonra başka bir maç izlediğimi farkettim. Maçın ilk dakkasından beri kötüydü, Keita atılınca iyice rezil bir maç oldu. Dün taraftar rezil değil miydi yani? Ben dün için konuşuyorum ama sen genele vuruyorsun.

• Yahu bir GS' li çıkıpta '' evet yenildik ama emrenin burda hiçbir kasti müdahelesi yok '' demiyor.Herkez bu kadarmı fanatikleşti ya.Yenilince nereye saldıracağını şaşıran arkadaşlara yazıklar olsun diyorum.Diziyle barosun ayağını ezmişmiş.Lafa bak lafa.Adam topa atlayacak, topa dokunamayınca kaydığı sırada diziyle barosun ayağını ezecek.Saçmalığa bak.3 yaşındaki çocuğa anlatsan inanmaz ya.
  • Baros un ayağı kesinlikle yere düştüğü için kırıldı..Emre nin o müdahalesinde Barosun ayağı kırılmadı,baros yere ters biçimde düştüğü için ayağı kırıldı..O poziyonu tekrar tekrar izledim,Emre kontrolsüzce girdi ve sarı kart görmesi gerekirdi ama Barosun ayağı emrenin ayağına olan teması ile değil,temas sonucu barosun yere düşerken ayağının ters düşmesiyle kırıldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JP!!!!!!!

Baros un ayağı kesinlikle yere düştüğü için kırıldı..Emre nin o müdahalesinde Barosun ayağı kırılmadı,baros yere ters biçimde düştüğü için ayağı kırıldı..O poziyonu tekrar tekrar izledim,Emre kontrolsüzce girdi ve sarı kart görmesi gerekirdi ama Barosun ayağı emrenin ayağına olan teması ile değil,temas sonucu barosun yere düşerken ayağının ters düşmesiyle kırıldı..

La cevap yazmayım diyorum zorla yazdırıyorsunuz... Yaşın gençtir muhtemelen gözlerin de iyi görüyordur. Sağını solunu da biliyorsan eğer Emrenin dizinin altında kalan ayağın sol ayak olduğunu, senin yere vurdu da kırıldı zannettiğin ayağın sağ ayak olduğunu da farkedecek kadar aklı selim sahibi olman gerektiğini sanıyorum...Hepsini bir tarafa bırakalım. Koskoca resme de mi bakmıyorsunuz birader. Defalarca seyretsen zaten kırılan ayağını yere düşerken bile havada tuttuğunu görmeniz gerekir...

Ya sabır yaw...

• Emre'ye ana avrat sülale küfredişlerimizi zevkle izleyeceğim Sami Yen'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedYellow1905

Faul normal bi faul beyler. Emre yaptı diye çok abartmayalım. Geçen senede Barış ve Servet'in tarak kemikleri böyle saçma ve kolay kırılmıştı. Saçmalık.
    Tabi yinede pozisyon içinde olduğundan Emre'nin özür dilemesi lazım.

hocam dilemiş zaten dür maratonda söylediler emre aramış özrünü dilemiş ne kadar doğru bilmem ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

Orijinalden alıntı: JP!!!!!!!

Baros un ayağı kesinlikle yere düştüğü için kırıldı..Emre nin o müdahalesinde Barosun ayağı kırılmadı,baros yere ters biçimde düştüğü için ayağı kırıldı..O poziyonu tekrar tekrar izledim,Emre kontrolsüzce girdi ve sarı kart görmesi gerekirdi ama Barosun ayağı emrenin ayağına olan teması ile değil,temas sonucu barosun yere düşerken ayağının ters düşmesiyle kırıldı..

La cevap yazmayım diyorum zorla yazdırıyorsunuz... Yaşın gençtir muhtemelen gözlerin de iyi görüyordur. Sağını solunu da biliyorsan eğer Emrenin dizinin altında kalan ayağın sol ayak olduğunu, senin yere vurdu da kırıldı zannettiğin ayağın sağ ayak olduğunu da farkedecek kadar aklı selim sahibi olman gerektiğini sanıyorum...Hepsini bir tarafa bırakalım. Koskoca resme de mi bakmıyorsunuz birader. Defalarca seyretsen zaten kırılan ayağını yere düşerken bile havada tuttuğunu görmeniz gerekir...

Ya sabır yaw...

Anlatamazsın
    Bırak düştükten sonra kırılmayı 2 metreden tarak kemiğini hedefleyim üzerine düşse kıramaz da zaten o zeminde.

• Ama kasti bir hareket değildi emrenin yaptığı bence bunuda ekliyim. Ama ASY deki koronun emreye selam söylemesini engellemez bu ayrıntı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.