Bu pozisyonu biz maçı seyrederken çözmüştük...Emre faul yaparken bir yandan da diziyle Barosun sol ayağını eziyor...Profesyonel kemik kırıcı maşallah...
yuh artık duyan bodoslama girdi sanır iyi o zaman pres yapmadan oynayalım bundan sonra
quote:
Orijinalden alıntı: rainhard
yuh artık duyan bodoslama girdi sanır iyi o zaman pres yapmadan oynayalım bundan sonra
Git bir kere daha izle sonra konuşursun...Ok...
Bu arada yok kendi kırdı, yok düşerken bilmem ne oldu diyenler futbol seyretmese de olur zaten bişey gördükleri yok, nereye bakıyorlarsa artık. Tvler pozisyonu elli kere veriyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
quote:
Orijinalden alıntı: rainhard
Git bir kere daha izle sonra konuşursun...Ok...
Bu arada yok kendi kırdı, yok düşerken bilmem ne oldu diyenler futbol seyretmese de olur zaten bişey gördükleri yok, nereye bakıyorlarsa artık. Tvler pozisyonu elli kere veriyor...
Alıntıları Göster
bilerek yaptı mı yapmadı mı bilmem ama baroş giidnce forvet hattımız 0landı zira nonda açık alan topçusu değil maçı yığamazsan rakip alana nonda iş yapmaz. yapmadı da nitekim. herşey fbden yanaydı gene değişen bir şey olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: mavizaman
bilerek yaptı mı yapmadı mı bilmem ama baroş giidnce forvet hattımız 0landı zira nonda açık alan topçusu değil maçı yığamazsan rakip alana nonda iş yapmaz. yapmadı da nitekim. herşey fbden yanaydı gene değişen bir şey olmadı.
Hocam bilerek kırdı demeye getirmiyorum de millet kaderinde varmış yere çarptı kırıldı heralde Emrenin faulünden olmadı falan filan demeye getirince adamın asabı bozuluyor haliyle. En azında bilerek yada bilmeyerek Barosun ayağını Emrenin bizzat kırdığının herkes iyice farkına varsın...
quote:
Orijinalden alıntı: mavizaman
Alıntıları Göster
Dizi ayağına gelmiş, şanssızlıktan başka bir şey değil abartmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
Dizi ayağına gelmiş, şanssızlıktan başka bir şey değil abartmayın.
Alıntıları Göster
ayak kıracak adam gider tabanı kaval kemiğine basar sizde biliyorsunuz da işte 10 senelik alıskanlık mı bilemiyorum her maça ayrı bir bahaneler dizisi
ayak kıracak adam gider tabanı kaval kemiğine basar sizde biliyorsunuz da işte 10 senelik alıskanlık mı bilemiyorum her maça ayrı bir bahaneler dizisi
Maçla bi alakası yok konunun... Barosun iki ay sahalardan uzak kalması bizim derdimiz...oki..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: VectrAirliness
Maçla bi alakası yok konunun... Barosun iki ay sahalardan uzak kalması bizim derdimiz...oki..
Alıntıları Göster
2 sene evvel servet semih e arkadan kasaplık yapmıstı hatırlar mısınız ? semihte uzun süre oynayamadı hem avrupa maçlarında hemde ligde tam form tutmusken uzun süre sahalardan uzak kaldı.futbolun icinde bunlar var ama " emre ayak kırdı " demek yok.
Sen buna pres mi diyorsun?Dünyanın neresinde böyle bir pres anlayışı var?Bu pozisyona pres diyen adamın futbol anlayışından şüphe ederim kusura bakma arkadaşım.Ayıptır..
quote:
Orijinalden alıntı: FBcoskunFB
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FBcoskunFB
yanlış duymadıysam sağ ayak tarak kemiği.emrenin sağ ayağa teması bile olmadı.zeminle alakalıymış.
emre samiyendeki maça nasıl gelicek? onu sormalı ve cevap aranmalı ben olsam onun yerinde samiyendeki maça gelmezdim sonuç belli çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: ARMIN
quote:
Orijinalden alıntı: NayirNolamaz
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
emre samiyendeki maça nasıl gelicek? onu sormalı ve cevap aranmalı ben olsam onun yerinde samiyendeki maça gelmezdim sonuç belli çünkü
Tumer inonuye nasil gelecek ? Fener samiyene nasil gelecek ?
Şikayet edildiniz.
Tebrik edildiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ
quote:
quote:
siz ancak bunu alırsınız...
hee evet , soguk su iciniz ,az da olsa iciniz deki ofkeyi sondurur
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ
quote:
quote:
siz ancak bunu alırsınız...
hee evet , soguk su iciniz ,az da olsa iciniz deki ofkeyi sondurur
öfke mi? siz her sene yeniyorsunuz ama öfkeniz sönmüyo.. uefa ve super kupa canınızı öyle bi yakmış ki her yıl galatasarayı yenince şampiyon olmuş gibi seviniyorsunz.. ikinci yarı feneri yenip ardından şampiyonluğumuzu ilan edince bu galibiyetle kendini avutucaksın.. o yüzden çok görmüyorum..