Bildirim
Emrenin Barosun ayağını kırdığı an... (2. sayfa)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: NayirNolamaz
ahaha ofkeligimi kalmis size karsi ? alistik artik her sene ayni hikaye ,bizimkisi NEFRET ,siz boyle yaptikca ,bu daha da buyuyecektir ! ve boyle devam edicektir !
Evet niye yalan soyleyim sampiyon olmaktansa ,gs yi samar oglanina dondurmek bizi daha mutlu ediyor ,
Hadi bakalim insallah yenersiniz ,samiyende ,yanliz sampiyonlugu ilan etmek daha erken degilmi ? Avutacakmiyiz ? ahaha alemsiniz
Seni uefa ve super kupanla bas basa birakiyorum
neden bu nefretinizi kadıköyde galatasaraya kusmak yerine siz de bi avrupa kupası alarak durumu eşitlemiyorsunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ
quote:
Orijinalden alıntı: NayirNolamaz
ahaha ofkeligimi kalmis size karsi ? alistik artik her sene ayni hikaye ,bizimkisi NEFRET ,siz boyle yaptikca ,bu daha da buyuyecektir ! ve boyle devam edicektir !
Evet niye yalan soyleyim sampiyon olmaktansa ,gs yi samar oglanina dondurmek bizi daha mutlu ediyor ,
Hadi bakalim insallah yenersiniz ,samiyende ,yanliz sampiyonlugu ilan etmek daha erken degilmi ? Avutacakmiyiz ? ahaha alemsiniz
Seni uefa ve super kupanla bas basa birakiyorum
neden bu nefretinizi kadıköyde galatasaraya kusmak yerine siz de bi avrupa kupası alarak durumu eşitlemiyorsunuz?
Avrupa kupalarina gelince ,nasip degilmis bu zamana kadar ,bizde o bal yokki ,Finali penaltilarla ,superkupayi jardelin ,altin topa degmesiyle ,
Sampiyonlar ligi ceyrek finali unutmamak lagzim ,daha kotu seyler olabilirdi .,yattin kalkin Chelsea'ye dua edin .
Elbette bir gun Fener de basariyi yakaliyacak avrupada ,nezaman orasini bilemem ...
bu nefret bitmez gonullerde
-
Duygusal davranıyorsunuz. Biraz sert bir faul ama sakatlamak için yapılmış birşey değil. -
Faul normal bi faul beyler. Emre yaptı diye çok abartmayalım. Geçen senede Barış ve Servet'in tarak kemikleri böyle saçma ve kolay kırılmıştı. Saçmalık.
Tabi yinede pozisyon içinde olduğundan Emre'nin özür dilemesi lazım. -
Keşke 10-0 yenilseydikte Baros sakatlanmasaydı. -
Çok taklihsiz bir andı. Geçmiş olsun.
Bence olayda kesinlike kasıt yoktu. Sıradan br kesme fauldü, şanssız bir şekilde ayağı kırıldı.
Kasti bir hareket içermeyen bu olayda "Emre'nin Barosun ayıağını kırdığı an" gibi bir konu başlığı seçilmiş olması da büyük bir talihsizlik olmuş. İnsanları kışkırtan bir konu başlığı ne gerek var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Keşke 10-0 yenilseydikte Baros sakatlanmasaydı.
böyle birşey olduğunu düşünemiyorum yurt genelinde anarşi baş gösterir læ -
emrelik hicbisi yok.adam koşmayı bilmiyor.ayağı ne geziyordu orda.ne yapsın press yapmasınmı?gecmiş olsun bu arada baroş the finişh.ara transferde gonderirler artık -
quote:
Maç oynanmasaydı keşke. Fenere direk 3 puan verselerdi.. Maç rezaletti, adam gibi top oynayan yoktu, Baros'un sakatlanması, Keita'nın kırmızı kartı, Leo'ya lazer tutan ve su atan reziller. -
evet koşmayı bilmiyor baros kendi kendi sakatlandı emre yardımcı olmak için geldi yanına evet evet çok haklısın.
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
emrelik hicbisi yok.adam koşmayı bilmiyor.ayağı ne geziyordu orda.ne yapsın press yapmasınmı?gecmiş olsun bu arada baroş the finişh.ara transferde gonderirler artık
-
Zaten Baros'u ben sakatladım. -
barosun ayak tarak kemiğinin kırıldığını öğrendikten sonra emreninde sakatlanmasını o kadar istedimki keşke keita carlosa yumruk atıp kırmızı göreceğine emreyi de aynı barosun sakatlandğı gibi sakatlayıp kırmızı görseydi maçı kaybetmemize o kadar üzülmezdim o zman -
YAHU EMRE TOPA MÜDAHELE ETMEK İSTİYOR SOL AYAĞI İLE ANCAK EDEMİYOR BAROŞUNDA SOL AYAĞI EMRENİN AYAĞININ ALTINA GİRİYOR VE SAKATLANIYOR...NERDE BUNDA KASIT EMRENİN MÜDAHELESİ TOPA -
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
quote:
Maç oynanmasaydı keşke. Fenere direk 3 puan verselerdi.. Maç rezaletti, adam gibi top oynayan yoktu, Baros'un sakatlanması, Keita'nın kırmızı kartı, Leo'ya lazer tutan ve su atan reziller.
gs li olarak bakınca haklısın.
sizde top oynayan yoktu.gerçektende rezildiniz.90 dk kada 2 pozisyon.
baroş'a sizin kadar üzüldüm. yazık oldu. umarım biran önce iyileşir.
su atan reziller derken bi aynaya bak istersen. -
Kesinlikle kasıt olduğuna inanmıyorum. Talihsiz bir an. Baros'a da geçmiş olsun. İnsallah kısa zamanda sahalara döner... -
Hiç bir futbolcunun ayağı kırılsın istemem sonuçta onların ekmek parası ayakları O yüzden olaya fazla duygusal bakmayın ben Emrenin o hareketi baros a bilerek yapmış olabileceğne ihtimal bile vermiyorum heleki daha maçın 1. dakikasında ortada hiç birşey yokken neden böyle bir haraket yapsınki _? -
quote:
emrelik hicbisi yok.adam koşmayı bilmiyor.ayağı ne geziyordu orda.ne yapsın press yapmasınmı?gecmiş olsun bu arada baroş the finişh.ara transferde gonderirler artık
Baroşun ayağı orda ne mi geziyor?Amuda kalkarak mı yürüyecekti?Emrenin ayağı orda ne geziyor top baroştayken?Gerçekten ilginç yaklaşım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: KoMiKaZe
quote:
Baroşun ayağı orda ne mi geziyor?Amuda kalkarak mı yürüyecekti?Emrenin ayağı orda ne geziyor top baroştayken?Gerçekten ilginç yaklaşım..
Olayı büyütmye gerek yok. Taraflı tarafsız herkesin olayın bit talihsizlik sonucu oluştuğunu düşünüyor, ortalığı kızıştırmaya Fenerbahçe'nin galibeyitini leke düşürmeyelim.
Ayrıca bu sayfada benim gibi Baros'a geçmiş olsun dileyen ve keşke olay aşanmasaydı diyen Fenerlililere karşı, Emre'nin de ayağınız kırsaydınız diyebilen bir insanın Galatasaraylı olduğuna inanmak istemiyorum, YAKIŞMIYOR!
-
@ fethiyetv, amacım olayı büyütmek değil ancak bu tip saçma sapan yaklaşımlar yaparak sanki baroş kendi isteğiyle kırmışta emrenin hiçbir kabahati yokmuş gibi davranan fenerbahçeli arkadaşlara tepkim.Dünkü maçı fenerbahçeli galatasaraylılarla yanyana izledik arkadaşlar.Yenildik evet tebrik ettim ama oradaki 1 tane fenerli de demedi ki "baroşun ayağının orda ne işi var?" diye..Böyle yaklaşımlar yakışmıyor hangi takımın taraftarı olursa olsun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X