Şimdi Ara

emret komtanım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar emret komtanımı nasıl buluyosunuz fikirlerinizi bekliyorum.ben cok begeniyorum

• bence güzel bir dizi..

karakterler felam cok komik..

arada izliyorum..

bunların denizde sanrdalla düşme sahneleri vardı ellerinde simitlerle.. orda varya cok gülmüştüm..

izlenesi dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzantirig

bence güzel bir dizi..

karakterler felam cok komik..

arada izliyorum..

bunların denizde sanrdalla düşme sahneleri vardı ellerinde simitlerle.. orda varya cok gülmüştüm..

izlenesi dizi
    bence de fena deil ama cok da ii deil bence can s1k1nt1s1ndan izlenicek bi dizi iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaquılle

bence de fena deil ama cok da ii deil bence can s1k1nt1s1ndan izlenicek bi dizi iste

Alıntıları Göster
    Tabi gerçekle hiçbir alakası yok,askerler sanki sokakta geziyor gibiler ama sevimli bir dizi.Ben izliyorum ve stres atıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertRose

Tabi gerçekle hiçbir alakası yok,askerler sanki sokakta geziyor gibiler ama sevimli bir dizi.Ben izliyorum ve stres atıyorum..

Alıntıları Göster
    forever emret komutanımda.kaç haftadır yeni bölümü çıkmıyor kaldırıldımı?
    arıza ya bayılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: crazy_07

arkadaslar emret komtanımı nasıl buluyosunuz fikirlerinizi bekliyorum. ben cok begeniyorum

senin adına çok sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

quote:

Orjinalden alıntı: crazy_07

arkadaslar emret komtanımı nasıl buluyosunuz fikirlerinizi bekliyorum. ben cok begeniyorum

senin adına çok sevindim
    evet orda dizinin zevkini arıza cıkartıyo onu izleynce cok egleniyorum tabi terlik oda ayrı bi komedi

• GÜZEL ve BAŞARILI AMA BENCE ASKERİYEDE ÖYLE CIVIK OLAYLAR YAŞANMIYODUR....
  • quote:

Orijinalden alıntı: setxxx

GÜZEL ve BAŞARILI AMA BENCE ASKERİYEDE ÖYLE CIVIK OLAYLAR YAŞANMIYODUR....
    Güzel bir dizi ama gerçekle uzaktan yakından alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirüs^^

Güzel bir dizi ama gerçekle uzaktan yakından alakası yok

Alıntıları Göster
    ben de arada izliyorum gerçekten komik..

şaban a benzyen biri var o çok komiik yau..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhapsody

ben de arada izliyorum gerçekten komik..

şaban a benzyen biri var o çok komiik yau..

Alıntıları Göster
    bu sıralar show kendini Kurtlar Vadisine kaptırınca yeni bölüm verilmedi galiba bu hafta

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri

bu sıralar show kendini Kurtlar Vadisine kaptırınca yeni bölüm verilmedi galiba bu hafta

Alıntıları Göster
    İLK İZLEDİĞİMDE HİÇ SEVMEMİŞTİM ..ASKERLİĞİ LAYLAYLOM GİBİ ANLATMIŞLAR KENDİ YAPTIĞIM ASKERLİĞİ DÜŞÜNÜNCE ÇOK KOMİK OLUYOR....AMA SIKINTIDAN İZLENEBİLİR FEna değil....ANKARALI ŞİŞKOYU BEĞENİYORUM GÖKHANMIYDI NE ONBAŞI YAPTILARYAA :EHEUEEEHEUI
  • quote:

Orijinalden alıntı: bruteforce

İLK İZLEDİĞİMDE HİÇ SEVMEMİŞTİM ..ASKERLİĞİ LAYLAYLOM GİBİ ANLATMIŞLAR KENDİ YAPTIĞIM ASKERLİĞİ DÜŞÜNÜNCE ÇOK KOMİK OLUYOR....AMA SIKINTIDAN İZLENEBİLİR FEna değil....ANKARALI ŞİŞKOYU BEĞENİYORUM GÖKHANMIYDI NE ONBAŞI YAPTILARYAA :EHEUEEEHEUI

Alıntıları Göster
    nedense arıza bana çok gıcık geliyo o gülüşü ıyyyy...
    gökhan iyi hakkaten konuşması özellikle çok komik komando olcakmış bide
    senyor mu ne var bide o da çok saçma ve gereksiz
    yine de güzel dizi boş vakit geçirmek için yapılmış sanki zaten öyleydide yazın çektiler başarılı olunca devam etti

• quote:

Orijinalden alıntı: özH@N

nedense arıza bana çok gıcık geliyo o gülüşü ıyyyy...
    gökhan iyi hakkaten konuşması özellikle çok komik komando olcakmış bide
    senyor mu ne var bide o da çok saçma ve gereksiz
    yine de güzel dizi boş vakit geçirmek için yapılmış sanki zaten öyleydide yazın çektiler başarılı olunca devam etti

Alıntıları Göster
    Milliyetçilik duyguları daha fazla işlense çok güzel olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saltuk

Milliyetçilik duyguları daha fazla işlense çok güzel olacak.

Alıntıları Göster
    SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: setxxx

SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA SAÇMA.....

Alıntıları Göster
    Aynen katılıyorum. Çok fazla fantastik. Askerde onlar gibi davran da gör hanyayı Konya'yı.
    quote:

Orjinalden alıntı: setxxx

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

Aynen katılıyorum. Çok fazla fantastik. Askerde onlar gibi davran da gör hanyayı Konya'yı.
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

quote:

e izlediğimiz çoğu dizi ya da film saçma zaten mantıkla izlenecek kaliteli diziler bir elin parmağını geçemez

• quote:

Orijinalden alıntı: özH@N

quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

quote:

e izlediğimiz çoğu dizi ya da film saçma zaten mantıkla izlenecek kaliteli diziler bir elin parmağını geçemez

Alıntıları Göster
    eğlenceli ara sıra izliyorum, yaz için çekilmişti baktı ki tutuldu hala devam ediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rybczynski -- 22 Ocak 2006 15:48:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rybczynski

eğlenceli ara sıra izliyorum, yaz için çekilmişti baktı ki tutuldu hala devam ediyo

Alıntıları Göster
    fena değil arasıra izlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: blade77

fena değil arasıra izlerim

Alıntıları Göster
    ara sıra yakaladğım zaman bakıyorum arıza hamza çok komik oluyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.