Şimdi Ara

EMS KARGO TAKİP SORUNU | PAKET KAYBOLDU MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    24.11.2017 tatihinde aliexpressten %97.8 puanlı bir satıcıdan oldukça fazla iyi yorum alan bir ürün aldım. Daha önce bu ürünü alan arkadaşlar 12 günde 17 günde 20 günde 21 günde geldi gibi yorumlar bırakmışlar(Türk).
    Ancak ben 24.11.2017 tarihinden bu yana takip etmeye çalışıyorum ve takip de birçok saçmalık ile karşılaştım.

Aynı anda Shangai ve İstanbula yola çıktı diye bilgi girişi mevcut ve bu hata farklı tarihlerde 2 kez tekrarlanmış. Satıcıya mesaj attığımda ise ürünün siparişten sonra 20 gün civarında elimde olacağını temin etti. Ve bunları ilettikten sonra çinden ayrılmış türkiyeye doğru geldiğini söyledi ancak 6 7 gündür hiçbir bir bilgi girdisi mevcut değil hala takılı. Dün dispute açtım ve satıcı bana mesaj attı. Dhl veya postnl ile yeni bir ürün daha göndereceğini. Almanyadan göndereceğini bu şekilde hızlı elimde olacağını söyledi.

Bu aşamada ne yapmalıyım ? İlk olması gereken kargo ilerleyen tarihde bana ulaşırmı veya satıcıya güvenmeli miyim ? Satıcıya güvensen bile neden dispute u kabul edip paramı vermek yerine 2.bir ürünü bana yolluyor ?
    PostNL ile Almanya-Türkiye arası kaç gün sürer ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.