Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Emsalsiz ve Eksiksiz Bol Ekstralı S21 FE 5G 8/128 (ACİL SATILIK) Satın Al 1 Ağustos 2023 21:04 1 1 Emsalsiz ve Eksiksiz Bol Ekstralı S21 FE 5G 8/128 (ACİL SATILIK) Ödeme yapacağım için acilen satılıktır.Cihazım Ocak 2022'de alınmış olup Ocak 2024'ye kadar garantisi mevcuttur.Çok titiz bir kullanıcıyım. Tabiri caizse kullandığım ürüne toz kondurmam. Alındığı günden bu yana kılıfsız ve camsız kullanılmamıştır. Kozmetik olarak sıfır ayarındadır, kırık/ezik/çizik bulunmamaktadır. Yine de 10 üzerinden 9.9 alır diyebilirim. Çalışmıyorum ve genelde evde olduğum için evden dışarıya dahi çok çıkmamıştır.Çalışmayan bir aksamı bulunmamaktadır. Sınırsız cam değiştirme hakkı bulunmaktadır. Ücretsiz ve sınırsız bir şekilde canınız istedikçe camını değiştirmek için götürebilirsiniz.Servisten yaptırdığım pil sağlığı testinde pil yüzdesi %99 çıkmıştır. İlgili testi görsele ekledim.Cihazımın yanında kutusu, faturası, kutu içi evrakları, kutudan çıkmayan 25w hızlı şarj cihazı (400 tl), 1 adet Spigen marka kılıfı (yaklaşık 600 tl) ve 5 adet kaliteli kılıfı ile verilecektir. Kısaca ekstrası boldur, alan kişi hattını takıp uzun yıllar sorunsuz sıkıntısız bir şekilde kullanabilir ve dua eder.Pazarlık cüzzidir. Ankara içi elden, şehirdışına havale sonrası satmayı tercih ediyorum. (Elden satılması ilk tercihim)Hayırlı günler dilerim....Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 12750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 2.5 Aylık Kutulu Faturalı Garantili Ekstralı Galaxy S24 8/256 [SATILDI] Farklı Olmak İsteyenlere / YURTİÇİ Nothing Phone 1 8/256 [SATILDI] Tertemiz Kutulu Faturalı Garantili Ekstralı Galaxy S23 8/256 [SATILDI] Sıfır Kutulu Faturalı Garantili Galaxy Fit 3 Black