eMule'dan gayet memnunum 6 günde yaklaşık 2.6 gb'lik dosya indirdim fakat bir türlü high id alamıyorum gökhanmod'u da kurdum bir tülü olmuyor bir de gökhanmod'da 512 adsl ayarını yapınca connectionda downlaod limitin ya 128 yada 256 ikisinden biri oluyodu(şu anda hatırlayamıyorum) bunu 512 ile değiştiriim mi? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim
sabit bir ip alman gerekli ve emule un kullandıgı portlarını açmalısın ayrıca modeminin dmz özelliğinide aktif etmelisin high id alacaksın eger bunları yaparsan 6 günde 6 gb üzerinde çekersin :) iyi çalışmalar Ayrıntılı bilgiyi sabit konularda bulabilirsin en ince ayrıntısına kadar anlatıyor.
Sabit ip ve portların nasıl açılacağı ile ilgili bilgi, bu bölümde üst konu olarak bulunuyor, oradakileri uygularsan high id almaman için hiçbir sebep yok. Ben 256 adsl ve gokhan mod ile günde 1.5 gb civarında indiriyorum, bu durumda sanırım senin 512 bağlantı ile 3 gb civarında indirmen gerekir. 512 bağlantı için gokhan modu nasıl ayarlayacağının bilgisi de indirdiğin dosyanın içinde "önce beni oku" adlı text dosyasında olmalı.
arkadaşlar sabit ip olayı nedir? benim modem firewallsız sadece windowsun firewallından emulenin portlarını açıyorum ve direk high id alıyorum??
hmm bende sabit ip yok.hiç bi mode da kullanmıyorum.ama high id. yalan mı emule de gözüken high id?sadece bi problem olduğu zaman port u kapalı görüyo.ozaman low id alıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme