Bildirim
emule(eşek)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
emule uploadlada ilgili yani ne kadra parça verirsen o kadar alabiliyorsun gibilerinden birde serverların yoğun olmadığı zamanlar gayet güzel oluyor değişik serverlarda dene -
daha önce emule pek kullanmadım ben overnet kullanıyorum ancak sonuç olarak aynı server lara bağlanıyor. Dikkat etmen gerekenler şunlar:
1-eğer makinende bir firewall varsa kullandığı portları açmalısın.Firewall arkasında sağlıklı çalışmıyorlar.
2- bu tip programlarda bilgisayarı sık sık kapatıp açıyorsan(yada programı) kuyruk baştan oluşacaktır ve bu yüzden bir ilerleme kaydedemezsin. Bu yüzden ne kadar uzun süre bağlı olursan o kadar kuyrukta ilerlersin.
3- çekeceğin dosyanın kaç kişide olduğu önemli eğer bi kaç kişide varsa zor çekersin. -
eğer şarkı indirmek istiyorsan dc++ kullan.Emule,overnet bunlar divx film indirmek için müthiş programlar ama mp3 işi yaş bunlarla.Sen en iyisi dc++ yükle bulamayacağın şarkı yok.Hızlıda... -
eğer şarkı indirmek istiyorsan dc++ kullan.Emule,overnet bunlar divx film indirmek için müthiş programlar ama mp3 işi yaş bunlarla.Sen en iyisi dc++ yükle bulamayacağın -
dc++ ı denemedim ama kazaalite++ da sırf mp3 indirmek istiyorsan gördüklerim içinde en hızlı çalışanıdır. -
kazaalite yüzünden bugün format attım bilgisayara.bilgisayara sokmadığı virüs ve trojen kalmadı o nedenle kurmak istemiyorum. -
dc++ kurdum fakat yerli şarkıları bulabileceğim serverlar hangileri? -
emule yerine edonkey kullanabilirisin. onun bekleme süresi daha az. -
Çok ağır bir program 1 ayda 1 dosya indiremedim ve sildim download hızı bağlı bulunduğun server daki kullanıcı sayısına ve senin kaçıncı sırada olduğuna bağlı -
E-mule sabır işidir ama sabrın sonunu iyi ödüllendirir. Küçük boyutlu dosyalar için ve telefondan bağlananlar için asla önerilmez.
Sana DC++ öneririm bekleme yok hubların kurallarını yerine getir aradığını bul direk indir. -
isterseniz bir de Shareaza yı deneyin. Çok hızlı değil ama reklam, trojan, spy, virus falan yok. -
divxplanet.no-ip.com:4111 adres kısmına bunu yaz.Çok geniş ve kullanıcısı çok olan bir hub.Burada bulamayacağın türk müziği yok gibi bişey -
ya bu dc++ ayarları(kanal) bi türlü oturmadı hale beklemede. -
imesh deneyen yokmu oda fena değil -
imesh eskidi be kardeşim[dntw] -
Ben İmesh İ hala kullanıyorum..neresi eskidi anlamadım.....
bulamıyacağın mp3 yok ve ben dial-up dan bağlanıyorumve hızı 4Kb/s altına inmiyor.....
Ama sakın millenyum a kurmayın sistem çökebiliyor...
XP+İmesh İdealdır........... -
imesh4 evet iyi emule dial up çılara yaramaz arkadaşında dediği gibi dc++ bilmiyorum ya biri ayrıntılı açıklar mı, nedir o file sharing mi gene yoksa irc le mi ilgili? -
dc++ imesh gibi paylaşım programı(mp3 için ideal) ama ayar problemi var.bir türlü de sorunu cözecek bir gelişme olmadı. -
hepsinde dc++ kullanıorum wallahi..
süper bişi odc++
mp3 video ne ararsan var.. emule filan hiç sevmemiştim zamanında...
Benzer içerikler
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- bios"tan güvenli mod açma
- biostan nasıl çıkılır
- realtek rtl8723be wireless lan 802.11n pci-e nic
- denetim masası kısayolu
- bilgisayar hızlandırma
- udf dosyası nasıl açılır
- pc otomatik kapatma
- ekran videosu alma
- laptop ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X