Arkadaşlar e-mule.project.net adresinden indrdim programı ancak hiçbir severa bağlanamıyorum. bağlansam indiremiyorum.daha önceden gökhan mod kuruluydu bilgisayarda ama şimdi yok! ne yapıcam? bana yardımcı olabilecek hayırseverler aranıyor. gokhan mo du nasıl kurabilirim. nereden indirebilirim.ayarlarını nasıl yaparım lütfen yardımcı olun teşekkürler
arkadaşım gökhan mod uwww.divxplanet.net adresinden downloads kısmından indirebilirsin..
link werdim ama bilmiorum bu kurallara aykırı mı aykırı ise uyarın lütfen
evet teşekkür ederim ama bu linkte mi sorun var yoksa bende mi sorun var anlayamadım ayar dosyaları gelmiyor dolayısıyla da ayarları yapamadım. şu ana kadar emuleden hiç bağlanamadım önceden gökhan mod kuruluyken programı açar açmaz kendi kendine sever lara bağlanmaya çalışırdı şimdi olmuyor.
gökhan modu artık serverlar kabul etmio olabilir ! çünkü programı çok kullanıcısı oldu öle bişiler olabilir
anlatamadım sanırım şu an gökhan mod yok yani kuramadım ayarlarnı yapamadım ve bağlanamıyor önceden de bağlanamıyordum ne yapıcam!!!
gokhan mod 0.30e versiyonu gibi gorunuyor. simdiki version ise 0.44b. cok sey degisti ondan bu yana. ayrica bircok guvenlik acigi vardi eski versiyonlarda. sana kullanisli baska bir mod onerim.http://emulex.evinrude.org kurduktan sonra dil seceneklerinden dili turkce de yapabiliyorsun. upload'u kapayabiliyorsun vs... ishin iyi yani emule'nin son versiyonunun modifiye edilmis sekli, eski versiyon degil.
ya ben hiç bir mod kullanmıorum ama genede ii indirio ne yardımı oluoki modların zaten gerekli portu açınca ve birazda kredi alınca takır takır indirio dosyayı modun ne gibi bi faydası oluo bende gökhanmodu kullanmıştım ama şimdi normal en son versiyonu kullanıorum 25 le felan gelio dosya biraz bekledikten sona 256k dsl war
adsl zoom x 4 kullanıyorsan 10.0.0.2 ye giriip port ayarlarını 1000 yap
Peki Emulede speedtouch icin acmamiz gereken bi port varmi var sbiriniz anlatabilirmi ben emuleden su ana kadar 2 tane dreamcast oynu indirdim ama baglantim hep cok rezil durumda oldu portu nasil acicaz firewall am, yazicaz nasil yazicaz
emule yi indirmek için link verebilirmisiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme