Şimdi Ara

En alınacak araba golf ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

40.000 e ful cruze hatchback alınır

Cruze LT Plus
    Elektronik Hız Sabitleyici (Cruise Control)
    ABS
    8 hava yastığı
    Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC)
    Klima
    Elektrikli ön camlar
    4 yönlü ayarlanabilir koltuklar
    Bilgi ekranı (dış sıcaklık,saat ve radyo bilgileri)
    16” Hafif Alaşımlı Jant
    Deri direksiyon simidi ve vites topuzu
    Derinlik ayarlı direksiyon
    Elektrikli arka camlar
    Park sensörü
    Yol bilgisayarı
    Direksiyondan kontrollü müzik
    Yağmur sensörü
    Işığa duyarlı otomatik yanan farlar
    Işığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası
    Grafik bilgi ekranı
    6 Hoparlör
    Garanti:3 Yıl/100.000 km
    40.363 LİRA

şehir içi 15 lt yakıyor eşşek gibi motoru anırıyor , ankarada çankaya yokuşunu çıkmıyor onu eklemeyi unutmuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 2 Ekim 2011; 12:14:42 >

• O paraya Lancer alınır En azından ASTC her modelde standart..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Cruze LT Plus
    ABS
    8 hava yastığı
    Klima
    Elektrikli ön camlar
    16� Hafif Alaşımlı Jant
    Elektrikli arka camlar
    Park sensörü
    Yol bilgisayarı
    Yağmur sensörü
    Grafik bilgi ekranı
    6 Hoparlör
    40.363 LİRA

şehir içi 15 lt yakıyor eşşek gibi motoru anırıyor , ankarada çankaya yokuşunu çıkmıyor onu eklemeyi unutmuşsun

15lt 1.6 motor araba??forum abartmayı sever ya.1.6 102 hp motorlara diyorlardı kullandım yanlış olduğunu anladım cruze u kullanmadım ama açıkcası hiç inandırıcı değil.napıyorsunuz 1. viteste mi gidiyorsunuz hep??

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Cruze LT Plus
    ABS
    8 hava yastığı
    Klima
    Elektrikli ön camlar
    16” Hafif Alaşımlı Jant
    Elektrikli arka camlar
    Park sensörü
    Yol bilgisayarı
    Yağmur sensörü
    Grafik bilgi ekranı
    6 Hoparlör
    40.363 LİRA

Hitler motoru sanki çok az yakıyor hocam. ayrıca benim 2.0 V6 90 hp boş ağırlığı 1700 kg olan 75 model aracım o kadar yakmıyor biraz abartı olmadı mı ?

• Cruze:
    Maksimum Hız 190 km/s
    Silindir Sayısı 4 Silindir
    Hızlanma Süresi 0-100 km/s 12.0 s
    Strok 81.5 mm
    Motor tipi 5 İleri Düz Vites
    Silindir Çapı 79 mm
    Motor Hacmi 1598 cc
    Sıkıştırma Oranı 11 : 1
    Yakıt tipi Benzin
    Maksimum Güç (PS) 124 PS/91.2 kW@6200 rpm
    Tork 154 Nm@4200 rpm
    Direksiyon Hidrolik Direksiyon
    Yanlış anlaşılmasın vw düşmanı felan değilim aksine sempatizanıyım fakat 1.6 hitlerin savunulacak hiçbir yanı yok malesef çağ dışı bir motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 2 Ekim 2011; 13:33:37 >
  • hocam dün gittim dogusa kaporayı verdim ve ve beyaz trendlıne bir golf aldım(daha dogrusu hafta ıcı alcam)..ama aklım 1.6 honda cıvıc te kalmadı degıl bılmıyorum ıyımı yaptım..honda daha fazla yakar dıe korktum cuku otomotık vıtestı ve ben okula gıderken yokus cıkıyorum ne yakar bılmedıgım ııcın rıske gremedım...gercı hondanında beygırı yuksekt 125 beygır ve 41 fıyat aldım...vla kafam cok karsık hala??sızce yokus cıkarken hondamı daha az yakar golf 1.6 mı ıkısınede lpg dusunuyorumm..yardmcı olanılecek varsa sevnırım...??
  • vw de kalite çitası çok düşdü bunu vw cilerin kendileride kendi forumlarında sık sık eleştiriyorlar yeni passatlar ve jettalar vasat ötesi golf deseniz aracın içinde kullanılan plastik malzeme bolluğu ile şu anda burun kıvırılan korelilerin bile gerisindeler..

eski nesil golflerde kullanılan ahşap malzemeler artık kullanılmıyor eski nesil alacantra döşemelerde kullanılan malzemeler artık kullanılmıyor eski nesillerdeki malzeme kalitesi şu anda yeni golflerde yok tamamen araba plastik..

Golf ve prestij olayına gelince merak ettim prestijin ansiklopedik anlamını biliyormu bu iki kelimeyi yan yana kullanan insanlar..

bmw 7 kasa mercedes s classe yada jaguar falan rollyce rollse de eyvallah bunlar prestijdirde golfün neyi prestij allah aşkına alalade sıradan bir araba öğretmenide alır esnafıda alır alt gelirliside alır tipik bir halk arabası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34
    golfün neyi prestij allah aşkına alalade sıradan bir araba öğretmenide alır esnafıda alır alt gelirliside alır tipik bir halk arabası..

Amaç da zaten buydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34
    golfün neyi prestij allah aşkına alalade sıradan bir araba öğretmenide alır esnafıda alır alt gelirliside alır tipik bir halk arabası..

Amaç da zaten buydu.

Evet üstat aynen katılıyorum

prestij deyince olay başka yerlere başka boyutlara gidiyor o işin araçları bambaşka o dünyalarda bambaşka zaten..
  • arkadaslar dun dogusa kapora verdım ıslemlereyarı baslıcam..istersem vazgeceblırmıyım yanı kaporamı alabılırmıyım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: piercing01

arkadaslar dun dogusa kapora verdım ıslemlereyarı baslıcam..istersem vazgeceblırmıyım yanı kaporamı alabılırmıyım??

Yeni Golf kaliteli bir araba. Bence seçiminiz çok iyi, eğer otomatik almak istemiyorsanız vazgeçmeyin. Ayrıca konuşursanız kaporayı vereceklerini sanıyorum. Sizin almadığınız aracı rahatlıkla satarlar.
  • Ben kendi adıma jant olayına takılmıyorum. aracımın 16 çelik jantlarını 500 tl'ye 15'lik jantlarla değiştirdim.(16'lığa alacağım 4 lastik parasına hem jant hem de lastik aldım) Neyse verirsiniz 1000 tl janjanlı jant alırsınız olur biter. Ama diğer donanımlar önemli bir esp, hilholder, dijital klima vs. kısacası sonradan taktırması müşirli hatta imkansız olan donanımlar önemli ve bu araç bunların birçoğunu barındırmıyor.
    Ayriyeten şu olaya çok takılıyorum "sessiz ve konforlu " Şimdi siz aracınızı hangi tür yollarda kullanıyorsunuz ben Konya'da kullanıyorum yollar kaymak gibi olunca her araç sessiz ve konforlu ki birçok büyükşehirimizin yollarının Konya'dan farklı olacağını düşünmüyorum. Herzaman diyorum iyi araçtan çok iyi yol önemli. Son olarak şunu belirtmek istiyorum. bugün 65 bin tl'ye insanlar C sınıfı araç alıyorlar. Eğer 65 bin tl verecek olsam 45 bin tl'ye alırım diri bir merco uzun yolda kullanmaya geri kalan paraya da alırım bir punto, hem kıvrak hem az yakar, hem de donanım full; şehir içinde de paşa paşa binerim.

• ya ben şimdi 2011 1.6 trendline golf almayı düşünüyordum.lpg takıp binicem 5 yıl allah ömür verirse tabi:)
    aslında aracımıda buldum komşumuzun aracı 6bin km de 4 aylık bi araç.pazarlıkla felan 32-33milyara vericek...
    şimdi nasıl yapcam kafam tamamen karıştı.polo alsam diyorum 30-31 den aşağı polo yok nasıl yapcaz
    yardım lütfen
    bu arada benzinli polo 35kuruş yakıyor golf ise 45 kuruş yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asarhaddon
    ...
    Ayriyeten şu olaya çok takılıyorum "sessiz ve konforlu " Şimdi siz aracınızı hangi tür yollarda kullanıyorsunuz ben Konya'da kullanıyorum yollar kaymak gibi olunca her araç sessiz ve konforlu ki birçok büyükşehirimizin yollarının Konya'dan farklı olacağını düşünmüyorum. Herzaman diyorum iyi araçtan çok iyi yol önemli. Son olarak şunu belirtmek istiyorum. bugün 65 bin tl'ye insanlar C sınıfı araç alıyorlar. Eğer 65 bin tl verecek olsam 45 bin tl'ye alırım diri bir merco uzun yolda kullanmaya geri kalan paraya da alırım bir punto, hem kıvrak hem az yakar, hem de donanım full; şehir içinde de paşa paşa binerim.

Primera verelim Hocam.

• Siz bi highline golf e binin ve kullanın bakalım o süper dediğiniz arabaları beğencekmisiniz inince.
  • İnsanlar hala Çelik jant sis fari derdinde.

Avrupada satılan VW, Audi, Opel modellerinin %75i jant kapaklı vede sis farsiz.

Yok Audi kapak nasıl kullanırmış yok sis fari nasıl olmazmış. Hatta bu durumdan utananlar bile varmis.

Yok artık!
  • Tabi biz burada sayfalarca tartışaduralım, bu araçlar çatır çatır satılıyor, hatta yukarıda da yazdığım gibi 7-DSG'lisi bile var, şu anda Adana VW Yetkili Bayi AYKAN'da showroom'da gelinlik kız gibi süslenmiş, alıcısını bekliyor. Böyle bir aracın motor maliyeti belki 400 € bilemedin 500 € ama 7-DSG gibi çift kavramalı bir şanzıman aracın motorundan da pahalı, çünkü tüm hatalı, yanlış, eksik ve utanç verici kurumsal davranış ve ticari hamlelerine rağmen Doğuş Otomotiv'de birisi var ki Türkiye'de benzinin 4,50 TL'ye yaklaştığını ve milletin LPG yanlısı olduğunu biliyor ve bu araçlar halen ürettirilip Türkiye'ye getiriliyor.

Alan alıyor, LPG'yi takıyor ve biniyor. Sormuyor, sorgulamıyor, şusu var mı ya da busu var mı. Araç ortada, "ben buyum" diyor. Konu jant ve radyo ise jant da var, radyo da, hem de orjinal. Bir 1 numara cam filmi, çok lazımsa da aftermarket veya yetklili serviste orjinal ön sis farı, opak beyaz, siyah ya da kırmızı renk, al sana LPG'li 2012 model GOLF.

Showroom'lara gelip araç alıp giden insanlar arasında "straightforward" düşünen de var, yani dümdüz, soru sorma, sarpa sarma. Al-bin-git. Bu fazla çeşit nedeni ile Sıtarbüks'ten veya Gloryacins'ten kahve içememeye, onun yerine 3-in-1 kahve tercih etmeye benziyor. Dallandırıp budaklandırmayacaksın. Bir otomobil lazım, git-seç-beğen, marka olarak VAG grubunda karar kıldıysan yapacğın yola göre benzin veya dizel seçmen gerekiyor, bir de bütçene göre uygun olması gerek, dizel motor pahalı ama benzinli alıp orta ve çok yol yapacaksan ve yakıta fazla para ödemek istemiyorsan seçenekler arasında makul motor gücü ve yüksek benzin sarfiyatı ama ucuz fiyatı ile bu motor var, mitekim ve mamafih bunun şöyle bir özelliği de var, konvansiyonel sıralı LPG sistemine uygun.

Gerisi size kalmış.

En alınacak araba golf ...

• 1 hafta önce kuzenim aldı. sıfır 2011 model 36.050 tl ye
  • Bir araba yada marka için aylarca beklemek bana çok saçma geliyor isteyen bekler ben almayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

1 hafta önce kuzenim aldı. sıfır 2011 model 36.050 tl ye

hadi ya, valla bedavaymış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.