Çok değerlenecek hocam bu araç 1. Dolar Euro. 2.Altın. 3. VW Golf 1.6 102 HP 8V.
2 tane alıp kenara koymak lazım.
Kartal köprüsünün altında Doğuş'un kullandığı bir arazi var. Burası ağzına kadar Golf Jetta Polo dolu. Bu sıra olayını bilinçli yapmaya başladıklarını düşünmeye başladım.
Golf'ün golf olduğu zamanlar geçti arkadaş bana göre.
quote:
Orijinalden alıntı: Aybars Mert
Kartal köprüsünün altında Doğuş'un kullandığı bir arazi var. Burası ağzına kadar Golf Jetta Polo dolu. Bu sıra olayını bilinçli yapmaya başladıklarını düşünmeye başladım.
Bence; zaten hep öyleydi
Aynı motor ama daha büyük (sedan/hot hatch/notchback) kasa için ve belli ki belki daha ucuz fiyata ŞKODA OCTAVIA ...
MODEL MOTOR KAMPANYA FİYATI (TL) Classic 1.6 102 HP 38.000 Ambiente 1.6 102 HP 40.500 Ambiente Optimal 1.6 102 HP 42.500
Octavia Ambiente Optimal donanım seviyesi sadece 1.6 MPI motorla temin edilmektedir. Ambiente donanım seviyesine göre aşağıdaki özellikler aracın donanımına ek olarak gelmektedir:
- Ön sis farları - 4 kollu çok fonksiyonlu deri kaplı direksiyon simidi - deri kaplı vites topuzu ve el freni - Maxi-DOT bilgi ekranı - ön kol dayama ünitesi ve aux-in soketi - gözlük saklama kabı - cruise control (hız sabitleyici)
quote:
Orijinalden alıntı: dranov
quote:
Orijinalden alıntı: crazyarif
bayiye gidin de bakın bakalım var mı yok mu, fiyat listesinden bakıp, "aaaa ne güzel hemen konu açayım foruma demek kolay"
ayrıca 1.6 102hp 8V motorun da nasıl bir motor olduğu, performansı, yakıt bağımlısı olması (!) su gibi içiyor hani o hesap
Ben Passat'la şehiriçi 8 lt. benzin yakıyorum,35 kuruş.Performans konusunda ise sizi teste davet ediyorum..
aynen a3 1.6 'da ortalama 7-8lt. civarı benzin yakıyor.Nasıl su gibi içmek bu?
quote:
Orijinalden alıntı: kuşburnu
aynen..
quote:
Orijinalden alıntı: smbdy
quote:
Orijinalden alıntı: kuşburnu
aynen..
Bizim için geçti, ÖTV/KDV ve akaryakıt fiyatları sağolsun, bir de Doğuş Otomotivin zamları tabi ki.
Alman VW sitesinden (imzamda var) GOLF modellerine baksanız, sınırsız ve sayısız motor-şanzıman-donanım-paket-opsiyon-aksesuar olanakları olduğunu kolayca görebilirsiniz.
Bize GOLF'ün (ürün gamının) % 10 veya % 15'i ancak geliyor. Gerisi ekonomisi gelişmiş, maddi imkanı güçlü ve kuvvetli ülkeler için, tabi GOLF'ü Almanlardan daha pahalı aldığımızı da belirtmekte fayda var. Daha fazla paraya daha az araba alıyoruz.
İroniye bakınız ki Doğş Otomotive 1.6 MPI 102 HP motorlu GOLF getirdiği için az kalsın yanaklarından öpeceğiz, çünkü LPG takıp binebilmenin tek yolu bu, FÜHRER MOTORLU GOLF...!!!
Vw yuz karaso o golf ya araba ayni kaba daire gibi temeli atmislar mutahit iscilerin parasini vermemis insaat yarida kalmis sanki ::)))
quote:
Orijinalden alıntı: Hector Priamson
..1.6 102 Hitler. Trend, opak renk..
37950ye veriyorlar. 1000Tl ye de LPG taktır. Olsun "Tüplü ve prestijli"
Yemişim dizelini..Hem alırken hem kullanırken dizelden daha ekonomik
Dizel, tüplüden daha fazla yakmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: crazyarif
bayiye gidin de bakın bakalım var mı yok mu, fiyat listesinden bakıp, "aaaa ne güzel hemen konu açayım foruma demek kolay"
ayrıca 1.6 102hp 8V motorun da nasıl bir motor olduğu, performansı, yakıt bağımlısı olması (!) su gibi içiyor hani o hesap
Geçtiğimiz hafta sonu cumartesi Sakarya VW Yetkili Satıcısı Otokur'a sırf bu model için gittim. Bir tane bayide vardı siyah, pazartesi işlemlere başlayıp en kısa sürede teslim ederiz dediler. Beyaz istiyorum dedim binek araç satış şefi sistemden baktı ve 1-2 hafta süre verdi. Ancak özel sipariş için 2-3 ay süre verdi. Üstelik çok da güzel bir indirim aldım. Bana araç yokmuş gibi gelmedi ve genel VW intibasının aksine çok ilgiliydiler.
quote:
Orijinalden alıntı: Hector Priamson
..1.6 102 Hitler. Trend, opak renk..
37950ye veriyorlar. 1000Tl ye de LPG taktır. Olsun "Tüplü ve prestijli"
Yemişim dizelini..Hem alırken hem kullanırken dizelden daha ekonomik
klıması, motor kapagı falan var mı bır kontrol etseydın
E bırakın da olsun Almanya'da sınırsız çeşit yani. Öz be öz kendi çocukları istediği gibi besleyip, büyütürler; istedikleri gibi giydirip sokağa salabilirler. Yanılmıyorsam 125.000 adet satılıyor 1 yılda, sadece Almanya'da.