Şimdi Ara

En uzun sedan araçlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
15.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz once balkondan bakarken site onune parkeden latitude gordum diğer araçlara gore baya bi uzun gordum boyle dikkatli gormemiştim daha once 5 metre uzunlugu varmıs sanırım sizin bildikleriniz neler ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Uzun Sedan Araçlar

Uzun arabalar, geniş iç mekanları ve lüks sürüş deneyimleri ile tanınırlar. Sedan araçlar arasında da en uzun modeller bulunmaktadır. İşte piyasadaki en uzun sedan araçlardan bazıları:

• Lincoln Continental: Bu lüks sedan, 5.115 mm uzunluğuyla en uzun sedanlardan biridir.
    • Cadillac CT6: 5.051 mm uzunluğundaki Cadillac CT6, ferahlık ve güç sunan başka bir uzun sedandır.
    • BMW 7 Serisi: 5.098 mm uzunluğundaki BMW 7 Serisi, ileri teknoloji ve üstün performans sunar.
    • Mercedes-Benz S-Serisi: 5.289 mm uzunluğuyla Mercedes-Benz S-Serisi, lüksün ve konforun zirvesidir.
    • Audi A8 L: 5.302 mm uzunluğundaki Audi A8 L, geniş bir iç mekana ve gelişmiş sürüş yardımı sistemlerine sahiptir.

Yukarıda listelenen uzun sedan araçlar, ferahlık, konfor ve lüks arayanlar için mükemmel seçeneklerdir. Farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun bir dizi uzun sedan modeli arasından seçim yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şu makam Mercedesleri var onlardan daha uzununu görmedim

En uzun sedan araçlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Şu makam Mercedesleri var onlardan daha uzununu görmedim

En uzun sedan araçlar ?
    6660 cm

En uzun sedan araçlar ?

En uzun sedan araçlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vincent van Gogh

6660 cm

En uzun sedan araçlar ?

En uzun sedan araçlar ?

Alıntıları Göster
    Toyota Century Royal, 6.1 metre

En uzun sedan araçlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Baller Lifestyle

Toyota Century Royal, 6.1 metre

En uzun sedan araçlar ?

Alıntıları Göster
    30,5 metrecik
     En uzun sedan araçlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: [H.E.E]

30,5 metrecik
     En uzun sedan araçlar ?

Alıntıları Göster
    ---
     En uzun sedan araçlar ? En uzun sedan araçlar ?

• quote:

6660 cm

En uzun sedan araçlar ?

En uzun sedan araçlar ?

Bu ne yaw,tren gibi... arabayı nereye park edecen.

• quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

6660 cm

En uzun sedan araçlar ?

En uzun sedan araçlar ?

Bu ne yaw,tren gibi... arabayı nereye park edecen.

Alıntıları Göster
    S600 Pullman

En uzun sedan araçlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Königsberg

S600 Pullman

En uzun sedan araçlar ?

Alıntıları Göster
    Skoda Superb lerde Sınıfının en uzun aracı .

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes.E!

Hangi sınıfın? (Superb-4833mm, Latitude-4897mm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

quote:

sanırım arkadaş diz mesafesini kastetmiş.sınıfındaki en fazla diz mesafesi superbde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: interestedintech33

quote:

quote:

sanırım arkadaş diz mesafesini kastetmiş.sınıfındaki en fazla diz mesafesi superbde.

Nesnel olarak bilemeyeceğim ama Latitude'un da diz mesafesi konusunda Superb'den geri kalacağını sanmıyorum.

• quote:

quote:

quote:

diz mesafesi yine latitude'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

quote:

quote:

quote:

diz mesafesi yine latitude'de

yok hocam diz mesafesi superbin daha uzun.ben iki araca da binip kendim test ettim.superbin diz mesafesi bariz daha uzundu.
    edit:teknik veri varsa elinizde paylaşabilir misiniz ben bulamadım latitude'in diz mesafesini.
    edit 2:haberleri tekrar inceledim.latitude superbden bu en uzun diz mesafesi ünvanını almış diye haberler var.teknik olarak doğru söylüyorsunuz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 27 Temmuz 2013; 14:49:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nesnel olarak bilemeyeceğim ama Latitude'un da diz mesafesi konusunda Superb'den geri kalacağını sanmıyorum.

doğru hocam latitute da çok çok geniş bir araç ama arka diz mesafesi konusunda superb daha iyi.ben latitude'yi kötülemek amacında söylemedim.o da çok geniş.
    edit:kişisel deneyimim beni yanıltmış.teknik olarak latitude daha uzun diz mesafesine sahipmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 27 Temmuz 2013; 14:55:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

doğru hocam latitute da çok çok geniş bir araç ama arka diz mesafesi konusunda superb daha iyi.ben latitude'yi kötülemek amacında söylemedim.o da çok geniş.
    edit:kişisel deneyimim beni yanıltmış.teknik olarak latitude daha uzun diz mesafesine sahipmiş.

Alıntıları Göster
    Şöyle bir açıklama buldum bir kaç sitede ancak haberin kaynağının olduğu sitede haber kalkmış sanırım.

'Renault Latitude, 4897 mm uzunluğa, 1 832 mm genişliğe, 1483 mm yüksekliğe ve 2762 mm dingil mesafesine sahip. Otomobilin bagaj hacmi ise 477 litre. Ön koltukta 1460 mm omuz mesafesi, arka koltukta 1446 mm omuz mesafesi ve arka koltukta 251 mm diz mesafesi sunduğu açıklanan Renault Latitude, bu değerlerle sınıfının en uzun otomobili ve arka koltukta en uzun diz ve omuz mesafelerini sunan model unvanını alıyor.'

• quote:

Şöyle bir açıklama buldum bir kaç sitede ancak haberin kaynağının olduğu sitede haber kalkmış sanırım.

'Renault Latitude, 4897 mm uzunluğa, 1 832 mm genişliğe, 1483 mm yüksekliğe ve 2762 mm dingil mesafesine sahip. Otomobilin bagaj hacmi ise 477 litre. Ön koltukta 1460 mm omuz mesafesi, arka koltukta 1446 mm omuz mesafesi ve arka koltukta 251 mm diz mesafesi sunduğu açıklanan Renault Latitude, bu değerlerle sınıfının en uzun otomobili ve arka koltukta en uzun diz ve omuz mesafelerini sunan model unvanını alıyor.'

doğru diyorsunuz hocam.teknik olarak latitude superbden daha uzun bir diz mesafesine sahipmiş.ben de öğrenmiş oldum.ama kendi deneyimim superb daha iyi geldi bana.tabi kimseyi yanıltmak da doğru olmaz.
  • quote:

quote:

doğru diyorsunuz hocam.teknik olarak latitude superbden daha uzun bir diz mesafesine sahipmiş.ben de öğrenmiş oldum.ama kendi deneyimim superb daha iyi geldi bana.tabi kimseyi yanıltmak da doğru olmaz.

doğrudur bende denedim ... superb daha geniş gibi duruyordu bunun sebebi sanırsam ön koltuktaki adamın koltuğu öne veya arkaya çekmesi ..

latitude'de bildiğin adam yatarak araba sürüyor bu yüzden koltuğu daha'da arkaya alıyor ...

ama yani bu mesafelerde çokta büyütülecek şeyler değil ... önemli olan hangisinde kendince daha rahat ediyorsun .. oda zevkler ve renkler tartışılmaz konusuna çıkar...

• quote:

Orijinalden alıntı: David Levien

eski volvo s40 lar çok uzun görünüyordu nedense
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.