Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Şuan alınacak en mantıklı araba Kia Ceed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
12.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 km _ c sınıfı . bağımsız süspansiyon.

4 disk fren. Üst düzey yalıtım. 1.0 turbo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 10 Aralık 2020; 22:0:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu fiyatta Ceed den daha iyi C segment 0 araç bulursan anlarım onu al derim ama muhtemelen bu fiyata turbo motorlu ve görece donanımlı bir c hb 0 km olarak yoktur. Satılmayacak araba diye birşey de yok piyasasında koyunca her araç satılıyor (çok özel veya farklı bir araç değilse) ben bu 2. Elde satamam kaygısının mantıksız olduğunu düşünüyorum ha yatırım olarak bakıyorsundur yine anlarım ama sınırlı bütçeyle iyi araba alayım diyorsan "tutulmayan" modele bakabilirsin. cruze da zamanında öyleydi millet gömer dururdu şimdi ne hale geldi. "tutulmayan" araçlara talep artıyor piyasası daha altta olduğu için sonra onlar da artıyor.

• Aynen knk ikinci eli de kuvvetliŞuan alınacak en mantıklı araba Kia Ceed 

• i20 yerine alınır.

• 1.0 mı 1.4 mü? Liste fiyatında 1.4 198.900, 1.0 ise 201.900.

Edit: 1.0 turbo. Hakikaten çok iyi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanki Bana Pele -- 10 Aralık 2020; 12:0:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fullmu

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Aynen knk ikinci eli de kuvvetli 

Alırken satmayı düşünmek...

• nedense kia suriyeli arabası gibi geliyor hep :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: koroglu69

Fullmu

giriş paketin bi üstü ama zaten resmi sitede liste fiyatıda 202bin, reklamdaki ile arada çok fiyat farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Aynen knk ikinci eli de kuvvetli 

Satarsın piyasası her zaman olan araç elde kalmaz

astra manuel e 225 istiyorlar. Bütçe meselesi. Yaklaşık 50 daha çıkarsan otomatik bir çok seçenek var. Çıkamıyorsan bu piyasada iyi fiyat. Bi de büyük ihtimalle bunlar hazır araçlar. Teslimat açısından bu da avantaj demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo bunlardan daha iyi.

• 198 sari sitede var bktimda

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 10 Mayıs 2021; 13:51:57 >
  • 202 bin tl ford focus 2020

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Alırken satmayı düşünmek...

Alıntıları Göster

Alırken satmayacağını düşündüğün araç hafta sonu kullanacağın keyif aracındır. Ceed'i keyif aracı olarak alacak olan 1 kişi bile yoktur eminim. Bu kadar zor para kazanılıp her şeyin pahalı olduğu ülkede insan tabii ki satarkenki halini de düşünür.

İnsanlar benimle aynı fikirde ki çok satan markalar değişmiyor. Jaguar'ın Volvo'dan Alfa'dan Mazda'dan fazla sattığı bir ülkeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bargest1

202 bin tl ford focus 2020

Sıfırı var mı? Bulunabiliyor mu ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostdriver26

Sıfırı var mı? Bulunabiliyor mu ki?

Alıntıları Göster

renk opsiyonlusunu 3 gun önce aldılar 216 bin tl ye 0 bayıden

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Alırken satmayacağını düşündüğün araç hafta sonu kullanacağın keyif aracındır. Ceed'i keyif aracı olarak alacak olan 1 kişi bile yoktur eminim. Bu kadar zor para kazanılıp her şeyin pahalı olduğu ülkede insan tabii ki satarkenki halini de düşünür.

İnsanlar benimle aynı fikirde ki çok satan markalar değişmiyor. Jaguar'ın Volvo'dan Alfa'dan Mazda'dan fazla sattığı bir ülkeyiz.

Alıntıları Göster

Bu fiyatta Ceed den daha iyi C segment 0 araç bulursan anlarım onu al derim ama muhtemelen bu fiyata turbo motorlu ve görece donanımlı bir c hb 0 km olarak yoktur. Satılmayacak araba diye birşey de yok piyasasında koyunca her araç satılıyor (çok özel veya farklı bir araç değilse) ben bu 2. Elde satamam kaygısının mantıksız olduğunu düşünüyorum ha yatırım olarak bakıyorsundur yine anlarım ama sınırlı bütçeyle iyi araba alayım diyorsan "tutulmayan" modele bakabilirsin. cruze da zamanında öyleydi millet gömer dururdu şimdi ne hale geldi. "tutulmayan" araçlara talep artıyor piyasası daha altta olduğu için sonra onlar da artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

Polo bunlardan daha iyi.

Ceed den 2 tane polo çıkar

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Aynı paraya 1.0 confor Polo alabiliyorsun. Donanım daha iyi. Motor kendini kanıtlamış. Kasa kendini kanıtlamış. İkinci eli daha iyi. Daha performanslı ve tüketimi daha dusuk. Zaten biri 95 diğeri 100 beygir. Bagaj ve on hacim aynı sayılır.

ceedin iyi olabileceği konular arka koltuk alanı ve belki sessizlik ki poloda sınıfına göre sessiz bir arac. Bunlar icin üstte yazdığım herşeyden ve OTOMATİK sanzimandan vazgeçeceksin.

surus desen, standart insanların sürüşü kalitesini hissettikleri iki nokta var. 1 I direksiyon diğeri fren. 2 konuda da vw daha iyi iş çıkartıyor Koreliler’den.

ben nasıl 2 Polo çıkar anlamadim. 20 cm uzun diye mi. Sümbül, egea filan bak sen.

ceed bu paraya aynı aracın otomatiğini satmalı.

• Corolla sedan daha ucuz diye biliyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.