Neden? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şuan alınacak en mantıklı araba Kia Ceed (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: berk70kia markadan kaybediyor
aslında hyundai'nin üzerinde konumlandırılmış bir marka.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu araç bu fiyata çift kavrama otomatik olarak sunulsa elbette tercih ederdim ama bu para bu arabaya çok.
Misal 218 bine dream corolla bu araçtan çok daha iyi, üstünde otomatik. Konforu ve yol tutuşu yaşarsın.
Gidersin 1.3 clio icon alırsın 200 e bulunuyor. Canlı, tipi güzel, oyuncaklı bir araban olur.
Bütçen vardır 240 a civic alırsın. O verdiğin 40 bini yakıt ekonomisi, donanım, sunroof Gibi birçok şeye vermiş olursun.
Bu araçların hepsi otomatik. Türkiye’nin en ufak şehrinde bile çarpık kentleşmeden ve denetimsizlikten dolayı trafik var. Burası Avrupa gibi boş yollara sahip değil ki manuel alıp rahat edesin.
Bu araçları kara cumada Hepsiburada 197 ye saatlerce ilanda kaldı. Sanırım hepsi satılmadı bile. Geçen ay tam bilmiyorum ama 70-80 bin araç satılmış. 70-80 bin araç alan içinde bu aracı alacak 10 tane akıllı yok muydu? İddianiz bu mu?
Bir forumda var 10 tane akıllı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende bu saatten sonra manuel araba almam.
Ama bunu almam dediğimiz zaman alabileceğimiz araçlar ya b segmenti ya da üstüne minimum 20 bin TL vereceğimiz araçlar.
O yüzden binici için bu fiyata bu araç mantıksız diyemem. 1.0 turbo motorda mtv avantajı var. Donanım olarak iyi. Kullanıcıyı üzmez. Üstelik sıraya yazılmadan birkaç güne aracı teslim alırsın. Bu garip piyasada daha ne olsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Psyduck17standart araç diye neden keyifli sürüş sunmasın ki? focus, astra, fiesta, megane beklentin konfor değilse gayet keyifli arabalar. en güçsüz motorları bile(dizel değil). bu arabalarla istediğin şeyleri yapabiliyorsun. polo-golf-leon-a3 gibi konfor odaklı değiller. virajda amortisörleri ezilmiyor, bir teker üzerine yığılıp kalmıyor. focus çok dengeli aşırı zorlarsan tam ortadan kayıyor. fiesta daha arkasını bırakmaya meyilli. astra çok çevik bir araç, megane da öyle.
Hangi megane hocam? Ben daha megane için bu dediklerinizi diyen duymadım. Tam sınıfının orta yerinde bir araba. Octavia filan da öyle.
Öte yandan standart arabada yol tutuşu beklenmez diyen ağır saçmalamış. Focus, astra, mazda 3, civic, corolla son kasa filan gayet iyi yol tutan arabalar.
-
Megane 4 hb kullandınız mı? Gayet çevik arabadır. Virajda önden kaymıyor, 1 teker üzerine yığılmıyor, diğerlerine kıyasla biraz daha sert zaten.
Vayy bee 2019 ekimde 1.0 otm a3 sportback için 157 fiyat almıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: Slim CharlesHangi megane hocam? Ben daha megane için bu dediklerinizi diyen duymadım. Tam sınıfının orta yerinde bir araba. Octavia filan da öyle.
Öte yandan standart arabada yol tutuşu beklenmez diyen ağır saçmalamış. Focus, astra, mazda 3, civic, corolla son kasa filan gayet iyi yol tutan arabalar.
Alıntıları Göster1- yol tutuş ve sürüş keyfi tamamen farklı şeylerdir.
2- sen şimdi golfe über kaliteli dersin, dersinde golf 10 çıksa 2002 Mercedes e klastan iyi olamaz. Şu sayılan araçların hepsi sınıfına göre iyiler ama en iyisi bile örneğin bir mx-5 in çeyreği olamaz. İlla 4-5 kapılı istersen BMW filan alırsın. Yine bu araçlar sürüş keyfinde BMW nin yanına yaklaşamazlar.
not: sırf yol tutuş izin bakıyorsan birinin 150 ile döneceği virajı diğeri 160 la döner. Kimse de bu araçları o kadar zorlamaz. Yazdım zaten bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 10 Aralık 2020; 17:5:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kia ceed vw grubunun yanına dahi yaklaşamaz en kötü vw polo en donanımlı kia ceedden daha iyidir aklın varsa polo al
-
Düz vites ceed alacağıma dsg polo alırım. Bu kadar para verip vitesle uğraşılmaz. Bütçe artırıp corolla civic otomatik bile alınabilir ama düz ceed olmaz, zaten kimse de almayı tercih etmiyor.
-
Diz vites çöp, şu zamanda kimseye düz vites satamayiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Psyduck17standart araç diye neden keyifli sürüş sunmasın ki? focus, astra, fiesta, megane beklentin konfor değilse gayet keyifli arabalar. en güçsüz motorları bile(dizel değil). bu arabalarla istediğin şeyleri yapabiliyorsun. polo-golf-leon-a3 gibi konfor odaklı değiller. virajda amortisörleri ezilmiyor, bir teker üzerine yığılıp kalmıyor. focus çok dengeli aşırı zorlarsan tam ortadan kayıyor. fiesta daha arkasını bırakmaya meyilli. astra çok çevik bir araç, megane da öyle.
megana kadar iyiydi :D
-
200 bine nerede otomatik c segment araç var? Bence bu Ceed gayette alınır
Otomatik isteyen Corsa ya Clio ya baksın
Poşet gibi arabalar sıfır olsunda ne olursa olsun mantığıyla egea alıyor millet gerçi sizde suç yok size bu araçları layık görenlerde
iyi araba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 12 Mayıs 2021; 14:26:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanEmir411Ceed den 2 tane polo çıkar
Alıntıları GösterCeed, düşük profilli tamamen boyutlarından dolayı c segmentinde yer alan bir araç.
Otomobil vasıflarında tabi ki polo daha iyidir. Ceed durduğu yerde ÇÜRÜYOR forumda konuları vardır.
Vay, ağaların sıfır araba alacak parası varmış. Bir de ekonomi kötü diyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cryinmegana kadar iyiydi :D
Alıntıları GösterMegane 4 Hb tutuş olarak iyi bu arada, 1.6 dCi GT-Line test etmiştik gerek koltukları gerek direksiyonu çok güzeldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Psyduck17Megane 4 hb kullandınız mı? Gayet çevik arabadır. Virajda önden kaymıyor, 1 teker üzerine yığılmıyor, diğerlerine kıyasla biraz daha sert zaten.
Focus ve golf ile kıyaslandığında nasıl?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Psyduck17Megane 4 hb kullandınız mı? Gayet çevik arabadır. Virajda önden kaymıyor, 1 teker üzerine yığılmıyor, diğerlerine kıyasla biraz daha sert zaten.
Sedan modeli o kadar başarılı olmadığı için demiştim. Hb pek görmedim maalesef. Leondan filan iyidir ama illa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X