Şimdi Ara

Şuan alınacak en mantıklı araba Kia Ceed (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
12.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların hepsi bir araç konusuna doluşmuş atıp tutuyor. Araç fiyatları içimizden geçmiş hala fanboyluk peşinde koşanlar önemli bir kısmı hiç araç sahibi olmamış ama yazıyor. Yazdığı araca binmemiş showroom da dahi görmemişler de yorum yapar oldu. Maalesef ki bu konuda sizden çok daha tecrübeli ve bilgili olma fırsatı buldum. Bende isterdim ki burada boş laf konuşanlara inanmayı onların birşeyler bilerek yardımcı olmak istediklerini sanmayı ama öyle olmadı. Yıllarca o yazdığınız markaların araçlarını uzun süreler kullandım, araçların birçok yerinde incelemeler yapma fırsatım oldu. Kia çok kullandım diğer markaları da. Kia kötü marka değildir sağlam araçlar üretir, sattığı malın arkasında durur, kolay kolay yolda kalmış Kia göremezsiniz, yolda bırakmaz, bazı markaların araçları gibi çabuk çökmez diri durur. 2005 Ceratolara 2010 ceed lere falan bakıp alternatifleriyle kıyaslayın, milletin lafına bakmayın. Bilen bilmeyen konuşur. 5 yıl garanti gerçektir. 15binde bakım olur. Bakım fiyatları sitesinde yazar. Kia verdiğiniz paranın karşılığını verir. Kia marka son aracımı ilana koymadan istediğim fiyata sattım. Daha öncesinde yine Kia satarken diğer araçlarımdan uzun sürede satmadım. Ama bunlar demek değildir ki her yönüyle iyi bir araç tabiki negatif yönleri de var. Kullanıcısını üzmez gerçekten Kia sahibi olmamış kişiler çok yorum yapar biz alırken de konuşanlar oldu, sadece konuştuklarıyla kaldılar, benden görüp alan birçok çevremde arkadaşım oldu hiçbiri pişman olmadı. Kullandığım birçok diğer markalarla ilgili konusu burası olmadığı için yorum yapmıyorum. Her aracın üstünlüğünü zayıflığını kıyaslayacak olursak muhabbet çok uzar gider, bazı kıyaslar baştan yanlış mesela 5vites manuel polo trendline ile otomatik Kia picanto kıyaslayıp 30 bin aşağısına picanto var daha iyi çünkü otomatik dersem tabiki doğru olmaz. Araçlar kendi sınıfında kıyaslanır. Bunu dahi bilmeyenlere muhattab olarak yazmıyorum. Anlayana yazıyorum. Cevap yazacak olsam cevaplayarak yazardım.

• fxmaster F kullanıcısına yanıt

konfor ve malzeme kalitesi olarak ikisinden de çok geride fakat sürüş olarak ikisinin tam ortasında diyebilirim.

• Cryin kullanıcısına yanıt

megane hb konfor ve malzeme kalitesi eksik olsa da sürüş olarak keyiflidir. mesajımda da aynısını söylemiştim zaten. yoksa megane en iyisi gibi bir düşüncem olmadı.

• Ben ömrü hayatımda bu milletin ucuz olan hiçbir şeye saldırmadığını daha görmedim. Hatta ucuz olduğunu bilsin, parası olsun hepsini kendine alır. Sırf ucuz diye ne Çin araçları satıldı, Kia mi satılmayacak.
    Konuda defalarca yazdım “bu paraya otomatik olsa kendim alırım” diye. Bu haliyle Polo, clio, parası olana corolla, civic daha avantajlı. Bunu savunduğum için gelen cevaplar,

-vw fanboyu
    -bebe
    -binmediği araca yorum yapıyor
    -dandik polonla mutluluklar(polom olmadı hiç. Hediye edecek heralde)
    -babanın arabasına binmiş yorum yapıyorsun
    -araban anlamıyorsun
    -senin yaşın kadar, araba değişmişliğim var
    Vsvs

Fiyatının iyi olmadığını savunduğum için vw fanboyum, bana bunları söyleyenler insanlara saldırma derecesinde Kia fan değil.

Milletin binbir emekle aldığı araca teneke dediği için karşımdaki kişinin çoçuk olduğunu anladım. Yönetim benim mesajı silmiş, milletin emeği ile tercihi ile “teneke” diye alay eden kişinin mesajını silmemiş.

Bari yönetim neyin yanlış olduğunun farkına varabilse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceedin fiyatı uygun olabilir lakin çok tipsiz

• Öyle zaten :-)

Şuan alınacak en mantıklı araba Kia Ceed
  • Arkadaşlar merhaba malum ikinci el piyasa fiyatlarından dolayı sıfır araç almayı düşünüyorum, aklımda iki seçenek var segment olarak farklılar ama yorumlarınızı merak ediyorum.

+ 180 bin tl ye otomatik clio touch paket 1.0 motor

+ 196 bin tl ye ceed 1.0 cool tekno manuel

iki seçenekten hangisini tercih etmeliyim, artı ve eksilerini karşılaştırırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _1453_

Arkadaşlar merhaba malum ikinci el piyasa fiyatlarından dolayı sıfır araç almayı düşünüyorum, aklımda iki seçenek var segment olarak farklılar ama yorumlarınızı merak ediyorum.

+ 180 bin tl ye otomatik clio touch paket 1.0 motor

+ 196 bin tl ye ceed 1.0 cool tekno manuel

iki seçenekten hangisini tercih etmeliyim, artı ve eksilerini karşılaştırırsanız sevinirim.

Hocam tartışmasız ceed. Aradaki 16 bine değer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel kullanabiliyorsanız ceed tabiki.

• _1453_ kullanıcısına yanıt

ceed

• quote:

Orijinalden alıntı: Böcekli sümük

Öyle zaten :-)

ne haritası bu tam olarak?

• Mart ayında dizel otomatik elegance ceed i 299 bine verdiler

• Meticulous kullanıcısına yanıt

En çok tercih edilen marka olabilir. Çünkü İngiltere'de elini sallasan Ford'a denk geliyor.

• Kianin arabaları kaliteli olmasına rağmen ikinci elde çok değer kaybediyor

• Konuda o dönem Polo otomatik confort 193 bindi. 200 bine ceed manuel alınmaz dedim.

1-2 ay sonra Polo 196 oldu. Ceed 180 e düştü.

Suan ceed yukarıdaki üyenin demesine göre 196 bin. Polo liste fiyatı 217 bin.

Vakti zamaninda bu araç, otomatik polodan pahalıya alınmaz dediğim icin beni taşlayanlar, fanboylukla suçlayanlar rahatlar mi? Bu konuyu okuyup araba almış birisi varsa zararlarını verecekler mi?

Not: suan ceed 196 bin ise muadil araçlar düşünüldüğünde tam parasını hakeden araç olmuş. İste şimdi fırsat.

• Evet şuanda 2020 (2021 model gelmedi henüz ceed) model bayide anahtar teslim fiyatı 216 bin olmasına rağmen 20 bin indirim var 196 bin tl' ye veriliyor oyüzden 180 e clio otomatik yerine 16 daha ekleyip ceed e mi baksam diye düşünüyorum, diğer arkadaşların cevapları içinde teşekkür ederim.

• _1453_ kullanıcısına yanıt
    Şuan alınacak en mantıklı araba Kia Ceed

Toyota satıyor. 3300 km ve boyasız. Bu araç sıfırından mantıklı. Üstelik ekspertiz yaptırmak isterseniz tarcanlara götürebilirsiniz.

yani sizin seçeneklerin hiçbiri :)

ekleme: 4 binde fiyat kırsanız sıfırından 20 bin ucuza gelecek 3300 km için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 10 Mayıs 2021; 15:28:49 >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt

şuan 311 bin indirimli hali

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.