|
Şuan alınacak en mantıklı araba Kia Ceed (5. sayfa)
-
-
konfor ve malzeme kalitesi olarak ikisinden de çok geride fakat sürüş olarak ikisinin tam ortasında diyebilirim.
-
megane hb konfor ve malzeme kalitesi eksik olsa da sürüş olarak keyiflidir. mesajımda da aynısını söylemiştim zaten. yoksa megane en iyisi gibi bir düşüncem olmadı.
-
Ben ömrü hayatımda bu milletin ucuz olan hiçbir şeye saldırmadığını daha görmedim. Hatta ucuz olduğunu bilsin, parası olsun hepsini kendine alır. Sırf ucuz diye ne Çin araçları satıldı, Kia mi satılmayacak.
Konuda defalarca yazdım “bu paraya otomatik olsa kendim alırım” diye. Bu haliyle Polo, clio, parası olana corolla, civic daha avantajlı. Bunu savunduğum için gelen cevaplar,
-vw fanboyu
-bebe
-binmediği araca yorum yapıyor
-dandik polonla mutluluklar(polom olmadı hiç. Hediye edecek heralde)
-babanın arabasına binmiş yorum yapıyorsun
-araban anlamıyorsun
-senin yaşın kadar, araba değişmişliğim var
Vsvs
Fiyatının iyi olmadığını savunduğum için vw fanboyum, bana bunları söyleyenler insanlara saldırma derecesinde Kia fan değil.
Milletin binbir emekle aldığı araca teneke dediği için karşımdaki kişinin çoçuk olduğunu anladım. Yönetim benim mesajı silmiş, milletin emeği ile tercihi ile “teneke” diye alay eden kişinin mesajını silmemiş.
Bari yönetim neyin yanlış olduğunun farkına varabilse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ceedin fiyatı uygun olabilir lakin çok tipsiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle zaten :-)
-
Arkadaşlar merhaba malum ikinci el piyasa fiyatlarından dolayı sıfır araç almayı düşünüyorum, aklımda iki seçenek var segment olarak farklılar ama yorumlarınızı merak ediyorum.
+ 180 bin tl ye otomatik clio touch paket 1.0 motor
+ 196 bin tl ye ceed 1.0 cool tekno manuel
iki seçenekten hangisini tercih etmeliyim, artı ve eksilerini karşılaştırırsanız sevinirim.
-
Hocam tartışmasız ceed. Aradaki 16 bine değer.quote:
Orijinalden alıntı: _1453_Arkadaşlar merhaba malum ikinci el piyasa fiyatlarından dolayı sıfır araç almayı düşünüyorum, aklımda iki seçenek var segment olarak farklılar ama yorumlarınızı merak ediyorum.
+ 180 bin tl ye otomatik clio touch paket 1.0 motor
+ 196 bin tl ye ceed 1.0 cool tekno manuel
iki seçenekten hangisini tercih etmeliyim, artı ve eksilerini karşılaştırırsanız sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Manuel kullanabiliyorsanız ceed tabiki.
ceed
-
quote:
Orijinalden alıntı: Böcekli sümükÖyle zaten :-)
ne haritası bu tam olarak?
-
Mart ayında dizel otomatik elegance ceed i 299 bine verdiler
En çok tercih edilen marka olabilir. Çünkü İngiltere'de elini sallasan Ford'a denk geliyor.
-
Kianin arabaları kaliteli olmasına rağmen ikinci elde çok değer kaybediyor
Konuda o dönem Polo otomatik confort 193 bindi. 200 bine ceed manuel alınmaz dedim.
1-2 ay sonra Polo 196 oldu. Ceed 180 e düştü.
Suan ceed yukarıdaki üyenin demesine göre 196 bin. Polo liste fiyatı 217 bin.
Vakti zamaninda bu araç, otomatik polodan pahalıya alınmaz dediğim icin beni taşlayanlar, fanboylukla suçlayanlar rahatlar mi? Bu konuyu okuyup araba almış birisi varsa zararlarını verecekler mi?
Not: suan ceed 196 bin ise muadil araçlar düşünüldüğünde tam parasını hakeden araç olmuş. İste şimdi fırsat.
Evet şuanda 2020 (2021 model gelmedi henüz ceed) model bayide anahtar teslim fiyatı 216 bin olmasına rağmen 20 bin indirim var 196 bin tl' ye veriliyor oyüzden 180 e clio otomatik yerine 16 daha ekleyip ceed e mi baksam diye düşünüyorum, diğer arkadaşların cevapları içinde teşekkür ederim.
-
Toyota satıyor. 3300 km ve boyasız. Bu araç sıfırından mantıklı. Üstelik ekspertiz yaptırmak isterseniz tarcanlara götürebilirsiniz.
yani sizin seçeneklerin hiçbiri :)
ekleme: 4 binde fiyat kırsanız sıfırından 20 bin ucuza gelecek 3300 km için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 10 Mayıs 2021; 15:28:49 >
şuan 311 bin indirimli hali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X