< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şuan alınacak en mantıklı araba Kia Ceed (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912DAynı paraya 1.0 confor Polo alabiliyorsun. Donanım daha iyi. Motor kendini kanıtlamış. Kasa kendini kanıtlamış. İkinci eli daha iyi. Daha performanslı ve tüketimi daha dusuk. Zaten biri 95 diğeri 100 beygir. Bagaj ve on hacim aynı sayılır.
ceedin iyi olabileceği konular arka koltuk alanı ve belki sessizlik ki poloda sınıfına göre sessiz bir arac. Bunlar icin üstte yazdığım herşeyden ve OTOMATİK sanzimandan vazgeçeceksin.
surus desen, standart insanların sürüşü kalitesini hissettikleri iki nokta var. 1 I direksiyon diğeri fren. 2 konuda da vw daha iyi iş çıkartıyor Koreliler’den.
ben nasıl 2 Polo çıkar anlamadim. 20 cm uzun diye mi. Sümbül, egea filan bak sen.
ceed bu paraya aynı aracın otomatiğini satmalı.
Arkadaşım şirketten polo vermişler inceledim. Arabanın arkası mezar gğbi. Torsiyon süspansiyon var. Arka frenler kampana. Yukarıdaki arkadaş az demiş. Ceed den 2 değil , 3 tane polo çıkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0145B01C9Arkadaşım şirketten polo vermişler inceledim. Arabanın arkası mezar gğbi. Torsiyon süspansiyon var. Arka frenler kampana. Yukarıdaki arkadaş az demiş. Ceed den 2 değil , 3 tane polo çıkar
Alıntıları GösterTek kriterin bunlarsa tata sedan bile alabilirsin. Bağımsız süspansiyon var sonuçta. Boşuna 200 bin verme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hayrettin_79nedense kia suriyeli arabası gibi geliyor hep :D
ceed concept plus premium bi bak suriyeli arabasına 2020 model diye satılan çoğu arabanın içinden geçer
-
Sen niye konuda herkese laf yetiştiriyorsun. Sakin ol şampiyon. Dandik kampana frenli beyaz buzdolabıyla mutluluklar . yıl olmuş 2020 kampanalı araba satıyorlar :))
Hyundai yıllardır Türkiyede üretim yapıyor halkımız fabrikada çalışıp ekmek yiyor. Taş gibi sağlam araba. 2 çukura girince salıncağı poryası yamulan çöpleri burada savunma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 10 Aralık 2020; 22:14:42 >
kia almayin
uyduruk arkası kampana olan polo'yu ceed ile karşılaktırmışlar çok komik gerçekten :))
-
Polonun arkadaki torsiyonu söküp kamyonetlerdeki makas koysalar gene gider makaslı kampanalı poloyu önerirler. Bizim millet garip :)
madem haklısın niye böyle konuşuyorsun :)
tmm 10 numara araç ceed herkes alsın hadi.
sen önce forumda konuşmayı öğren ama. Karşındaki kişiyi tanımadan böyle lafları yuttururlar bak.
Özür dilerim kusura bakma sen haklısın. İyi akşamlar dilerim.
Kanka , 1.0 da boş paket ya :) sadece 4 teker var :) -
Kia deyince nedense çok kaliteliymiş hissi vermiyor. Binilmez değil , binilir tabiki. Ama imkanım varsa benim için 5. Yada 6. sıralarda gelir.
bunun st vagonu cok guzel duruyor gerçekten tasarım olarak guzel araba suv modelı bu kadar guzel durmuyor kianın
-
Burdan manueli beğenmeyenler şanzımanı eline alınca ne hissedecekler merak ediyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X