Şimdi Ara

en aptal kim yarışması.1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orta okula gıttıımız bı zamandı ekmek arabasının kasa sında gidiyoz içerden kapıı açtık yada açıktı tam hatırlamıom araba gıderken atladım ve sırt ustu yere yapıştım

bi kerede lisedeyken okuldan kaçıyoduk ole tatılıdı dısarı çıkarmıolar 45 dakka ole beklıon okulda kapı bayaa yuksek ben neyse cıktım atladım hemen arkamdan arkadas çıktı kapıya beton ters v seklinde bi kpı herneyse cıktı oraya bi baktım karsımda ilçe milli eğitim bakanı karsımda arkadasın sözü şu hocam bişi düşürmüştümde
    ben asada kopuom
  • quote:

Orjinalden alıntı: SÜHVAİ

herneyse cıktı oraya bi baktım karsımda ilçe milli eğitim bakanı karsımda arkadasın sözü şu hocam bişi düşürmüştümde
    ben asada kopuom

ben de burda koptum birazcık kızmazsın umarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoRBa

bi kere kız arkadaşımla mesajlaşıyorum.kontörümün biteceğini söyledim.ve bana gelen mesaj...

0555......80 30

onun üstüne bi mesaj daha...

pardon ya 9235 yerine sana atmışım mesajı

sevgilim çok akıllıydın nasıl ayrıldık biz?

kızda alışkanlık yapmışsın yiğenim,ossun o kdr

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

quote:

herneyse cıktı oraya bi baktım karsımda ilçe milli eğitim bakanı karsımda arkadasın sözü şu hocam bişi düşürmüştümde
    ben asada kopuom

+1543534095

• quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

quote:

ben asada kopuom

+1543534095

arkadaş yeni bi kavram getrdi bu kdr gülmeyin yaw......

• quote:

Orjinalden alıntı: aspci

quote:

bi kere kız arkadaşımla mesajlaşıyorum.kontörümün biteceğini söyledim.ve bana gelen mesaj...

0555......80 30

kızda alışkanlık yapmışsın yiğenim,ossun o kdr

he yaw onun için ayrıldı benden

• topıgın sahıbı baştan yarısmanın bırıncısı olmus ztn
  • lisede basket seçmeleri var spor salonunun dışında sınıfça sıramızın gelmesini bekliyoruz , hoca başımızda muhabbet ediyoruz o esnada. yerde bir tane paspas var " şunun kaldırıyım " dedim. bir ayağımla ucuna bastım diğeriylede hesapta yavaş yavaş kaldırıp tutucam.ayarı tutturamadım paspasın sapı " ŞIRRAAAK " diye suratımın ortasına yapıştı. herkes dönüp bana baktı , öğretmen geldi elimi sıktı
    - ben bunu hep çizgi filmlerde olur sanırdım........tebrik ederim. dedi
  • Bende pederle ve onun bi arkadasıyla yolculuga gitmistim babam isini halletmek icin bakanlığa indi. Sonra adam arkasını dönmeden " nasılsın " dedı sonra ben saf bı sekılde iyiyim sen sizde iyisinz ins dedm oda yolculugun nasıldı dedi ben yine saf bi sekilde iyiydi arka koltuk ta fena diilmis dedm sonra adam canım biraz is var bakanlıkta fln dedi bende ii bekleriz sorun diil dedim sonra dam canım cicimleri abartmaya ve konuyu salaklastırmaya basladı 5 dk gecti bi baktım one doru adamın elinde telefon var esiyle konusuo

sonra utanarak sıkılarak bu ilk ezikligi atlatıorm donuste tam giriorz yeniden sehre yane ankaradan donuorz memlekete adam yine soruo fln ben bu sefer dogrulup adama bakıorm tel fln gozukmuo bu sefer bana dıorm cevaplıorm sonra 5 dk gecıo yıne aynı eziklik bu sefer adamda kulaklık varmıs

• quote:

Orjinalden alıntı: Seferoglu

Bende pederle ve onun bi arkadasıyla yolculuga gitmistim babam isini halletmek icin bakanlığa indi. Sonra adam arkasını dönmeden " nasılsın " dedı sonra ben saf bı sekılde iyiyim sen sizde iyisinz ins dedm oda yolculugun nasıldı dedi ben yine saf bi sekilde iyiydi arka koltuk ta fena diilmis dedm sonra adam canım biraz is var bakanlıkta fln dedi bende ii bekleriz sorun diil dedim sonra dam canım cicimleri abartmaya ve konuyu salaklastırmaya basladı 5 dk gecti bi baktım one doru adamın elinde telefon var esiyle konusuo

sonra utanarak sıkılarak bu ilk ezikligi atlatıorm donuste tam giriorz yeniden sehre yane ankaradan donuorz memlekete adam yine soruo fln ben bu sefer dogrulup adama bakıorm tel fln gozukmuo bu sefer bana dıorm cevaplıorm sonra 5 dk gecıo yıne aynı eziklik bu sefer adamda kulaklık varmıs

İşte olay budur.. Yarışmanın açık ara birincisi olursun arkadaşım.. Gece vakti iyi güldürdün saolasın..

• quote:

Orjinalden alıntı: Seferoglu

Bende pederle ve onun bi arkadasıyla yolculuga gitmistim babam isini halletmek icin bakanlığa indi. Sonra adam arkasını dönmeden " nasılsın " dedı sonra ben saf bı sekılde iyiyim sen sizde iyisinz ins dedm oda yolculugun nasıldı dedi ben yine saf bi sekilde iyiydi arka koltuk ta fena diilmis dedm sonra adam canım biraz is var bakanlıkta fln dedi bende ii bekleriz sorun diil dedim sonra dam canım cicimleri abartmaya ve konuyu salaklastırmaya basladı 5 dk gecti bi baktım one doru adamın elinde telefon var esiyle konusuo

şansa bak yaw sendeki

• arkadaşlarla markete gittik arabayla, otoparkta önüm duvar ben de her zaman yaklaşırım uzakta kalır araba, bu sefer yine yaklaşıyorum yavaş yavaş arkadaşlar dedi" olm çarpcan şimdi" die, ben de "yok lan daha var" dememle debriyajdan bi kaldırdım ayağı

KÜÜÜTTTT

şimdi yine yanaşıyorum ama boşluk kalıyo fazla zorlamıyorum

• kulaklık olayı kopardı beni...
  • quote:

quote:

ben asada kopuom

nesıne kardeş allamadım
    yoksa ole ole bi makam yokmuydu hatırlamıyomkı
    ozaman valıdır o ama onemlı bı sahsıyettı

işte bende burda gozunuzun onunde yapmıs oldum bi aptallık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinikYas -- 14 Haziran 2006; 1:37:39 >

• okulla istanbul gezisine gidiyoduk.yolda durduk.susurluk ta yörsan da (reklam oldu ama)baktık çıkışta 2 ytl ye zıplayan toplar var.dedik alalım hadi.parayı aldık.verdiler bana.attım birin çevirdim para düştü.ikinciyi attım çevirdim bişey olmadı meğer tam çevirmemişim bende bişey gelmicek diye korktum hasss.kt.r dedim matematikçi de arkamdan cevap veriyo çevir çevir diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volante -- 14 Haziran 2006; 2:06:29 >
  • quote:

0555......80 30

koptum yaa...
    işte budur abi kız milletinin zeka seviyesi bu kadar

not:kardeş seninki hariç

• daha dün başıma geldi cepe mms geldi bi baktım bi kadın öpücük atan resmi var aha bu ne falan karıştırdı numaraları falan dedim beş dk sonra bidaha attı bu sefer makyajlı daha güzel bi foto artık oha dedim noluyoz iki kez mi karıştırdı bu saf neyse on onbeş dk sonra bu sefer sms yolladı işte kusura bakma ben eşime göndermiştimde size gitmiş lütfen resimleri silermisiniz diye hadi yine şanslı kötü emelleri olan birine gelse walla sitelerde resimleri gezerdi şimdi

• yazıcıyı bilgisayar kurmak için sabah 11 den akşamüzeri 7 ye kadar uğraştm..bi türlü olmadıı...erkek ark(ozaman tabi) sordum o tel anlatıyo ben yapıyrm yine olmuyoo sora bi baktımmm yazıcının fişini takmamışımm...
    arkadaşımın verdiği cvp şu:sen hesap mak kullansana bilgisayar senin neyine
  • yaw arkadaşlar sizlerinkide güzelde. benim salaklığımın üstüne salaklık tanımam. daha öncede anlatmıştım. sene geçen sene.şimdi olay şu. biz 2.kattayız. evde film izlerken en heycanlı yerinde annem yemek yapıyodu tutturdu marketten hemen yağ al gel dedi. dedim anne birazdan gideyim. yok oğlum hemen alman lazım yemek yapıyorum. filmin heycanlı yerinde sinirle ve bi hızla kalktım alttaki marketten 2 dk da alim bari dedim. koşa koşa gittim. yağı aldım o hızla eve döndüm. bide ayağımıda merdivene vurdum. neyse çıktım eve kapıya vurdum. ama nasıl vuruyorum hemen açsın diye. neyse kapı açılır açılmaz içeriye daldım. ama kafam önümde.hemen içeri gitmem lazım.film kaçıyo.o anda hayırdır mustafa diye bi ses. kafamı bi kaldırdım. üst kattaki komşu. aaa merhaba şükran teyze hoşgeldin dedim. içimdende hangi ara geldiki şimdi bu diyorum. ya o saniye içinde gözüm etrafa takıldı bi garipleştim. ve şükran teyzenin gülerek oğlum yanlış geldin heralde sizin ev alt katta demezmi. yani o kadar hızlı çıkmışımki 2.kat yerine üstümüzdeki 3.kata çıkmışım.o an ki yaşadığım rezilliğemi yanayım. şükran teyzenin 2 gün içinde tüm mahalleye yayıp milletin dalga geçmesinemi yanayım bilmiyorum. eve indiğimde annemin oğlum o kadar koşacak ne vardı suratın kıpkırmızı olmuş demesine cevapta veremedim. evet arkadaşlar salak arıyosanız ben burdayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafaydemir

yaw arkadaşlar sizlerinkide güzelde. benim salaklığımın üstüne salaklık tanımam. daha öncede anlatmıştım. sene geçen sene.şimdi olay şu. biz 2.kattayız. evde film izlerken en heycanlı yerinde annem yemek yapıyodu tutturdu marketten hemen yağ al gel dedi. dedim anne birazdan gideyim. yok oğlum hemen alman lazım yemek yapıyorum. filmin heycanlı yerinde sinirle ve bi hızla kalktım alttaki marketten 2 dk da alim bari dedim. koşa koşa gittim. yağı aldım o hızla eve döndüm. bide ayağımıda merdivene vurdum. neyse çıktım eve kapıya vurdum. ama nasıl vuruyorum hemen açsın diye. neyse kapı açılır açılmaz içeriye daldım. ama kafam önümde.hemen içeri gitmem lazım.film kaçıyo.o anda hayırdır mustafa diye bi ses. kafamı bi kaldırdım. üst kattaki komşu. aaa merhaba şükran teyze hoşgeldin dedim. içimdende hangi ara geldiki şimdi bu diyorum. ya o saniye içinde gözüm etrafa takıldı bi garipleştim. ve şükran teyzenin gülerek oğlum yanlış geldin heralde sizin ev alt katta demezmi. yani o kadar hızlı çıkmışımki 2.kat yerine üstümüzdeki 3.kata çıkmışım.o an ki yaşadığım rezilliğemi yanayım. şükran teyzenin 2 gün içinde tüm mahalleye yayıp milletin dalga geçmesinemi yanayım bilmiyorum. eve indiğimde annemin oğlum o kadar koşacak ne vardı suratın kıpkırmızı olmuş demesine cevapta veremedim. evet arkadaşlar salak arıyosanız ben burdayım.

ben olsam o şükran teyzenin bi açığını yakalar(mesela birinin hakkında dedikodu falan yaptığını vs.) mahalleye rezil ederdim.

benle dalga geçen babannemin arkadaşına yapmıştım. çok kinciyimdir de

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.