Şimdi Ara

en aptal kim yarışması.1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de lise1 e başlayacaktım okulun ilk günü hazırlıktaki servisime gittim işte baktım bi tane kızın yanı boş hemen gittim oturdum :) işte tanışmak için selam melam nasılsın adın ne falan neyse işte ben biraz daha ilerletmek için ben kıza nerde oturuyorsun diye sordum salak onur sen niye bornova servisindeki kıza nerde oturuyorsun diye sorarsın kız birden koptu tabi ben şok oldum noldu dedim biz ne servisindeyiz dedi ben yerin dibine girdim
  • @arghh
    @seferoğlu
    @mustafaaydemir

ilk 3 belli
  • muhtemelen david lynch filmi gibi izlemişsindir

quote:

Orjinalden alıntı: XErTuX

Bende 2 gün önce film izliyodum üzerinde çizik olan cd 1. cd dir diye taktım izledim ki ne görim 2. cd imiş. 2. cd olduğunuda film bittiğinde anladım
  • bende pisletle sürat yapıyom bigün caddede.bi baktım ayaklık düşmüş ses yapıyo,hareket halindeyken kafamı eğdim baktım ayaklığa ,ayaamla düzeltmek için hamle yaptım..........

o sırada yola bakmadığım için ,yolcu almak için duran dolmuşa arkadan bi koydum,pislette firkete kırıldı,benim kafa yumurta gibi şişti,zincir attı,dolmuşun kapağı eğildi.

benim de kafa 1milyon olmuş bi halde eve döndüm....
  • ben kücükken
    hepinizden manyaktım
    kesin.
    bikeresinde sokagın ortasında bi bok gördüm gidip üstüne oturdum :D ehehe
  • ben küçükken edip akbayramı edi pakbayram sanoyodumm.susam sokağndaki edii den herhalde
  • orta 3 te bursa'ya basket maçlarına gidiyoduk okul takımı olarak. ben paso yedektim dert ettiğim yoktu ama neyse. maçın birinde arkadaş bi sakatlandı hoca dedi bana gir oyuna şok oldum ölecem heyecandan. neyse girdim oyuna heryere saldırıyorm top nerde ben orda sözde oyun kurucuyuz hee. karşı takımdan elemana faul yapıldı eleman serbest atış kullanacakmış. hakem verdi topu,ben hakemin topu vermesiyle bi saldırdım elemana herkes sırıtıyo. öldüm rezillikten valla. aynı maçta boş pozisyon yakaladım baktım 3lük çizgisi arkamda dedim sallayım bari bi 3lük. elamanda üstüme gelio ben 3lük çizgisine geriledim çektim 3lüğü pat blok. o maçta 5 sayı attım. bidaha da oynatmadı hoca. bursada 2. küme şampiyonu olduk ve madalyam var. bana madalya verdiler yaa

• çok iyi yaa
    bende küçükken balkon demirlerindeki tozları yalıyormuşum...tam bir başak burcu işte
    quote:

Orjinalden alıntı: pinarymsc

ben küçükken edip akbayramı edi pakbayram sanoyodumm.susam sokağndaki edii den herhalde

• bikere matematikçi arkadaslara sırayla soruyor.hangi dersaneye gidiyosun diye.herkes a dersanesi b dersanesi diyo.bi arkadasta evet diyo.o arada kopuyoruz biz.yine sınıftayız sınıfta 1-2 kişi takla filan atıyolar bu deminki arkadasta gaza geldi .onun atlamasıyla bizim yerlere yatmamız bir oldu.aslında bunlar anlatılmaz yasanır
  • yeni bir aptallık yaptım ve cok pişmanım k750 nin cıkan qickshuare yazısına japon döktüm ve telefonun alt tarafı tanınmaz hale geldi asıl üzücü tarafı hiç işe yaramadı yazı çöpe gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: world light

yeni bir aptallık yaptım ve cok pişmanım k750 nin cıkan qickshuare yazısına japon döktüm ve telefonun alt tarafı tanınmaz hale geldi asıl üzücü tarafı hiç işe yaramadı yazı çöpe gitti.

abi sen bu konuyu direk kendine açmışsın ya. tamam birinci sensin ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gençibraam

quote:

Orjinalden alıntı: ZoRBa

bi kere kız arkadaşımla mesajlaşıyorum.kontörümün biteceğini söyledim.ve bana gelen mesaj...

0555......80 30

onun üstüne bi mesaj daha...

pardon ya 9235 yerine sana atmışım mesajı

sevgilim çok akıllıydın nasıl ayrıldık biz?

koptum yaa...
    işte budur abi kız milletinin zeka seviyesi bu kadar

not:kardeş seninki hariç

onun zekası da öyleydi
    ayrıldık iyi oldu valla bi ömür çekemezdim onu

• 1. lik ten vazgeçtim telefonum düzelsim yeter eger bide garanti dışı olmuşsa varya alnıma "ben aptalım " diye yazarım
  • En aptal benim :

Ben küçükken Serdar Ortaç'ı kadın sanıyodum

Gecenin bi vakti uykum gelmiş, ben hala MSNde konuşuyorum. Arkadaş bana dio: "Adidas ayakkabı aldım yeni tahmin et kaç para" diye sordu... Ben uykulu halimle aklım başka yerde diorm "15 lira mı?"
    NOT: Adidaslar normalde en az 60-70 Liraymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 14 Haziran 2006; 23:19:22 >

• bu sabah arkadaşın telefonuna aşk mesajları gelmeye başladı ama görseniz durmadan aşk mesajları bizim arkadaşta övünüyo işte bak kızlar peşimi bırakmıyo diye numarayı bi aradık kronun teki açtı sesi de gidip geliyo ondan sonra işte bu mesajları atmaya devam ediyo sonunda arkadaşa dedim küfür yaz şuna o da yazdı işte;
    -kimsin lan a.ına .oduğum ne mesaj atıp duruyon s..erim walla hee
    sonra bi baktık ondan mesaj geldi;
    -ne mesajından bahsediyon olm sen kafan iyi galiba a.ına .oyarım senin
    ben burda koptum işte
    adam 10-15 mesaj atmış ne mesajından bahsediyon diyo bi de yaa
    birde şöle bişey oldu arkadaşla bisikletle gidiyoz işte dürüm,döner vs. bişey alıcaz arkadaşa dedim gel köfte alalım o da tamam dedi gidiyoruz işte bi baktım arkadaş dedi ki köfte almaya gidelim söyleyelim köfteleri sonra biz eve gidelim onlar getirsin dedi yaa
    öldüm var ya az daha bisikletten düşüyodum
    ayrıca bu mal arkadaşım küçükken karafatma yemiş ıyyyy

• hz lık olmusum okulun ılk gunu ızmırde delı gıbı yagmur yagıyor bende gec gıttım okula,bılenler bılır ial nın dandık bı ceketı wardı gecen seneye kadar gıymekte ıstemıorm takmısım ceketı parmagıma atmısım sırtıma gezıorm okul ıcınde adamın bırı gecıodu ''pardon.beyamca hazırlık bınası nerde'' dememle, ceketını gıy ulen demesı bır oldu 2-3gun sora anladım kı sordugum adam mudurmus
  • İlkokul 5'teydim sanırım Fen kitaplarında deneyler olur ya hani resimli onlardan mıknatısla ilgiliydi sanırım onu uygulayacaktım güya.Aldım elime çiviyi etrafına bakır tel sardım gittim prizin yanına oraya sokacaktım vallahi annemler geldi odaya kurtuldum yoksa bu aptallığı belki de bilmeyecektiniz (Bundan daha aptalca bir şey yaşayan var mı?)
  • M.Ali erbil bu aralar çok gündemde...
  • demin telefonu masaya koyuyorum diye yere attım
  • Ben her zamanki gibi ilk derse geç kalmıştım ( lisedeyim bu arada ) tıkladım kapıyı girdim hoca dedi nerde kaldın nerde oturuyosun sen!? diye..

bende oturduğum sırayı işaret ettim orda hocam dedim .. Başlayan kahkahalarla kendime geldim meğer oturduğum evi soruyomuş

Bide bigün yine acelem var dersaneye yetişecem fırladım evden dolmuşa bindim millet bakıyo hafif sırıtıyolar bi baktım üstümü ters giymişim
    öylle gittim napıyım wc de değiştim...

EEe bişey daha geldi aklıma , bigün marketteyim nestea vs. aldım kasaya bakıyorum ne kadar tutcak falan diye o arada bu nestea ler nasıl oluyor diye bi soru geldi ben dedim güzel oluyor ben seviyorum soran kişi market sahibine soruyomuş .. olan sessizlikte kendime geldim hızla uzaklaştım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.