Şimdi Ara

en aptal kim yarışması.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni geçecek biri olacagını zannetmiyorum az önce arkadaş a kontor transfer ederken kendime yolladıgımı gördüm ve karar verdim 1.benim eger sizinde böyle aptallıklarınız varsa yazın ama benimkiler kitap olur

• kulağını japonla yapıştırsan o salak manken
  • quote:

Orjinalden alıntı: world light

beni geçecek biri olacagını zannetmiyorum az önce arkadaş a kontor transfer ederken kendime yolladıgımı gördüm ve karar verdim 1.benim eger sizinde böyle aptallıklarınız varsa yazın ama benimkiler kitap olur

Valla bir keresinde Türksel'in bir kampanyası vardı:
    BU AY İÇİNDE BİR ABONEYE 20 KONTÖR YOLLAYIN 30 KONTÖR HEDİYE KAZANIN (miktarları salladım,hatırlamıyorum)

şeklinde,ben de kendime kontör yollayıp beleş kontörleri aldıydım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orjinalden alıntı: world light

beni geçecek biri olacagını zannetmiyorum az önce arkadaş a kontor transfer ederken kendime yolladıgımı gördüm ve karar verdim 1.benim eger sizinde böyle aptallıklarınız varsa yazın ama benimkiler kitap olur

Valla bir keresinde Türksel'in bir kampanyası vardı:
    BU AY İÇİNDE BİR ABONEYE 20 KONTÖR YOLLAYIN 30 KONTÖR HEDİYE KAZANIN (miktarları salladım,hatırlamıyorum)

şeklinde,ben de kendime kontör yollayıp beleş kontörleri aldıydım.
    zekice hiç aklıma gelmemişti

• quote:

Orijinalden alıntı: world light

zekice hiç aklıma gelmemişti

Alıntıları Göster
    bende bir ara kendime özel mesaj gönderdim siteden kim ulan bu new age denen yeni nesil eleman diodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: new age sufi

bende bir ara kendime özel mesaj gönderdim siteden kim ulan bu new age denen yeni nesil eleman diodum

Alıntıları Göster
    ben tutuşmayan sobaya tiner dökerken az daha evi yakıyordum bi halıyla yırtdım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bide televizyonun anten yerini tamir etmek için açtıgımda içine düşen kablo telleriyle beraber fişe taktıgımda her yer duman olmuştu.ve tvde mefta saba ydı rahmetli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    19 yıl önce açıldı
    Her Yılın En İyi 10 Filmi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    benim bir arkadaş var o komedi yaw. anlatım olayı hemen kırılacaksınız ama.
    geçenlerde ben bi arkadaşın msni hackledim. neyse o arkadaşla olan ortak arkasaşımla işte akşam msnde konuşuyoz;
    -olm h.. nbr
    -iidir nolsun be abi
    -olm ben bugün ç... msni hackledim
    -hadi ya nası yaptın program falan mı?
    -meslek sırrı
    -hadi be olm sölesene bende birini hacklicem
    -www.sananelan.com

aradan birkaç dakka geçti h...;
    -olm böyle bi site yok diyo.

koptum varya çok komikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourdery -- 13 Haziran 2006; 20:39:03 >

• quote:

bide televizyonun anten yerini tamir etmek için açtıgımda içine düşen kablo telleriyle beraber fişe taktıgımda her yer duman olmuştu.ve tvde mefta saba ydı rahmetli

Alıntıları Göster
    başıma gelen kazaları saymadım daha 3 kattan düşme. yolda yüyürüken kayıp, geçen arabanın altına girmek .bisikletle giderken 3 metrelik cukura düşmek ve 2 saat kurtarılmayı beklemek.elektirik yangına su dökmek ve saçları yanmak allahtan çarpılmadım.

• quote:

Alıntıları Göster
    hoparlör ve yazıcı fişlerini değiştirmek için uğraşırken sırasıyla 400w power fx5200 p4p800 board ve 512 mb ram yaktım anında bir anda

• quote:

başıma gelen kazaları saymadım daha 3 kattan düşme. yolda yüyürüken kayıp, geçen arabanın altına girmek .bisikletle giderken 3 metrelik cukura düşmek ve 2 saat kurtarılmayı beklemek.elektirik yangına su dökmek ve saçları yanmak allahtan çarpılmadım.

Alıntıları Göster
    yanan ateş e tiner tenekesi atmak ve füze denemesi yapmak ve yamulmaktan kıl payıyla kurtulmak .küçükken bayramda füze almak ve yakarken gözüme ateşleyip bayramı tek gözle geçirmek .ve köydeyken oturan 7,8 köpegi sapanla taşlamak ve parçalanmaktan son anda kurtulmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: özgür deniz

hoparlör ve yazıcı fişlerini değiştirmek için uğraşırken sırasıyla 400w power fx5200 p4p800 board ve 512 mb ram yaktım anında bir anda

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sanchalf

• quote:

yanan ateş e tiner tenekesi atmak ve füze denemesi yapmak ve yamulmaktan kıl payıyla kurtulmak .küçükken bayramda füze almak ve yakarken gözüme ateşleyip bayramı tek gözle geçirmek .ve köydeyken oturan 7,8 köpegi sapanla taşlamak ve parçalanmaktan son anda kurtulmak.

Alıntıları Göster
    küçükken köpekten kaçmak gibi bi hataya düşmek.yazdığım kodları kaydetmeyi unutmak ve programın çökmesi sonucu 3 saatlik emeğimin uçması:(hem de tam elim ctrl+s yapmak üzere iken bi kaç salise ile:(:(

• quote:

Orijinalden alıntı: PHaLaNX.

quote:

Orjinalden alıntı: sanchalf

Alıntıları Göster
    temin gittiğim mayocu65 milyona mayo beğendik 6 ya bölüyoruz dedi ben 10 a olmazmı dedim.pardon ben yanlış görümüşüm 69 u 6 ya bölüyorduk 65 i 10 a böleriz dediaptallığının kurbanı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: s.reca

temin gittiğim mayocu65 milyona mayo beğendik 6 ya bölüyoruz dedi ben 10 a olmazmı dedim.pardon ben yanlış görümüşüm 69 u 6 ya bölüyorduk 65 i 10 a böleriz dediaptallığının kurbanı oldu

Alıntıları Göster
    bir de lisede hiç unutmam fizik için ampulu tellerle pile bağlayıp yakıyorduk..bi kız elimden aldı alet edevatı..tellerin arasından pili çıkardı pile değen kısımları birbirine değdirdi devrede pil yok neden bu ışık yanmıyor diye sormuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bir de lisede hiç unutmam fizik için ampulu tellerle pile bağlayıp yakıyorduk..bi kız elimden aldı alet edevatı..tellerin arasından pili çıkardı pile değen kısımları birbirine değdirdi devrede pil yok neden bu ışık yanmıyor diye sormuştu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

otobanda ters yöne girince bir arkadaş bukalemun gibi rengarenk olmuştu konuyla alakası yok ama öyle birden aklıma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

Alıntıları Göster
    Bir ayakkabıcıya ayakkabı almaya gittim.. Denediğim bir ayakkabının 45 numrası olup olmadığını sordum yok dedi eleman.. Baya bir beğenmiştim.. Neyse bir başka ayakkabı denedim tam oldu.. Alacakken keşke diğerinin de 45 numarası olsa dedim.. Eleman var zaten dedi.. Nasıl yani dedikten sonra elemandan şu yanıt geldi: Var ama bizde yok be abi.. Elinizdekini de komşu dükkandan aldım zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Bir ayakkabıcıya ayakkabı almaya gittim.. Denediğim bir ayakkabının 45 numrası olup olmadığını sordum yok dedi eleman.. Baya bir beğenmiştim.. Neyse bir başka ayakkabı denedim tam oldu.. Alacakken keşke diğerinin de 45 numarası olsa dedim.. Eleman var zaten dedi.. Nasıl yani dedikten sonra elemandan şu yanıt geldi: Var ama bizde yok be abi.. Elinizdekini de komşu dükkandan aldım zaten..

Alıntıları Göster
    Bende 2 gün önce film izliyodum üzerinde çizik olan cd 1. cd dir diye taktım izledim ki ne görim 2. cd imiş. 2. cd olduğunuda film bittiğinde anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: XErTuX

Bende 2 gün önce film izliyodum üzerinde çizik olan cd 1. cd dir diye taktım izledim ki ne görim 2. cd imiş. 2. cd olduğunuda film bittiğinde anladım

Alıntıları Göster
    Hayattınızdaki en utanç verici olay neydi? diye bir konuyu gereksizler yerine yanlışlıkla Yazılım Genel'e açmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Hayattınızdaki en utanç verici olay neydi? diye bir konuyu gereksizler yerine yanlışlıkla Yazılım Genel'e açmıştım

Alıntıları Göster
    bi kere kız arkadaşımla mesajlaşıyorum.kontörümün biteceğini söyledim.ve bana gelen mesaj...

0555......80 30

onun üstüne bi mesaj daha...

pardon ya 9235 yerine sana atmışım mesajı

sevgilim çok akıllıydın nasıl ayrıldık biz?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.