Şimdi Ara

En Avantajlı Kredi Kartı??? (Yıllık Üyelik Bedeli Olmayan Puan Avantajları vs vs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Garanti bonus kullanıcısıyım yıllık hizmet bedellerinden bıktım artık..
    Hersene geri alıyorum bi şekilde ama gerçekten bıktım usandım ek karttan kestiklerini geri alamıyorum..
    hesap maaş kartımdan EFT için para kesiyolar.. Lanet olsun böyle bankaya.. Borcumu sıfırlamaya yakın bir dönemdeyim. Kredi kartı konusunda banka değiştirmekte kararlıyım.. Borcumu kapatmaya bu kadar yaklaşmışken doğru bir banka tercihi yapmak istiyorum en kötü minimumu asgari seviyeyi ödeyen bankaların en sevdiği müşteri tipiyim :) desteğinize tecrübenize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim..

ARADIĞIM ŞARTLAR
    Bana yıllık hizmet/üyelik bedeli olmayan (yada ideal seviyede 20-30 kesinti alan)
    (hiçbir banka 93 TL anakarta 41 tl ek karta kesmez garanti dışında)
    Bonus-Puan VS avantajları olan..
    Taksit çok önemli değil.. (3 taksitten fazla sevmem) imkanı olursa iyi olur..
    İnternet şubesi basit olan..
    Otomatik fatura ödemesine 2-3 lira hizmet bedeli kesmeyen..
    MTV-HGS-kontör yükleme-Şans oyunları vs gibi imkanları olan..

Bir banka ve Kredi kartı önerebilir misiniz?

Aklımda Denizbank ve TEB Bonus var?????
    yorumunuz ne olur bu bankalara
    illa bonus zorunluluğum yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 26 Temmuz 2016; 17:58:51 >

• World Eko

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtyg kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim sanırım nokta atış bir tercih olacak kart hakkında araştırma yaptım bankayı arayıp bilgi aldım yıllık hizmet bedeli yok ama mağaza ne kadar imkan veriyosa o kadar taksit yapabilirsiniz dedi bankanın size sağladığı ek taksitler olmaz dedi işte aradığım en önemli özellik bu idi.. ben 3 alıyorum adam 5 yapmış taksidi.. en nefret ettiğim olay bu.. bu kartta böyle bir durum yok.. kırılır kaybolursa 8,5 tl gibi bi ücreti var sorun değil.. tek sıkıntı bu kartın başvurusu direkt olarak bankadan yapılmalı telefondan yada internetten olmuyor başvuru yaparken maaş bordrosu gerebilir dediler..
  • ben cepteteb kullanıyorum dediklerin var o kartta. kontor fatura ödemelerini kartla da yapabiliyorsun. Otomatik ödemede komisyon alıyormu bilmiyorum. bonus özellikli olduğu için kampanyaları var. ama nedense bazı yerlerde kartın bonus olduğunu anlamıyorlar logoyu arkaya koymuşlar. internet şubesi basit tek sıkıntısı atm fazla yok onuda başka bankadan transfer yaparak çözersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.