Şimdi Ara

En Az Isınan Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir notebook veya ultrabook almayı düşünüyorum da benim için en önemli olan şey performanslı kullanımda az ısınması oyun falan pek oynamayacağım ama bölümüm gereği programlama ile uğraşıyorum. Simülasyon programları vs artık daha iyi bir bilgisayara ihtiyacım var. Dediğim gibi tek kriterim performanslı kullanımda az ısınması. Sonuçta donanımı ne kadar iyi olursa olsun ısınınca yavaşlıyor ve pek bir anlamı kalmıyor. Mac de dahil olmak üzre önerileriniz bekliyorum. iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TTUGAYY -- 9 Eylül 2012; 3:03:23 >

• Güncel..
  • takip..
  • Fiyat aralığı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizim ağırlıklı kullanılacaksa, 15.6'' ekrana 1366x768 - 1600x900 hd led çözünürlük yeterli olur. Eğer full hd tercih edeceksen, en az 17'' tavsiye ediliyor , full hd için. Çizim için kullananlar, 15.6'' ekrana full hd model tavsiye etmiyorlar... Yazılar çok küçük görüküyormuş ve çizim programları sorunlu çalışıyormuş.

(bilginize)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hmm anladım. Aslında pek çizim yapmayacağım mühendislik için programlama falan yapmam gerekiyor o yüzden ne kadar performanslı çalışırsa o kadar iyi. Zaten akıllı işi değil yaptığımız. Asusu teknik servisinden ötürü düşünmüyorum açıkçası. Daha önce almıştım istanbula gönderdim bi sorun olmuştu. Bir daha haber alamadım bilgisayarımdan. En sonunda arkadaşım gidip almıştı. Msi lara bir göz atayım olmazsa. Sony vaiolara ne diyorsunuz ? çok ısınırmı? Fiyat aralığıda 2500 civarı
  • bu arada ısınma hakkında ne düşünüyorsunuz kullandığınız az ısınan bir marka/model varmı
  • Msi Ge70 hem oyun hem de multimedya amaçlı olarak en iyi alternatiflerden biri. Sony de iyi alternatif olur ama fiyat biraz daha fazla olur hem de ekran kartı modeli, fiyatına göre çok düşük olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 9 Eylül 2012; 23:01:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TTUGAYY

bu arada ısınma hakkında ne düşünüyorsunuz kullandığınız az ısınan bir marka/model varmı

Ben Asus N53SV kullanıyordum. Oyunlarda abartı bir şekilde ısınma yoktu ve oyun dışında yaz dahil ısınma sıfırdı. Tavsiye ederdim ama hem ekran kartı modelleri düşük hem de çok pahalı satılıyor. O yüzden ekran kartı modeli en az, gt650m-gtx660m olan ürünleri tercih edersen , ekran kartının uzun süre güncel kalması açısından daha iyi olur.

Msi ge60/70 için pek ısınma sorunu yok diyorlar. Zaten forumda oyun-multimedya amaçlı olarak, en çok önerilen ürünlerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 9 Eylül 2012; 23:12:05 >
  • aslnda ben yurt dışndan getrticem bilgisayarı da o yüzden burdn msi alcağım prayla ordan vaio da alabilrim ama ikisini de biraz daha araştırayım o zaman. Monsteri önermiş bazı arkadaşlar da kimisi de ısınınca plastik kokusu geliyor falan diodu. Nedense msi ı da pek göz önünde bulundurmamıştım şimdiye kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.