Herkese iyi ve mutlu günler diliyorum.Yakın zamanda kiralık eve çıkacam. Odanın birini kendi tabirimle huzur odası yapacağım. Oda da olması muhtemel malzeme ve ekipmanlar: projektor,projeksiyon perdesi(200x200 olabilir) ,5+1 ses sitemi, receiver, kitaplık (boyut değişebilir ), 2-3 adet tekli sinema koltuğu,belki kitap okuma için ayrı açılır mekanizmalı koltuk (tabiri caizse baba koltuğu-laz-y boy),film-müzik arşiv için ayrı bir kitaplık gibi birşey. 80-100 '' inch lik bir görüntü elde etmek istiyorum projeksiyon ile.bunları sağlayabileceğim,çok geniş olmayan ve çok da dar olmayan bir oda en az kaç metrekare olmalı ? İlgili ve bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
aynı özelliklerde bir oda yapıyorum şu an ve saydığın eşylar olacak içerisinde.. benim kullandığım oda yaklaşık olarak 15-16 m2 civarında ve bana yeterli bir alan sunuyor, hem görüntü açısından hemde içine yerleşim yapacağım malzemeler açısından
hazardoganH
kullanıcısına yanıt
Cevap için teşekkür ediyorum.Odanız biterse,yeni bir konu açarak biraz da foto atabilirseniz,en azından yapacak olanlar için fikir olabilir :)