Şimdi Ara

en az yakıt tüketen motor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
56.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yamaha mt 125 derim ve kaçarım benim motor 100 km 1.8 litre başına da 55 km re yol gösteriyor işe gidip gelirken kulanıyorum iki ay olacak iki defa 39 tl benzin aldım ikinci kere aldığım benzin neredeyse daha full
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Hocam Grumble yoktu bugün gidip baktım, ben de 150 MG King aldım, şuan kapıda, bakalım ne tüketiyor göreceğiz ileriki günlerde, burada paylaşırım yakıt tüketimini.
  • cemus kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz motosiklet 10. bin lira farkındaysanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ELNINO_

Hocam Grumble yoktu bugün gidip baktım, ben de 150 MG King aldım, şuan kapıda, bakalım ne tüketiyor göreceğiz ileriki günlerde, burada paylaşırım yakıt tüketimini.

Hayırlı olsun bekliyorum izlenimleri hatta konu falan açarsaniz memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İnceleme Konusu açmadım daha önce desteğiniz olursa açalım, izlenimlerimi paylaşırım, fotoğraf falan ekleriz bana uyar.
  • quote:

İnceleme Konusu açmadım daha önce desteğiniz olursa açalım, izlenimlerimi paylaşırım, fotoğraf falan ekleriz bana uyar.

Siz bana resimleri mail atın facebook kullanıyorsanız oradan gönderin ben resimleri konuya eklerim

Konuya ben de eklerim de, gerek var mı ki Mondial 150 MG kim kullanıyordur ki forumda :D
  • quote:

Dediğiniz motosiklet 10. bin lira farkındaysanız?

farkındayım yani?
  • Mondial MG150 King vb CG taklitlerini almak çok da mantıklı değil,

Ona veriledek paraya orjinalini almak mümkün:

honda CG125
    Honda Titan
    honda CGL125

yukarıdakilerin performansı yetmiyorsa:

Yamaha RX115
    Yamaha RX135

Hava filtresini yağını değiştir yola devam
    Ucuz yollu motor arıyoruz zaten siz yakıt farkını baştan vermişsiniz motora, bırakın da az yaksın. :D
  • arda4 kullanıcısına yanıt
    Ben de biliyorum dediğiniz ürünleri almayı, motosikletler hakkında oldukça bilgim var, tek sorun nakit param yok, veya peşinat veremem, bu yüzden benim aldığım bayi mondialde sadece peşinat almıyordu benden, diğerleri için ÖTV masrafları kadar falan para istiyorlar, haliyle ben de 2.700 liradan 2.250 ye düşünce gidip kredi kartına 9 taksitle aldım.
  • quote:

Ucuz yollu motor arıyoruz zaten siz yakıt farkını baştan vermişsiniz motora, bırakın da az yaksın. :D

konunun başlangıç mesajına istinaden yazdım arkadaşım tarihine dikkat etmemişim konu sahibi yamaha ve honda demiş senin çin malı motor aradığını ne bileyim ben senin yazılarını dikkate bile almamışım ayrıca senin kafayla gidersek herkesin elektrikli bisiklete binmesi gerekmez mi?
    Uzatma tamam.
  • quote:

Uzatma tamam.

düzgün konuş brader uzatma falan ne oluyoruz burası babanın malı mı ekleme ismimi bir daha
  • 100 cc'lik herhangi bir CUB çok az yakar. Seri de gider. Tavsiye.

• quote:

Orijinalden alıntı: combaba

hibrit desene şuna

5-6 sene kalmaz çıkar

önce otomobillerde tutunsun bu teknoloji
    sonra sırası gelir

Çıkmadı

• Arkadaşlar merhaba konu hakkında bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim hergün 40 km yol yapacağım en az yakıt tükketimini hangi motor yapar fiziki olarakta 1.85 boy 90 kg ölçüsündeyim?
  • By-most B kullanıcısına yanıt

Aslında mobiletler biraz fazla yakıyor. Bende feleğin çemberinden geçmiş bir bionik 52 vardı. Ocağıma incir ağacı dikti şerefsiz. Günde 30 km yol gidip geliyorum nerede ise 18 20 lira yakıyordu geçen sene. 20 2.5 litre depoyla 25 km zor görüyordu. yani 10 11 litre yakıyordu. Sekman attırdım ardından 3 tırnaklı buji aldım. 7-8L seviyesine düştü. Yine de aşırı fazla. Ardından tasarruflu egzoz alıp benzin ayarını kıstırdım. Yine de 5 litrenin altına düşmedi. Gittim cub aldım şimdi rahatım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.