Şimdi Ara

En Azılı Seri Katiller!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Görselli Ve Sesli anlatım;

Yazılı Anlatım;

LUIS GARAVITO

Canavar lakaplı 1957 Kolombiya doğumlu Garavito, 1999 yılında yakalandığında 147 erkek çocuğa tecavüz edip öldürdüğünü itiraf etmiştir. Fakat cesetleri gömdüğü yerlerde bulunan kemiklerden, bu sayının 300'ü geçtiği düşünülmektedir.
    Kolombiya yasalarına göre 30 yıldan fazla hapiste kalınamadığından, aldığı maksimum ceza 30 yıl olmuş, daha sonra cinayetlerin aydınlatılmasında yetkililere yardım ettiği için bu ceza 22 yıla düşürülmüştür.

GILLES DE RAIS

15. yüzyılda Fransız ordusunda şövalye olarak görev alan ve döneminin tanınmış zengin soylularından biri olan de Rais 80-200 çocuğa tecavüz edip öldürmekle suçlanmıştır.
    Çeşitli büyü, simya ve cadıcılık işlerine bulaşan ve çocukların bedenini bu işlerde kullanan De Rais, 1440'da idam edilmiştir.
    Kendisinden 250 yıl sonra yazılan ünlü "Mavisakal" masalına ilham verdiği düşünülür.

Albert Fish

Kuzuların Sessizliği filmine ve filmin Kesh karakteri Hannibal Lecter'a ilham kaynağı olan seri katil, Gri adam, Wysteria'nın kurtadamı, ve Brooklyn vampiri gibi takma adlarla anılıyordu. Azılı yamyam Fish'in toplam 100'den fazla cinayet işlediği sanılmaktadır. Bilinen en yaşlı seri katil özelliğindedir.
    İncil'e büyük ilgi duymuş, rahip olmayı hayal etmiştir. Hapishanede bir psikiyatra söylediğine göre, çocuğun etini yemesini ve kanını içmesini kutsal rabbani ayini düşüncesine bağlamıştır. Kurbanlarından Grace Budd'u öldürdükten sonra 9 gün etleriyle beslenmiş kırık katildir.
    Genellikle küçük ve savunmasız çocukları kurban seçen Albert Fish, cinayetlerinde mutlaka işkenceler uyguluyor, [tecavüz] ediyor, etlerini yiyor, kurbanlarına acı çektirmekten büyük zevk duyarak, bunları din adına yaptığını düşünüyordu. Seri katil, aynı zamanda kendi kendisine de çeşitli işkenceler uyguluyor, kendi idrarını içip, çivili sopayla kendini dövmek, kasıklarına iğne batırmak gibi cinsel ve fiziksel işkencelerle kendi günahlarını cezalandırdığına inanıyordu. İşkence yaptığı ve öldürdüğü çocukları "tanrıya verilen kurbanlar" olarak düşünüyordu.

• Kültürlendik yani.
  • charles manson u da eklemeliydin. tamam yazdiklarin kadar kisiyi öldurmemis olabilir ama cok degisik bir kisilik.

im no body

https://m.youtube.com/watch?v=w3GmwHc5yJE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atılgan oo kullanıcısına yanıt
    Bunu seri olarak yapacaktım zaten.

Yazdım kenara bunu 2. Video da mutlaka ekliyicem saolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.