Şimdi Ara

En Başarılı Belediye Başkanı Anketi Yapıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Andy - Ar Araştırma'nın 12 - 15 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirdiği "En başarılı belediye başkanı" araştırması sonuçlandı. İşte o sonuçlar.

En Başarılı Belediye Başkanı Anketi Yapıldı En Başarılı Belediye Başkanı Anketi Yapıldı En Başarılı Belediye Başkanı Anketi Yapıldı En Başarılı Belediye Başkanı Anketi Yapıldı En Başarılı Belediye Başkanı Anketi Yapıldı En Başarılı Belediye Başkanı Anketi Yapıldı En Başarılı Belediye Başkanı Anketi Yapıldı En Başarılı Belediye Başkanı Anketi Yapıldı

Kaynak: Seçim Anketleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redakte -- 19 Ocak 2015; 19:40:41 >

• Burada akp Propagandası yapan herkes neden 0-150 mesaj aralığında?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi fikrim en iyi belediye başkanları:

kadir topbaş

mehmet özhaseki

en kötü belediye başkanları:

melih gökçek

aziz kocaoğlu
  • listeye bakınca AKPARTİ nin başarı meydana çıkıyor
  • Büyük rezil oldun adam o davayı kaybetti parayı geri yatırdı dünyadan haberiniz yok ya bir de bilmiş bilmiş konuşuyorsunuz yasal faiziyle artık ne yapar KK sen düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'da Recep Altepe nasıl 4. oluyor anlamadım.
    Ben başka bir şehirde yaşıyorum galiba.
  • melih gökçek en başarılı ha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silmiş mesajını bir de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yilmaz Buyukersen'in o kadar dusuk olmamasi Melih Gokcek'in o kadar yuksek olmamasi gerektigini dusunuyorum. İstanbul icin Fatih Belediye Baskani gercekten iyi calisiyor Akpli olmadigim halde hakkini teslim etmem gerekir.Yaklasik 20 yil Fatih'te yasadim geldiginden beri olumlu degisikliklerde bulundu genel olarak. en azindan doga dusmani degil yapabildigi her yere park yapmaya, agac falan dikmeye calisiyor

• Adamlar "müdür" dememizi bile hazmedemez olmuş hemen şikayet etmiş

Neyse

Özhaseki başkan sadece listelerin değil gönüllerin başkanı

• Bizim Çankırı'nın belediye başkanı üçüncüydü. Haberlere de çıkmıştı. Burada görünmüyor. Bu başka bir araştırma herhalde...
  • Fatma şahinde gayet başarılı ama niye memnun değillermiş acaba
  • Esenler ve nilüfer dede yaşayan biri olarak diye bilirim ki nilüfer deki hizmeti esenler hayalinde göremez.

Gecen sene evimize belediyeden sorununuz varmı diye gelmişlerdi bir ara yolda kamyonlar sürekli indirme bindirme yaptığı için bozukluk oluşmuştu düzeltseniz iyi olur dedim. 1 hafta geçmedi düzeltilir.

Esenlerde evimizin önünde ışıklar yapmıyordu kaç kez mail attım aradım he dediler yarı dönem tatili boyunca yapmadılar.

Esenlerde hala her yere bina dikiyorlar. Çocuklar için top oynama imkanı olan tüm yerler bina oldu. Rant akıyor. Bölge parkı yaptık diye küçük parkları kapattılar.

Sonuç olarak Esenlerde yaşayan biri 1 ay nilüfer de kalsa herşeyi anlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.