Şimdi Ara

En Başarılı Sistem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun oynamak istiyorum ama bilgisayarın performansı vasat durumda şuan sadece Tomb Raider ve o düzeyde oyunları oynayabiliyorum. Tabi oyunun grafikleri kötü değil ama şimdi bi GTA V oynamak varken bunlar yetmiyor.

Bilgisayarımın özellikleri;

Intel(R) Core(TM) 2 CPU 4300 @1.80 GHZ
    512 MB Ekran Kartı
    3 GB RAM
    500 GB HDD

NOT : Bilgisayardan pek anlamam ama siz bana şuanın en iyi sistemlerini cuzi bi rakamla listelerseniz sevinirim. Nerden baksanız 10-15 oyunu rahat bi şekilde alsın ve de performansında sıkıntı olmasın. Ayriyetten beni uzun süre götürsün.

Yardımlarınızı bekliyorum..

• Buyur
     En Başarılı Sistem? En Başarılı Sistem? En Başarılı Sistem?

• Çoğu oyunu ultrada oynayayım dersen Lazeran'ın önerdiği üçüncü sistem idealdir. Daha ucuz yollu işimi görecek yüksek ayarlarda oynatacak bir sistem olsun dersen ikinci sistem alınabilir ama artık günümüzde oyun oynayacak adam birinci sisteme kadar düşmemeli bence. Keşke bütçe belirtseydiniz daha rahat yardımcı olurduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

Çoğu oyunu ultrada oynayayım dersen Lazeran'ın önerdiği üçüncü sistem idealdir. Daha ucuz yollu işimi görecek yüksek ayarlarda oynatacak bir sistem olsun dersen ikinci sistem alınabilir ama artık günümüzde oyun oynayacak adam birinci sisteme kadar düşmemeli bence. Keşke bütçe belirtseydiniz daha rahat yardımcı olurduk.

ustacım yaklasık 300-600 civarı bi bütcem var

çooook harika bi sisteme de ihtiyacım yok kusursuz olmasına gerek yok mesela 1 tb yerine 500 gb hdd yeterli zaten 500 gb hdd var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zlSultan -- 1 Haziran 2015; 18:06:03 >
  • Sıfırdan 600 liraya toplanacak sistemden çok hayır gelmez açıkçası, ama ikinci ele yönelmek mantıklı olur.

Anakart değiştirmek istemiyorsanız ucuza ikinci el 100 lira civarı q8400 gibi bir işlemci almanız çok iyi olur, veya q6600.
    Ekran kartı olarak da size r7 260x öneririm, ultrada gta5 falan hayal tabi bu kartla ama en azından orta ayarlarda sorun yaşatmaz. Bu iki işlemcinin de besleyebileceği sınır karttır, daha yukarısı darboğaz yapabilir.
    Tabi bunları alınca psu sıkıntı yaratabilir, psu'yu belirtmemişsiniz. Eğer psu yetersiz kalırsa 400w psu fazlasıyla yeterli olacaktır. Zalman Z400 tavsiye ederim

İşlemciyi ikinci el 130 lira desek ortalama fiyat, ekran kartı da sıfır 360 lira desek, psu da 110 lira desek 600 liraya minik bir canavar alınabilir böyle. Diğer parçalar aynı kalarak alınabilecek en ideal sistem bu olur. Uygun fiyata bulabilirseniz ekran kartını da ikinci el alarak bütçe epey rahatlatılmış olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.