Şimdi Ara

En Basit Şekilde MP3'lere Album kapağı Ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
17.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en Basit Şekilde Mp3lere album kapağı Eklemek için Jet Audio Programını İndirip müzikleri pc kopyalayıp Resimdeki İşlemleri Yapın Resim haricinde İD3 tag Düzenleyebilir Müziğin içine Lyricde Ekleyebilrisiniz eklediğiniz resimler Cep telefonlarınızda Sorunsuz şekilde Müzik Çalarda Gözükür... en iyi resim kalitesi için 300x300 den düşük resim eklemeyin büyük resimleri program 300x300 olarak ayarlıyor kesin sonuç için Cover front ve artist 1 yazan bölümlere aynı resimi ekleyin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 22 Haziran 2012; 4:15:28 >

• Ben bu tür işlemler için media monkey kullanıyorum. Ancak jet audio ile de müzik dinliyorum. Bu tür özelliklerini fazla kurcalamamıştım. Biraz deneyim eğer media monkey kadar pratikse tek programa dönebilirim. Zira jet audio ile müzikteki ses gerçekten çok daha güzel oluyor.
  • ben Mp3tag kullanıyorum
    mp3tag.de/en/download.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 22 Haziran 2012; 10:30:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

ben Mp3tag kullanıyorum

bende
  • quote:

ben Mp3tag kullanıyorum

onuda deneyelim :)
  • Creevity Mp3 Cover Downloader diye bir program var, parçanın ID bilgilerine göre arama yapıyor ve yamulmuyorsam 6 adet size gösteriyor, çok hızlı pratik, siz o altıdan birini seçiyorsunuz. Kaldı ki parçanın id bilgileri tamsa hemen albümün orijinal kapağını buluyor. Bundan daha hızlısı da var mı bilmiyorum.
  • Benim bütün parçalarım kapaklı, özellikle walkman widget için hoş oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben Mp3tag kullanıyorum

aynen.

bi zamanlar itunes kullanırdım. jetaudio da aynı itunes arayüzü var.

hangisi kolayınıza geliyorsa onu kullanın
  • tagscanner kullanıyorum. sizin bahsettiğiniz programlar albüm kapağını kendi otomatik netten mi buluyor?
  • Wallaha Jet Audio Bulmuyorda arkadaşın önerdiği CreEvity Mp3 Cover Downloader buluyor deniyorum müzikleri ayarlayım walkman görecekmi resimlerini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 22 Haziran 2012; 23:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybershock

Creevity Mp3 Cover Downloader diye bir program var, parçanın ID bilgilerine göre arama yapıyor ve yamulmuyorsam 6 adet size gösteriyor, çok hızlı pratik, siz o altıdan birini seçiyorsunuz. Kaldı ki parçanın id bilgileri tamsa hemen albümün orijinal kapağını buluyor. Bundan daha hızlısı da var mı bilmiyorum.

Bu nasıl programdır arkadaş bütün parçalara albüm kapağı buldu. Çok sağolasın bu program için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melcom

quote:

Creevity Mp3 Cover Downloader diye bir program var, parçanın ID bilgilerine göre arama yapıyor ve yamulmuyorsam 6 adet size gösteriyor, çok hızlı pratik, siz o altıdan birini seçiyorsunuz. Kaldı ki parçanın id bilgileri tamsa hemen albümün orijinal kapağını buluyor. Bundan daha hızlısı da var mı bilmiyorum.

Bu nasıl programdır arkadaş bütün parçalara albüm kapağı buldu. Çok sağolasın bu program için.

program iyi güzelde keşke resimlerin yanında çözünürlügünü falan gösterse..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

quote:

Bulanık falan mı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

quote:

Bulanık falan mı oluyor

Telefona attıgım zaman telefon görüntüyü büyütüyor. malum ekran 854x480 piksel. o yüzden pek hos olmuyor.

• arkadaşlar en temiz ve en güzel yol bana göre şöyle. id tagları eksik olanları winamptan auto tag ile buluyorum. i art programı da (i-art i-tunes ile beraber çalışıyor) internetten otomatik bulup gömüyor müziğin içine. istersen kendin resim göster gömsün. istediğin çöznürlük fark etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

en Basit Şekilde Mp3lere album kapağı Eklemek için Jet Audio Programını İndirip müzikleri pc kopyalayıp Resimdeki İşlemleri Yapın Resim haricinde İD3 tag Düzenleyebilir Müziğin içine Lyricde Ekleyebilrisiniz eklediğiniz resimler Cep telefonlarınızda Sorunsuz şekilde Müzik Çalarda Gözükür... en iyi resim kalitesi için 300x300 den düşük resim eklemeyin büyük resimleri program 300x300 olarak ayarlıyor kesin sonuç için Cover front ve artist 1 yazan bölümlere aynı resimi ekleyin ...

ıyı guzel bır konu acmısınız tesekkurler ben bısey sorucam bu programla otomatık ınternetten album kapagı ındırebılırmıyız kendımız eklemeden muzgı secıcez kendı otomatık ınternetten album kapagını bulucak

• quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

en Basit Şekilde Mp3lere album kapağı Eklemek için Jet Audio Programını İndirip müzikleri pc kopyalayıp Resimdeki İşlemleri Yapın Resim haricinde İD3 tag Düzenleyebilir Müziğin içine Lyricde Ekleyebilrisiniz eklediğiniz resimler Cep telefonlarınızda Sorunsuz şekilde Müzik Çalarda Gözükür... en iyi resim kalitesi için 300x300 den düşük resim eklemeyin büyük resimleri program 300x300 olarak ayarlıyor kesin sonuç için Cover front ve artist 1 yazan bölümlere aynı resimi ekleyin ...

ıyı guzel bır konu acmısınız tesekkurler ben bısey sorucam bu programla otomatık ınternetten album kapagı ındırebılırmıyız kendımız eklemeden muzgı secıcez kendı otomatık ınternetten album kapagını bulucak

Var hocam üstteki mesajımda adını verdim, konuyu açan arkadaş bu yöntemi kolay zannettiği için ilk mesaj hala böyle.

• .ogg olan müzik dosyalarımın hepsine 1 saat uğraşarak album art ve title vs. ekledim.
    Sonuç:Hiçbiri çalışmıyor.
  • 2012 Xperia'larda bulunan "Müzik Bilgisi İndir" seçeneğiyle bunlarla hiç uğraşmadan albüm kapağı, sanatçının adı, albümün çıkış yılı vs. gibi bilgileri ekleyebilirsiniz.
  • Bunlarla uğraşmak istemeyenler için Player Pro müzik oynatıcısını indirebilirsiniz. Kendi şarkıcıların parçalarına göre albüm kapağını kendisi indirip koyuyor. Şu ana kadar da yanlış yaptığını görmedim. Türk sanatçıları bile buluyor..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.