HER ARABA TUTKUNUNUN BEĞENDİĞİ HAYALLERINI SUSLEYEN BIR ARABA VARDIR MESELA BENIMKI WEKTOR W8 TWINTURBO OZELLIGI İSE 12 SİLİNDİRLI OLMASI MOTORU ARKADA OLUP ARKADAN İTİŞLİ OLMASI İÇİNİNSE F 16 İLE AYNI OLMASIDIR SİZDE BOYLE BIR TANIMLAMA YAPABILIURSINIZ
m5 fazla söze gerek yok BMW M5 işte
ASLINDA BENIM BI İKİTANE DAHA RUYA ARABAM VAR 69GT500 MASTENG BOSS BIDE COBRA
yeni kasa 7 yi ilk çıktığından beri beğeniyorum, makyajdan sonra ise daha bi güzel gelmeye başladı bana... fiyatları biraz daha düşünce 2. elde almak istediğim tek araba zaten 7.30d
guzel arabalar vallahı ama en iyisi hangisi
SL 55 AMG
benimde lamborgini
yada merso ML
kardeş buna benzer 50 tane topic açıldı ya. forumda galiba yenisin. akşamüstü doğan-mercedes topiğini sen açtın herhalde. post sayın o zamanlar 20 lerdeydi. şimdi 90 lara çıkmışsın. helal olsun sana.zoru başarmışsın. topic açarken lütfen arama falan yap.açılmadıysa öyle aç.
quote:
Orjinalden alıntı: DRIVERWRX
HER ARABA TUTKUNUNUN BEĞENDİĞİ HAYALLERINI SUSLEYEN BIR ARABA VARDIR MESELA BENIMKI WEKTOR W8 TWINTURBO OZELLIGI İSE 12 SİLİNDİRLI OLMASI MOTORU ARKADA OLUP ARKADAN İTİŞLİ OLMASI İÇİNİNSE F 16 İLE AYNI OLMASIDIR SİZDE BOYLE BIR TANIMLAMA YAPABILIURSINIZ
hem W8 hem de 12 silindir nasıl oluyor bir anlatsan da biz de öğrensek
ya kardeş napacaksın işte. öğrenecek abisi.
quote:
Orjinalden alıntı: jasd
quote:
Orjinalden alıntı: DRIVERWRX
hem W8 hem de 12 silindir nasıl oluyor bir anlatsan da biz de öğrensek
benzer topiklerinin olması sebebiyle,gelen şikayetlerin değerlendirilmesiyle,topiğin amacının anlaşılmamasıyla ve sorunun ne olduğu anlaşılamaması gibi nedenlerle konu kilitlenmiştir.
hatta yorgunbabanın benzer topiği vardı.daha aratılırsa bulunabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme