Şimdi Ara

En Beğendiğiniz Jip? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
32.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cdmpf

quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

quote:

Orijinalden alıntı: AB27

En Beğendiğiniz Jip?

En Beğendiğiniz Jip?

En Beğendiğiniz Jip?

/>

En Beğendiğiniz Jip?

Discovery 4 diyen üçüncü kişiyim.

Eğer amaç gerçek bir arazi aracı ise bu Disco 4 olmalı.Hem bu arazi kabiliyetinin yanında asfaltta da müthiş bir performansı var,yol tutuşu mükemmel ve rahat,performanslı.

Üstelik motoru da sınıfının en iyisi diyebilirim.3.0 Dizel 245 HP 600 NM !!!

tabiki discovery gercek araziye dayanacak tek araç bence X6 Q7 ile araziye dalacagına gercekten inana varmı ki

Motoru sınıfının en iyisi diyorsan bilmeden konuştuğun anlamı çıkıyor.

Q7 500 hp / 1000 nm tork a sahip.

o torkla sen anca karavan çekersin, araziye falan inerse çekici değil, dalgıçlarla çıkarırlar o q7'yi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

3 litrelik motorla 6 litrelik motoru karşılaştırıyorsan hiçbir şey bilmeden konuştuğun ortaya çıkıyor.

Ayrıca, Q7 çamurda V12 motoru ile debelenirken Discovery alayına yürür arazide.

Q7 gibi stationdan bozma yükseltilmiş mutantları da gerçek anlamda jip sanan arkadaşlar, bence off road ile biraz daha ilgilenmeli.

Biri bu motor sınıfının en iyisi derse bnde o sınıftaki araçlardan istediğim motorunu karşılaştırma hakkını kendimde görürüm.Senin algılamanda sorun olduğu böylece belgelenmiş oluyor.

Q7 Dİscovery den daha ii arazider gider diye bir şeyde demedim.Gene kendi kendine kafanda bişiler kurup öyle cevap yazdın muhtemelen.

Son cümlende dediğin ile ilgilide herhangi bir beyanım yok.Kendi kendine yine konuştun genelde olduğu gibi.Nick in hakkını veriyorsun böyle devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cdmpf -- 21 Mart 2010; 16:47:19 >

•  En Beğendiğiniz Jip?

BMW X6
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

quote:

Orijinalden alıntı: AB27

En Beğendiğiniz Jip?

En Beğendiğiniz Jip?

En Beğendiğiniz Jip?

/>

En Beğendiğiniz Jip?

Discovery 4 diyen üçüncü kişiyim.

Eğer amaç gerçek bir arazi aracı ise bu Disco 4 olmalı.Hem bu arazi kabiliyetinin yanında asfaltta da müthiş bir performansı var,yol tutuşu mükemmel ve rahat,performanslı.

Üstelik motoru da sınıfının en iyisi diyebilirim.3.0 Dizel 245 HP 600 NM !!!

tabiki discovery gercek araziye dayanacak tek araç bence X6 Q7 ile araziye dalacagına gercekten inana varmı ki

o torkla sen anca karavan çekersin, araziye falan inerse çekici değil, dalgıçlarla çıkarırlar o q7'yi...

Bn onu sormuyorum arazide gider mi gitmez mi demiyorum.Sınıfının en güçlü motoru q7 dedir diyorum.Bunun dışında kalanlar sizin yorumunuz bnm bunlarla ilgili bir söylemim yok.Yazılanı anlayın bi önce.

• quote:

Biri bu motor sınıfının en iyisi derse bnde o sınıftaki araçlardan istediğim motorunu karşılaştırma hakkını kendimde görürüm.Senin algılamanda sorun olduğu böylece belgelenmiş oluyor.

Q7 Dİscovery den daha ii arazider gider diye bir şeyde demedim.Gene kendi kendine kafanda bişiler kurup öyle cevap yazdın muhtemelen.

Son cümlende dediğin ile ilgilide herhangi bir beyanım yok.Kendi kendine yine konuştun genelde olduğu gibi.Nick in hakkını veriyorsun böyle devam et

Jip dediğin arazide gitmeli. Gitmiyorsa tartışmanın anlamı yok. Sen de jip konusuna arazide gidemeyen araba koyuyorsun. Sorun sende yani. Station ile Discovery'i kıyaslarken sorun bende mi, yoksa sende mi?

İkincisi, arada iki kat hacim farkı olan iki motoru kıyaslaman bilgini açıkça ortaya koyuyor zaten. 3 litre ile 6 litre motorun nesi kıyaslanabilir?

Son olarak da, laf yiyen bir delikanlı da demesin şunu: "Nikinin hakkını veriyorsun."

• quote:

Bn onu sormuyorum arazide gider mi gitmez mi demiyorum.Sınıfının en güçlü motoru q7 dedir diyorum.Bunun dışında kalanlar sizin yorumunuz bnm bunlarla ilgili bir söylemim yok.Yazılanı anlayın bi önce.

Çok ama çok yanlış bir ifade.
  • quote:

quote:

Jip dediğin arazide gitmeli. Gitmiyorsa tartışmanın anlamı yok. Sen de jip konusuna arazide gidemeyen araba koyuyorsun. Sorun sende yani. Station ile Discovery'i kıyaslarken sorun bende mi, yoksa sende mi?

İkincisi, arada iki kat hacim farkı olan iki motoru kıyaslaman bilgini açıkça ortaya koyuyor zaten. 3 litre ile 6 litre motorun nesi kıyaslanabilir?

Son olarak da, laf yiyen bir delikanlı da demesin şunu: "Nikinin hakkını veriyorsun."

Boş polemik yaratıyorsun sadece laf yediğim yok.Konuda herkes en beğendiği jip i belirtiyor arazide gider mi gitmez mi omu daha iyi bumu değil.

Bu sınıfın en güçlü motoru denildi olmamasına rağmen, bnde bu sınıfın en güçlü motoru Audi nin dir dedim.Başka bişi demedim.Sn yok arazide gitmez bilmem nolura getirdin konuyu.Bnm bunlarla ilgili bir beyanım yok diyorum 2. kez baktığını algılamak bukadar zormu?Yada polemik yaratmak için işine geldiğin gibi mi anlıyorsun?Bn arazi ile ilgili 1 cümle kurmamışım sn arazide ile ilgili bana cevap verip birde övünüyorsan sni muhattap almam.Bnm yazdıklarıma cevap vericeksin yazmadklarıma deil.Audi q7 nin motoru bu sınıftaki en güçlü motordur.Dediğim bu.Tersini iddaa ediyorsan buyur.Başka konularla alakam yok.3 kez belirtmek zorunda kalıyorum anlama probleminden dolayı arazide hangisi iyi gider diye bir şey demiyorum.

• Bu arada Q7 arazi aracı ya da jip değil, SUV
  • quote:

Bu arada Q7 arazi aracı ya da jip değil, SUV

Diğer gösterilen araçların hepsi jip bir tek q7 suv he?Peki.
  • Cayenne Turbo S: 550 hp.

Mercedes Benz ML 63 AMG: 503 hp.

BMW X5 M - X6 M: 550 hp.

500 > 550 > 503
  • quote:

quote:

x6 SAC, hangisini öğrenmek istiyorsun modeli söyle yazayım.
  • quote:

Boş polemik yaratıyorsun sadece laf yediğim yok.Konuda herkes en beğendiği jip i belirtiyor arazide gider mi gitmez mi omu daha iyi bumu değil.

Bu sınıfın en güçlü motoru denildi olmamasına rağmen, bnde bu sınıfın en güçlü motoru Audi nin dir dedim.Başka bişi demedim.Sn yok arazide gitmez bilmem nolura getirdin konuyu.Bnm bunlarla ilgili bir beyanım yok diyorum 2. kez baktığını algılamak bukadar zormu?Yada polemik yaratmak için işine geldiğin gibi mi anlıyorsun?Bn arazi ile ilgili 1 cümle kurmamışım sn arazide ile ilgili bana cevap verip birde övünüyorsan sni muhattap almam.Bnm yazdıklarıma cevap vericeksin yazmadklarıma deil.Audi q7 nin motoru bu sınıftaki en güçlü motordur.Dediğim bu.Tersini iddaa ediyorsan buyur.Başka konularla alakam yok.3 kez belirtmek zorunda kalıyorum anlama probleminden dolayı arazide hangisi iyi gider diye bir şey demiyorum.

Üslubuna dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 21 Mart 2010; 17:09:59 >

• AUDI Q7 V12 TDI WHITE

En Beğendiğiniz Jip?

En Beğendiğiniz Jip?

En Beğendiğiniz Jip?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 21 Mart 2010; 17:13:32 >

• quote:

Cayenne Turbo S: 550 hp.

Mercedes Benz ML 63 AMG: 503 hp.

BMW X5 M - X6 M: 550 hp.

500 > 550 > 503

Bu belirttiğin motorların torku 1.000 nm üstünde diyorsan haklısın.AYrıca belirttiğin modellerin hepsi benzinli.
  • quote:

quote:

quote:

x6 SAC, hangisini öğrenmek istiyorsun modeli söyle yazayım.

Sizden birşey öğrenmek gibi bir talebim yok.Demek ki x6 da jip değilmiş?Yani konuda tek q7 jip dışında başka bir sınıfa giren araç deilmiş, demek istediğim o.Ama sizin sadece bnm gibi q7 yazanlara jip değil suv demeniz bana enteresan geldi.

• Güç ve tork nedir, önce bir öğren. Sonra konuşalım.

En güçlü motor, en güçlü benzinli motor ve en güçlü dizel motoru kapsar mı? Bunu da öğrenmende yarar var.
  • quote:

quote:

Üslubuna dikkat et.

Silindir hacmi farklı diye karışılaştırılmaması gerektiğini belirten adamın benzinli ile dizel motorları karşılaştırmasıda ayrı bir muamma.

Bana laf yemiş delikanlı diyen adamın üslubuna dikkat et demeside nasıl bir ruh haline sahip olduğunuzu gösteriyor.Enteresan bir karakteriniz var gerçekten.Daha fazla muhattap alıpda ne dediğini bilmiyen insan seviyesine inmiyeceğim.Kendiniz yazılmamş cümlelere cevap vermeye devam edibilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cdmpf -- 21 Mart 2010; 17:20:17 >

• quote:

Silindir hacmi farklı diye karışılaştırılmaması gerektiğini belirten adamın benzinli ile dizel motorları karşılaştırmasıda ayrı bir muamma.

En güçlü motor Q7'de dedin, ama yanlış bilgi verdiğini gösterdim sana. Benim motor kıyasladığım yok, yanlışını düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 21 Mart 2010; 17:26:26 >

• quote:

Bana laf yemiş delikanlı diyen adamın üslubuna dikkat et demeside nasıl bir ruh haline sahip olduğunuzu gösteriyor.Enteresan bir karakteriniz var gerçekten.Daha fazla muhattap alıpda ne dediğini bilmiyen insan seviyesine inmiyeceğim.Kendiniz yazılmamş cümlelere cevap vermeye devam edibilirsiniz.

Yazını hem bolt hem de altı çizili yapmanın sebebi nedir arkadaşım? Daha mı çok dikkat çektiğini düşünüyorsun? Her harfi başka renk yap bak o da güzel olabilir dene bence.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.